Böyle birşey olabilir mi gerçek hangisi yardım edin kızlar :(

Canm şimdi baktım da android face book için son erişim tarihi 8 şubat saat 9 diyor yani dün mobilden girilmemiş demek mi buu:KK53::KK53::KK53:

En son girilme 8 şubat mı başka hiç girmemiş mi? Pc den falan da mı girmemiş iş yerinde falan? En azından artık internet paketi olmadığına eminsin.. :)

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi baktım kızlar aktif oturumlardan
android için face book son eşirim 8 şubat saat 9 diyor
o halde dün gece girmemiş:KK53::KK53::KK53:
peki o halde o paylaşım nasıl yapıldı:KK53::KK53::KK53::KK53:

Yakında buraya konu acarsınız gibi geliyor ''sevgilim benden cok bunaldıgını söyleyip beni terketti'' diye..

Dilerim aklınız basınıza gelene kadar böyle birşey olmaz :KK14:

En son girilme 8 şubat mı başka hiç girmemiş mi? Pc den falan da mı girmemiş iş yerinde falan? En azından artık internet paketi olmadığına eminsin.. :)

hayır girilmemiş canm şöyle yazıyo
face book mesenger için son erişim tarihi 12 ocak saat 11
bilgisayar için son erişim tarihi bugün saat 11 onuda ben girdim
evde bilgisayarı yok zaten :KK50::KK50::KK50::KK50:

Yakında buraya konu acarsınız gibi geliyor ''sevgilim benden cok bunaldıgını söyleyip beni terketti'' diye..

Dilerim aklınız basınıza gelene kadar böyle birşey olmaz :KK14:

ben bunda bunaltacak bir durum göremiyorum
sorun faceye girmesi birşey paylaşması o saatte girmesi değil
sorun bir yalan olması ortada..

Hayır değil tabik. kesnilikle bende bunun için kendisine asla hesap soran biri değilim.
ben telefonunu dahi kurcalamam.. içmde ona karşı bir kuşku yok
ama bana diyebilir di. evet girdim. böyle böyle internet paketim şu şekilde var vs. hiç bir şekilde sorun yapmazdım
Ama bana internet paketim yok diyor ve girmedim diyor. benim canımı sıkan bu.

ben de çok fazla irdelediğinizi ve sorunu büyütüp balon yaptığınızı söyleyeceğim malesef..kendinizden bıktırırsınız böyle şüphelerle..neyi kanıtlayacaksınız..yalancı olduğunu mu??

bence sakin olun ve izlemeye bakın..uzak takip..

ben de çok fazla irdelediğinizi ve sorunu büyütüp balon yaptığınızı söyleyeceğim malesef..kendinizden bıktırırsınız böyle şüphelerle..neyi kanıtlayacaksınız..yalancı olduğunu mu??

bence sakin olun ve izlemeye bakın..uzak takip..

teşekkür ederim.. tekrar dediğim gibi ben onu böylesine sıkmak boğmak istermiyim hiç asla istemem
ve karışmam da.. kesinlikle yok suraya gittin yok bunu yaptın yok facene girdin.
ama ortada yalan olunca işn rengi değişti benim için:KK31:

adamın uykusuna yazıkolmuş :)
canım malesef facebook da spam ayarlarından kaynaklı bu tarz reklamsal paylaşımlar oluyor
sen erkek arkadaşına güven bence
bu devirde kim kime face şifresini veriyor :KK66:

evet o da bugün işte
telefondan girilmemiş başka:26::26::26::26::26::26:
o paylaşımı face kendi kendine virüsle mi yaptı o zaman ya:KK30::KK30:

Enteresan ya ben hala bir şeyler kaçırdığını düşünüyorum başkası onun duvarında paylaşmış olmasın ya :))) Neyse bu durumda sevgiline inanıcaksın. :)

adamın uykusuna yazıkolmuş :)
canım malesef facebook da spam ayarlarından kaynaklı bu tarz reklamsal paylaşımlar oluyor
sen erkek arkadaşına güven bence
bu devirde kim kime face şifresini veriyor :KK66:

şimdi sagolsun diğer kızlar da aydınlattı beni..
ben hiç bu yönden düşünmedim ihtimal vermedim aklıma geldi ama .
nerden bilebilrdim ben:KK14::KK14:

Enteresan ya ben hala bir şeyler kaçırdığını düşünüyorum başkası onun duvarında paylaşmış olmasın ya :))) Neyse bu durumda sevgiline inanıcaksın. :)

yok canm kendi paylaşmış
ama aktif oturumlarda öyle diyor
en son giriş tarihi android de 8 şubat gözüküyor ben bu işten hiç birşey anlamadım ya:KK36::KK36::KK36:

ben bunda bunaltacak bir durum göremiyorum
sorun faceye girmesi birşey paylaşması o saatte girmesi değil
sorun bir yalan olması ortada..

bak arkadaşım..erkek arkadaşın yalan söyledi ya da doğru söyledi..senin şu an yaptığın çok yanlış..erkek arkadaşının yalanını ifşa etmeye çalıyorsun.

bilemiyorum erkek arkadaşın diyelim ki sala yalan söyledi..bu ilişki biter .olay zaten çok büyüdü..kanıtlar , elimde saat var tarih var demeler..

diyelim ki yalan söylemedi .. doğruyu söylüyor...
bu ilişki yine biter bana göre..onu yalancılıkla suçluyorsun..daha ne olsun..ilişkide ona güvenmediğini açıkça belli ettin.artı kanıtlamaya çalışıyorsun bir dedektif gibi. güven olmadığı zaman ilişki zaten yürümez.

bence çok abartmışsın canım..uykusu kaçmıştır internete paralı girmiştir bi bakmıştır bişey beğenip paylaşmıştır..bence bu yalan değil büyütülecek bir mesele de değil...böyle basit şeyler yüzünden huzurunuzu bozma..

X