böyle bir zihniyet varmı?

Madem okumuş maddi destekte bulunmasi gereken o demektir

oda verıyor ama evde dıger odemeler benden aldıkları parayıda koydukları hesaptan oduyorlar benden bırde ekstar odeme yapmamı ıstıyorlar ben yemk kartımıda verdıydım tek sussunlar dıye ama yok susmuyorlar

Evlenmenin çözüm oldugunu düşünmüyorum. Oyüzden üniversite sordum. Mutlu bir evlilik yaşıyorum evet ama ben bile yarınımızı kestiremiyorum. İnsan herşeyden önce kendine güvenmeli. Açıktan degil örgün okumayı birde part time işte çalışmayı düşünsen? Şartları zorlasan kendin için. İlerde kocanla mutsuz olunca ailenin yanına mı geleceksin? Yada üniversiteye de gerek yok şayet imkansız diyorsan. Yinede ayaklarının üstünde duyabilirsin asgari ücretlede gayet geçinebilirsiniz. İstanbulda yaşamıyorsan tabi.

istanbulda yasıyorum zaten kadroya gecme ıhtımalım var o zaman dahada artacak maasım ama zamanı bellı degıl ıste ben sevdıgımle suan mutluyum ve onunla mutlu bır yuva kurabılecegıme ınanıyorum sızın dedıgınızde bır alternatıf tabıkıde ama suanda bu ısı bırakıp orgun okumak ıcın baska sehıre gıtmeyı goze alamıyorum malesef

şok oldum :S allah sabır versin

Sevindim en azından işin güzel bırakmak istemiyorsun. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah mutlu olursunuz.

Nasıl bir aileymiş o öyle çok üzüldüm sizin için ev değil nazi kampında son sanki.. Öyle ablada ailede olmaz olsun! Kaç kurtar kendini bir an önce kardeşim. Allah yolunu açık etsin inşallah..

26 ama onlara gore ben 26 degılım kendı kararlarımı kendım veremezmısım
O evde kiraci gibi yaşiyorsunuz sanki okurken yemin ederim cok sinirlendim ne kadar da bencil ablaniz var abla denilicekse bu kadina sacini başini yolasim geldi en iyisini yapiyorsunuz evlenin s*ktr edin onlari sz bu calistiginiz ve esinizin parasiyla cokta guzel yuva kurarsiniz baba evinde mutluluk görmemişsiniz inşallah eşinizle mutlu olursunuz dualarim sizinle

teşekkür ederim dualarınız için çok duaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…