- 30 Nisan 2017
- 57
- 36
- 27
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
Aldığınız maaş ne kadar? Eğer sizi geçindirecekse ayrı eve çıkın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu devirde elbet zorlukları var
Ama binlerce üni öğrenciside yanlız yaşıyor
Bende 6 yıl yanlız yaşadım
Bu ev daha zararlı bence
Hangi şehirde bilmiyorum ama öğrencinin çok olduğu bir yerse ev arkadaşı olarakda bulabilir
Aldığınız maaş ne kadar? Eğer sizi geçindirecekse ayrı eve çıkın.
Yani bu bile doğru değil aslında ama yapacak bir şey yok.ne deseniz haklısınız ben artık arkadaslarımdan borc ıstıyordum bır ara sonra sevgılım duyunca cok kızdı ben dururken mıllete el actırmam sana bundan sonra benden ıstıceksın dedı ve 2 aydır o verıyor paraydı suydu buydu ıhtıyacımı goruyor
Bak hicbirsey icin gec degil evlensende isticekler cek isyan bayragini aileye tabi destek olunur bende vermiyorum durumlari iyi diye ama ihtiyac sahibi olsalar asla dusunmem kendi arabasi oldugu halde benimki rahat babama birakip geldim ama zorla istenince insanin icinden gelmiyorya onlar ıstemese ben zaten ıstedıgımde yaparım ama boyle ıllede ver dıye dıretıyorlar ya delırıyorum ısten cıkıcam dedım bır kere nasıl cıkarsın hayır olmaz verdıklerı cevap bu neden cunku para kesılcek ben lısede bıle arkadaslarım gezmeye gıderdı ben gıdemezdım gıtsemde yemek yemezdım neden cunku babam sadece 10 lıra verır yollardı benı yol parasımı yapayım yemekmı yıyeyım onla bu zaman kadar hep sessızdım evet orda hata ettım ama bende neden sustum bagırdıgım zaman bı yere yollamazlar laf ederler dıye hep sustum ama artık susmıcam yeter artık yoruldum usandım hayattan sogudum 26 yasındayım ama sankı boyle 40lı yaslarda gıbı sırtımda yuk kafamın ıcı dolu yasamaktan bıkmıs bırıyım
deli deliyi görünce sopasını saklarmış
sende ablana karşı gel
ve annenle babanı ablan olmadan karşına al konuş
ablam istedi okumadım ablam istedi bir yiyecek alamadım ablam istediğinde her imkan var ben yıllardır çalışıyorum ne yanlışımı gördünüz hiçbirşey peki ablamın öleceğini bile bile eşiyle evlendi, kendi istediklerini herzaman yaptı kim sesini çıkardı ama ne siz ne ben yaranamadım
artık önünü alın yoksa evleneceğim de uyar
Yani bu bile doğru değil aslında ama yapacak bir şey yok.
Aileniz çok bencil. Umarım erkek arkadaşınız düzgün biridir ve çok mutlu olursunuz beraber.
Bak hicbirsey icin gec degil evlensende isticekler cek isyan bayragini aileye tabi destek olunur bende vermiyorum durumlari iyi diye ama ihtiyac sahibi olsalar asla dusunmem kendi arabasi oldugu halde benimki rahat babama birakip geldim ama zorla istenince insanin icinden gelmiyor
Yüzsüz ya yüzsüz. Iyi davransa amenna birde hem bu kadar kötü davranıp hemde sizin maaşınızla plan yapıyor öylemi? Hiç demiyor mu bu kız evlenecek birgün,eşi demezmi ne borcu bu diye?ayrı ev acıcak ama soyle acıcak ben nasıl olsa evlenemıyormusum benım maasımın 1100 lırasını bıde kendı katıcakmıs para onu kredıye baglıcakmıs benım bu zman kadar verdıgım paraları esınden gelen olum tazmınatı parasını pesınat verıcekmıs 4+1 ev alıcakmısız onun ustune olucakmıs orda hep beraber yasıcakmısız ama ben buna musaade etmedım bana guvenmeyın ben kredı falan odemem dedım kavga cıktı sonra o aıle dostumuz abıye ddım ben boyle bısey olmasına ızın evrmem sen merak etme o para senın ablan kendı ustune yapıcaksa kendı bırıkımıyle alsın ben konusurum dedı ona tamam dedıler ama hala aynı fıkırdeler annemle babamda evet oyle yapalım dıyorlar ben odamdan duyuyorum konusmaları bana bıde nıye bızle oturmuyorsun dıyorlar ben neyıne sızle oturcam her oturdugumda para konusu kavga oluyor bende gıder gıtmez yatmayı tercıh edıyorum artık
kendınıne sınden kalan arabası var bıde bızım var onların kaskolarını yaptrırken ıstedı para yok dedım vermedım tm 1 hafta ıste yardım etmıyor sadece otel gıbı evı kullanıyor bu ne boyle dovmuyorsunuz bu yuzden boyle falan dıye hergun soylendı
Yüzsüz ya yüzsüz. Iyi davransa amenna birde hem bu kadar kötü davranıp hemde sizin maaşınızla plan yapıyor öylemi? Hiç demiyor mu bu kız evlenecek birgün,eşi demezmi ne borcu bu diye?
Sakın sakın sakın vermeyin. Kendi kıssın ödesin ev mi aliyor ne aliyorsa.
Seni zamaninda cok ezdikleri icin suan ses edemiyorsun baskasi olsa tam tersi olurdu durum farkindasin dimi???? Bosandin geldin evde huzur kalmadi diye senin ona yuklenmen lazim normalde ama hanimefendi evin krali olmus
bence kesinlikle o evden ayrıl kendine ev tut en azından bütün paranı harcasan bile kafan rahat olur böyle yol paran bile yok cebinde. ablanı da aileni de sil. kusura bakma annen baban daha kabahatli. sana üvey evlat muamelesi yaparlarsa ablan da yüz bulur tabiki. sen evlenince onlar senden para istemeye devam edecek bak evliliğinde sorun çıkacak şimdiden söyleyeyim. onlarla irtibatı kes en hayırlısı.