- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saat 23'e geliyordu, arabasına gittik ve eve nasıl gideceğimi sordu. Ben de taksiyle giderim dedim. Taksi durağına bıraktı ben de evime öyle döndüm.
İlk buluşmada bütün gün geçirdiğim erkekle 2 sene ilişki yaşadım .bence en büyük hatayı ilk buluşmada adamla 5 saat geçirerek yapmışsın
ilk buluşma için maksimum 1.5 saat yeterlidir
hatta sohbetin en keyifli anında bu süre dolduğunda, benim artık kalkmam lazım deyip kalkarsanız
karşıdaki insanda bi yarım kalma hissi oluşur ve bilinçaltına işlemiş olursunuz :)
bende eskiden uzun kalırdım artık bu taktiği yapıyorum ve kime yaptıysam ikinci görüşmeyi iple çekti
kaç yaşında olursa olsun bi kadın ilk buluşmada 11lere kadar bi erkeğin yanında kalmamalı
ilk buluşma için geçerli
ikinci hatan onun evine yakın yerde buluşman olmuş
orta nokta seçmek daha mantıklı hatta senin evine yakın bi yer olursa daha iyi olur
ben şey yaparım mesela, buluşma noktası uzaksa bana daha yakın bi yer söylüyorum
dönüşümün problem olacağını da ekliyorum mutlaka
karşımdakinin eğer aracı varsa daha buluşmayı planlarken adam "seni ben bırakırım yolu dert etme" diyor
buda uygulayıp sonuç aldığım bi yöntem
arabasına kadar gidip sana sen eve nasıl gidecen diye sorduğunda,
yani açıkçası bi beyefendinin yanında olduğum için dönüşüm sorun olmaz aracı var sonuçta diye düşündüm ama sorun değil
taksiyle dönerim diye gülerek laf soksaydın keşke
sonuca gelelim
ben olsam yazmazdım , o yazarsa cevap atardım o da içimden gelirse
seçeneceğim az diye düşünüyor olman saçma sapan kaba saba birine razı gelmen anlamına gelmiyor
benimde dönem dönem bazı şeyleri görmezden geldiğim oldu geçmişte ama bunun tek sebebi
o an boşlukta olmam, o kişiyle sadece vakit geçirmek için görüşüyor olmam ve yenilerle tanışma hevesimin olmamasıydı
bu düşüncelerle görüşüp yedekte tutardım daha iyisini bulduğum an şutlardım
yaptım zamanında birkaç kez
böyleleri asla aşk hayatımın başrolü olmadı hiçbir zaman
+1000000000Lütfen Kendi kıymetinizi bilin .
Adam eve atmak istemiş olmayınca da taksiyle eve göndermiş .
Cevap bile vermemen gerekir böyle bir durumda.
Sen oturmuş her salakligina kılıf uyduruyorsun
ne zaman ilişkilerle ilgili bişiler yazsam aksini söylemek için pusuda bekliyorsunuzİlk buluşmada bütün gün geçirdiğim erkekle 2 sene ilişki yaşadım .
Benim ilişkiyi bitirmemle bitti .
Farklı sorunlarımız vardu .
Bu işler iki kere iki dört değil.
Aradaki elektriğe bağlı biraz da .
Bu konuda iki tarafın elektirigi olmamış tutmamış bello
Alla allane zaman ilişkilerle ilgili bişiler yazsam aksini söylemek için pusuda bekliyorsunuz
bunu kaçıncı yapışınız , özellikle dikkatimi çekiyor artık
herkes kendi deneyimlerinden yola çıkıp tavsiye veriyor
tavsiyenizi bana sataşmadan verirseniz daha şık olur
çünkü sizinki bişey yarışına benziyor şimdi adını söylemeyeyim .
ve beni alıntı yapmayın .
Bu konuda size katılıyorum. Bu durumu dışarıda bırakarak soruyorum; bir kadını eve bırakmak gerçekten bir erkeğin görevi midir? Yani ben böyle bir beklentiye girdiğim zaman, hazıra konmak isteyen ve zahmet veren insan konumuna düşmez miyim? Bu konuda gerçekten kafam karıştı çünkü kimi arkadaşım; erkek emin olduğu kadına yatırım yapar, daha aranızda resmiyet yokken bırakmak zorunda değil diyor, kimileri daha ilk başta böyle yapan sorumluluk alması gerektiği zaman almaz, bırakmaması büyük hata diyor. Ama ben de sizin gibi düşünüyorum aslında; nasıl ki biz biriyle ilk date'e çıktığımız zaman saçmalamadan kibar davranmaya çalışıyoruz, erkekler de üzerine düşeni yapabilir.2. Parafli cümlemize ithafen söylüyorum evet eve bırakmak zorunda. Lütfen cinsiyetlere ve mizaclara ait görev ve sorumlulukları siliklestirmeyelim kendi içinizde de bunu sindirmeyin . Bana göre tekrar şans vermemelisiniz ,şahsen ben vermem .
bence uzak durMerhabalar. Çalıştığım koşullar ve seçtiğim meslek nedeniyle karşı cins ile kolay tanışabildiğim bir ortamda değilim. Ben de arada bir tanışma uygulamalarını kullanıyorum, son buluşmam da öyle gerçekleşti. Çocuk aslında bizim okuldan yani üniden; ve yıllarca aynı servisle gidip geldik. Uzaktan uzağa az çok tanıdığım birisi yani. Cumartesi günü buluştuk ancak içime sinmeyen bazı yanları oldu. Buluşmadan sonra ben eve vardığımda "eve vardın mı?" diye mesaj attı ben de eve vardığımı söyledim ve güzel bir gün oldu diye de teşekkür ettim. O da aynı şekilde teşekkür etti sonra ben cevap yazmadım. Konuşmayı ya da ikinci buluşma teklifini benden mi bekliyor acaba diye düşündüm; elektrik almasa eve vardın mı diye yazmazdı diyorum ama kibarlıktan da yazmış olabilir. Neyse gelelim benim içime sinmeyen durumlara;
1)Ortak bir arkadaşımızın ondan okul döneminde hoşlandığını ancak uyuşmadıkları için kızın çıkma teklifini reddettiğini söyledi. Bu durum beni biraz sinir etti çünkü neticede bu durum o kızın özeli ve ben konuyu devam ettirsem resmen dedikodu moduna geçip konuyu devam ettireceğini hissettim.
2)Buluşma yeri onun evine yakın olan bir semt ve mekanda gerçekleşti. Gecenin sonunda herhalde eve bırakacak diye düşündüm haliyle. Neyse ben mekandan kalkalım dedim saat 23'e geliyordu, arabasına gittik ve eve nasıl gideceğimi sordu. Ben de taksiyle giderim dedim. Taksi durağına bıraktı ben de evime öyle döndüm. Eve bırakma zorunluluğu yok okay ama gece vakti taksiyle bir dünya yol gitmek beni tedirgin etti. Madem eve bırakmayacaktı benim eve yakın olan bir mekanda buluşabilirdik diye düşünüyorum.
3)Ben evlenmek isteyen birisiyim evet ama bu durum karşı tarafta bir antipati uyandırmasın ya da hemen hevesli görünmeyeyim diye bu konuyu ilk buluşmalarda açmam, daha doğrusu özellikle ima ettiğim bir konu da değildir. Karşı taraf yorum yaparsa 1-2 yorum yaparım o kadar. Aksine o bana evlenmeye karşı olmadığını, illa evlenmek zorunda olmadığını ama böyle bir şey olursa da sıcak baktığını söyledi. Sonra bana "ailen sana evlen git artık demiyor mu?" diye abuk bir soru yöneltti. Bana soru sorma tarzı çok itici geldi çünkü bunun bir sınır ihlali olabileceğini düşünüyorum. Kibarca ailemin kararlarımı bana bıraktığını ve baskı altında olmadığımı söyledim.
4)Beni taksi durağına bırakmadan önce evime de gelebilirsin yerim var (?) diye teklifte bulundu. Bu teklifini kibarca reddettim. Tek gecelik ilişki maksadı ile mi yoksa eve gitmem zor olacak diye mi söyledi orayı algılayamadım ama hadi çok iyimser düşündüm diyelim tek gecelik ilişki amacıyla söylemedi diyelim; daha ilk buluşmada böyle bir soru olumsuz bir izlenim yaratmaz mı?
Uzun lafın kısası sohbet ve muhabbet çok akıcı olmasına ve birlikte 5 saat geçirmiş olmamıza rağmen, ben ayrılma anında bu tavırlarından dolayı biraz gergin bir tavır sergiledim ve eve vardın mı mesajına da bir tık soğuk cevap verdim. Bu sebepten dolayı ikinci buluşma için tekrar yazmamış olabilir diye düşünüyorum, ama bu anlattıklarımdan dolayı benim de içimden tekrar ona yazmak gelmiyor. Ben mi abartıyorum anlamadım, siz olsanız yazar mıydınız tekrar?
Bu sorunuzu ilişkilere tamamen mizaç olarak bakan ve başarılı mutlu doyumlu olarak gördüğü birliktelikler deki kadınları incelediğinde de hep bunun üzerine sistemin oluştuğunu gördüğü biri olarak yazıyorum. Çok çift gördüm . Bir erkeğin görev ve sorumlulukları bir iliskide kadına göre daha fazladır. Erkek kadına ulaşmak ve elinde tutmak için emek zaman ve kaynak harcamak zorunda aksi durumda bizim toksik dediğimiz kadının kıymetinin sıfıra bindiği o malum ilişkiler rücu ediyor . Bir erkekten beklenti ve taleplerimizin olması bizi hazıra konmaci yapmaz bu dayatmayi reddediyorum . İki yemek ısmarladı iki eve bıraktı diye bana üstten bakan adama ben erkek demem . Ayrıca hazıra konmaci da olabiliriz taraflar bunu kabul ediyorsa kime ne . Ben böyle düşünüp böyle yasadigimdan beri ikili iletişim ve iliskilerimdeBu konuda size katılıyorum. Bu durumu dışarıda bırakarak soruyorum; bir kadını eve bırakmak gerçekten bir erkeğin görevi midir? Yani ben böyle bir beklentiye girdiğim zaman, hazıra konmak isteyen ve zahmet veren insan konumuna düşmez miyim? Bu konuda gerçekten kafam karıştı çünkü kimi arkadaşım; erkek emin olduğu kadına yatırım yapar, daha aranızda resmiyet yokken bırakmak zorunda değil diyor, kimileri daha ilk başta böyle yapan sorumluluk alması gerektiği zaman almaz, bırakmaması büyük hata diyor. Ama ben de sizin gibi düşünüyorum aslında; nasıl ki biz biriyle ilk date'e çıktığımız zaman saçmalamadan kibar davranmaya çalışıyoruz, erkekler de üzerine düşeni yapabilir.