böyle bir zihniyet varmı?

maddi bir sıkıntımız yok cok sukur babam hem emeklı hem calısıyor ablam calısıyor ben calısıyorum e zamanında olan bırıkımlerde var 2 tane arabada var evde nerde bunun maddı sıkıntı kısmı onlar sadece bana ezıyet edıyorlar ne yapsakta kacırsak dıye ugrasıyorlar sankı

valla soyle soylıyım ben daha 6 aylıkken kıskanclıgından gelıp kulagıma pırıncmı tuzmu ne dokmus annem soyler hep kıskanclıgından 5 yasında altına tekrar bez baglatmıs yemegını kendı yememeye baslamıs herkes dıyor sen geldıkten soınra kıskanlıgı basladı dıye ve yıllardırda boyledır sevgılımın aldıgı herseyı saklıyorum bazanın altın kıyafaetlerı gorurse bunları nerden aldın bunlaramı verıyorsun parayı dıye gene kavga cıkartır dıye ben aldıgım yenı seyı bıle evden cıkarken gıyemez duruma geldım aman gormesınler sımdı tam evden cıkarken problem cıkmasın rahat cıkayım evden dıye o duruma getırdıler benı artık

"26 yildir yiyorsam dogurdugunuz icin yiyorum, bakamayacaksaniz dogurmayacaktiniz. Kendinize sermaye yaratmak icin dogurduysaniz bari duzgun davraninda 10 15 sene sonra bile para isteyecek yuzunuz olsun" derdim ben olsam

yok öyle düşünme, insan kendi kızını kaçırmaya çalışır mı? daha ziyade sanki elinin altına tutmaya çalışıyor gibi geldi bana. Hem öyleyse bu durumu lehine çevirsene, onlar kaçırmaya çalışıyorsa senin de işine gelmez mi bu... Valla en iyisi bu durumu lehine çevirip evden bir süre ayrılman. Sonra da bu duruma beni siz teşvik ettiniz dersin, yalanda sayılmaz.

"26 yildir yiyorsam dogurdugunuz icin yiyorum, bakamayacaksaniz dogurmayacaktiniz. Kendinize sermaye yaratmak icin dogurduysaniz bari duzgun davraninda 10 15 sene sonra bile para isteyecek yuzunuz olsun" derdim ben olsam

ona benzer bırsey soylemıstım anneme bır ara bana kızdı aksamda gıdıp hemen kızına soyledı

yo ben zaten gıdıcem evden evlenıp kımseye bısey demıcem ki onlarıda ılgılendırmıyor su saatten sonra zaten

erkek arkadasinla ne zaman konusacaksiniz plan yapacaksiniz? Bu isi dallandirip budaklandirmaya gerek yok.

Madem agusotsun ortasinda izinin var, nikah tarihini o güne almaya bakin. Kiy nikahi git eve, böyle böyle de. Al esyalarini cik, darp etmeye kaltiklari anda polisi cagir.

bu cuma dogum gunu onu kutlucaz o zaman konuscaz herşeyi

Valla canım zaten çalışıyomuşsun.keşke parayı onlara vercene biriktirseymişsin.kaç kurtul o evden biran önce.

bu cuma dogum gunu onu kutlucaz o zaman konuscaz herşeyi

Tamam, ailene de sakin bir kurus dahi verme o güne kadar. Senin tatille yollamamakla tehtit falan ederse diyecegin tek sey, 26 yasindayim, saniye bile kisitladiginiz, dokunup vurmaya calistigini anda, kapinin önünü hem polis hem ambulans doldururum de. Bak bakim ne yapabilecekler ondan sonra. Sen ciddi ve keskin bir dille dersen biseycik yapamazlar

tatile ne olursa olsun gıdıcem zaten ıs yerınden sevgılım alıcak benı gelıp cumadan cıkıcam o yuzden ısten sonra eve hıc ugramıcam bıle he eger tatılde bu ısı halledebılırsek nıkah ev ısı falan gerı donmıcem zaten anadolu yakasına avrupa yakasında kalıcam bakalım sımdıden ısımıze yakın ev bakıyoruz ama sitede kıralar bayagı pahalı sıte olsun ıstıyor sevgılım cunku bazen eve gec gelme durumu oluyor guvenlı olması acısından arastırıyor ıs yerındende bır kac kısıye soylemıs onlarda arastırıyor zaten bende bı yandan bakıyorum o zmana kadar evı bulmaya calısıyoruz kı evlenınce hemn kendı evımıze gıdelım oda benı aılesının evınde yasatmak ıstemıyor aılesı zaten benı ıstemıyor onun ıcın once ev bulmaya calısıyoruz

hayatta bızım oyle ablacım kardesım dıye konusma seklımız yoktur ben kucuklugumden berı benı dusmanı gıbı goruyor kuzenlerımle kardes sankı onlarla benden daha ıyıdır kendısı

Buyukler otorıte kurmak ıster bı ıcgudusel sanırım bu yuzden cok fazla yumusak davranamazlar hele kendılerı de byle grmusse... bu yızden ılk adımı sen at denemıs olursun belkı yenı bır sayfa acılır kaybedecegın bıraey yok zaten en azından dene bence

Ablaya bak ya abla demem valla saldırırım.
Hepsinin önünde topla bavulunu ayrı eve çıkıyorum artık bu evde yaşamıyorum kuruş da vermeme gerek yok de.
O ablana çok yüz vermiş ailen.
Elbette eve yardım yapacaksin ama buna kendi zorunlu ihtiyaçlarından kismayarak gönüllü yapacaksın.
Ablan olacak bilmiş karar vermeyecek.

herkesin kararını bızım evde o karar verır bısey olur anne babam ona sorar dırek gec geldıyse uyumaz beklerler yınede sorarlar

evet çok gusel soyluyorsunuz ama ben gıttıgım anda bulurlar nasıl bulurlar cunku calıstıgım kurum devlet kurumu yerı bellı sonucta evıme gelmeselerde oraya gelırler aılemı bılıyorum

Bulsalar da bir şey yapamazlar ki. Ne yapacaklar saçından sürükleyerek eve mi götürecekler? Zorla paranı mı gasp edecekler? Önemli olan senin dik durman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…