- 16 Mart 2021
- 429
- 51
-
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
Koyuya boyayınca akma oldumu ?Gayet var saçlarınız, iyi bi kuaföre giderseniz de güzel bir gelin saçı yapar sanırım. Ben bi defa çok fazla çeşit bulunan, kuaförlerin de toptan alışveriş yaptığı bir dükkana gittim, çok pahalı bi ürün vardı keratin bakımı dedi adam, saçtaki bütün yıpranmaları çok iyi bi şekilde onarıyormuş, öyle bir şey de alabilirsiniz. Ben de üst üste çok açtım boyadım en son da koyu kahveye boyadım rahat ettim. 6 aydır filan da kendi saçım uzuyor en güzeli doğalmış meğersem. Dökülme ve sertlik için de soğan suyu yapabilirsiniz ben yaptım arkadaşım ipek gibi görünüyor demişti sadece soğan suyu yapıyordum o aralar.
Peki sizce 3-4 ay boyatmasam bakım yapsam toparlarmı saçımSiz buraya bu konuyu açmasaydınız ,bence saçlarınız hepimize çok normal gelecek bir saç.
o yüzden kendinizi üzmeye değecek bir durum göremedim ben
yıpranan saç böyle durmaz
ve bence güzel bir kahve tonuyla kurtarabilirsiniz saçınızı
bakım yağları ve ürünleriyle de desteklersiniz
kendinizi üzmeyin yani
Stresten dökülüyor olabilir mi? Bu durumu çok kafaya taktığınız için?Uçlar sağlıksız diye kökten koparmı saçlar yada uzaması dururmu
Keratin yaptırdımİyi bi kuafore gidip keratin bakimi yaptirin sacinizi da dogal bi renge boyatabilirsiniz bitkisel boyayla
Koyu kahve diye aldım ilk önce simsiyah oldu. Baktım koyu renk bana yakıştı sarı hiç olmuyordu, hevesim de kaçtı, buz gibi de soğumuştum sarıdan. Koyu renk çok içime sindi, sonra aylar içinde o simsiyah renk aktı o boyalı kısmı şimdi koyu kahverengi duruyor. Kızıl boyayı da çok çok seviyorum, kızıl da çok yakışabilir, denediniz mi hiç?Koyuya boyayınca akma oldumu ?