- 16 Mart 2021
- 429
- 51
-
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
Peki nasıl düzeldi çok stres ywptınmı sendeTo korkmayın kel kalsam ben kalırdım evet açıcıdan yandı koptu hatta saçıma kremler yağlar falan sürüyorum süperwax gibi bişey var o arkadaşımda çok işe yaramıştı tavsiye ederim hem çabuk uzatıyo hem toparlar bi deneyin
keratin yaptirip kisa kestireceksin baska cozum yokMerhaba öncelikle şu satırları yazarken ağlıyorum biliyorum bi çoğunuz bana kızıcaksınız bu dertmi diye ama gerçekten 1 aydır ağlıyorum çok mutsuzum sebebi saçlarım. Geçen sene işle aile gibi sebeplerle bir sürü şey yaşadım ailemden uzağım zaten tek başımayım. Erkek arkadaşımla 1 senedir beraberliğimiz var ve bu yaz evlilik düşünüyoduk ama ben mahfettim bir sürü engeli derdi aşmışken. Gittim saçlarımı ombreliyken bir daha ombre yaptırdım beğenmedim gittim düzelticem diye hee yerini açtılar ve sanırım yandı gibi yada yıprandı kopmadı ama çok döküldü. O günlerde morelim çok bozuldu ama araştırmalara başladım yaza kadar nasıl toparlarım diye. Birkere sapsarı oldu hiç beğenmedim dipleri koyu kalanı sarı. Hemen burda gördüğüm ilik kürünü yapmaya başladım 5 hafta filan oldu biraz toparladı gibi ama saçım dökülmeye ve uçlardwn kopmaya devam ettiği için iyice inceldi. Kendimi artık hiç beğenmiyorum saç bi kadın için çok önemli ama insanların bakışları aynalara bakmak istemeyişim gerçekten çok kötü hissediyorum birde tam antidepresan bırakmak üzereyken bu olayla iyice kötüleştim saçlarım döküldükçe başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor az önce uçlarından kestim kopmalardan iyice dökülmesin diye. Ama neolur söyleyin saçı benim gibi olup düzeleb eskisi gibi hatta daha güzel olan varmı neolur kafayı yicem kızsanızdw haklısınız ama gerçekten çok üzgünüm
Uzadımı peki o dökülmelerden sonra toparlayabildinizmiSizin saciniz gayet iyi durumda, uzulmenjz bir an once gecsinben de pandemide kuafore gitmemek icin gebelik oncesi kendi rengime donmek icin ne acicilar kullanip.saclarimi mahvettim bilseniz.. uclardan degil de tepelerden koptu saclar, 80lerdeki aslanbasi modelden oldu saclarim ancak fönlenince insana benziyorum, onun disinda ben bir aslanim bir daha da uzun sure sacimi boyamayacagim, bu saclarin uzayip normal bir modele donusmesi cok uzun sure alacak... Yani beterin cok daha beteri var
Peki yaza kadar uzatıp uçlarını kestirip açık kısımları koyultsam diye düşünüyorum birşey olurmu o arada zaten bakım yapıyorum haftada bir ilik kürü + vitamin içiyorum ısı asla yok toparlarmı sizceHiçbir şey yapma saçını rahat bırak düzelir zaten abarttığın gibi berbat görünmüyor. Oynamazsan toparlar üst üste işleme devam edersen küser
Kökten yanmadı sanırım o yüzden 4-5 parmak kestirmiştim bel çukurumdaydı göğüs üstüne kadar kestirdim geçen ay şimdi uzadı 4 cm filan uçlarından kendim kestim keratinde yaptırdım sizce yeterlimi düzelirmi yanikeratin yaptirip kisa kestireceksin baska cozum yok
Kızılı akıtmak için açıcıya hiç gerek yok.Ben geçen yaz boyunca kızıl kullandım.Hep kendim boyuyorum evde,asla açıcı kullanmam.Bir ara kızıldan sıkılıp üst üste %6 lık oksidan kullanıp yoğun küllü kumral kullanıp kurtulmuştum.Saçlarım hiç yıpranmadı.Şu anda Bakır tonları kullanıyorum.tam da onunla boyamistimAslinda cok guzel renk ama sık boyamak gerekiyor bi de tekrar baska renge donmek icin acici uygulamak gerekiyor sac cok yipraniyor.
Eki Görüntüle 2993073
6.88 bu renk oluyor aktikca pembelesiyor
açtığınız önceki konuyuda hatırlıyorum. o beğenmediğiniz saçın üzerine mi tekrar işlem yaptırdınız?Merhaba öncelikle şu satırları yazarken ağlıyorum biliyorum bi çoğunuz bana kızıcaksınız bu dertmi diye ama gerçekten 1 aydır ağlıyorum çok mutsuzum sebebi saçlarım. Geçen sene işle aile gibi sebeplerle bir sürü şey yaşadım ailemden uzağım zaten tek başımayım. Erkek arkadaşımla 1 senedir beraberliğimiz var ve bu yaz evlilik düşünüyoduk ama ben mahfettim bir sürü engeli derdi aşmışken. Gittim saçlarımı ombreliyken bir daha ombre yaptırdım beğenmedim gittim düzelticem diye hee yerini açtılar ve sanırım yandı gibi yada yıprandı kopmadı ama çok döküldü. O günlerde morelim çok bozuldu ama araştırmalara başladım yaza kadar nasıl toparlarım diye. Birkere sapsarı oldu hiç beğenmedim dipleri koyu kalanı sarı. Hemen burda gördüğüm ilik kürünü yapmaya başladım 5 hafta filan oldu biraz toparladı gibi ama saçım dökülmeye ve uçlardwn kopmaya devam ettiği için iyice inceldi. Kendimi artık hiç beğenmiyorum saç bi kadın için çok önemli ama insanların bakışları aynalara bakmak istemeyişim gerçekten çok kötü hissediyorum birde tam antidepresan bırakmak üzereyken bu olayla iyice kötüleştim saçlarım döküldükçe başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor az önce uçlarından kestim kopmalardan iyice dökülmesin diye. Ama neolur söyleyin saçı benim gibi olup düzeleb eskisi gibi hatta daha güzel olan varmı neolur kafayı yicem kızsanızdw haklısınız ama gerçekten çok üzgünüm
Uçlar sağlıksız diye kökten koparmı saçlar yada uzaması dururmu
Peki sizce 3-4 ay boyatmasam bakım yapsam toparlarmı saçım
acici kullandigim halde ve ustune 2 kez boya yaptigim halde hala ara ara kizillik var acicisiz kizildan kurtulabilinecegini sanmiyorum kuaforlere de danismistim acicisiz olmaz demislerdiKızılı akıtmak için açıcıya hiç gerek yok.Ben geçen yaz boyunca kızıl kullandım.Hep kendim boyuyorum evde,asla açıcı kullanmam.Bir ara kızıldan sıkılıp üst üste %6 lık oksidan kullanıp yoğun küllü kumral kullanıp kurtulmuştum.Saçlarım hiç yıpranmadı.Şu anda Bakır tonları kullanıyorum.
Açıcı kullandığınız için daha hızlı akmıştır kızıl saçınızın,ben aşama aşama boyadım hep saçımı.Kızıl olan geçen sene Haziran,kumral olan ise Ağustos ayına ait.acici kullandigim halde ve ustune 2 kez boya yaptigim halde hala ara ara kizillik var acicisiz kizildan kurtulabilinecegini sanmiyorum kuaforlere de danismistim acicisiz olmaz demislerdi
Yaptım tabi ama boşuna yapmışım bunlar düzelen şeyler şimdiki aklım olsa bunu düşünmezdimPeki nasıl düzeldi çok stres ywptınmı sende