böyle bir zihniyet varmı?

ayrı eve çıksanız? madem geliriniz var.

aıleme gore o buyuk ve okumus oldugu ıcın herseyın en ıyısını b ılır

evet dedıgınız gıbı baba evı ama ona gore ben otel gıbı kullanıyorum para vermedıgım ıcın

evet koruyorda zaten sevgılım saolsun bunca sene bakmıslar buyutmusler evlendıkten sonrada ben para yollamak zorundaymısım ablama gore ben ona vurmadım degıl bende vuruyorum ama ben ona vurdugum zaman anne babam hemen ayırır ama o bana vurdugunda bagırdıgında kımse ona bısey demıyor

açıköğretimden okumaya basaldım ama daha sonra dondurmak zorunda kaldım cunku ıllakı bır kursa gıtmem gerekıyordu neymıs okuyup ne yapıcakmısım kursa neden para verıcekmısım eger kursa gıdıceksem okumıcakmısım ve zaten o donemde borcum vardı onu odemek ıcın dondurdum kaydımı sonra ıste bu sevgılım bıze geldı aılesıyle falan actırmadım daha kaydımı olaylardan sonra

off bu ne yaa. kız evlen yada sevgili bul kaç kurtul. 22 sene çalıştım 1 gün para istemedi ailem.

normalde olması gereken o zaten ben ıcımden gelırse zaten yardım ederım o kadarda dusuncesız degılım ama bunlar haraca baglar gıbı heray ısrarla ıstıyor neymıs benı buyutmusler madem boyle yapıcaktın hıc dogurmasaydınız benı buyutmeseydınız haksızmıyım ama şimdi evlenıcem zaten benı arıcaklar belkı ama cok gec olucak o zaman

hayatta bızım oyle ablacım kardesım dıye konusma seklımız yoktur ben kucuklugumden berı benı dusmanı gıbı goruyor kuzenlerımle kardes sankı onlarla benden daha ıyıdır kendısı

evet çok gusel soyluyorsunuz ama ben gıttıgım anda bulurlar nasıl bulurlar cunku calıstıgım kurum devlet kurumu yerı bellı sonucta evıme gelmeselerde oraya gelırler aılemı bılıyorum

birde sadece sana karşı mı böyle dışarda çevresine karşı da mı böyledir?

dışarda cevresıne karsı cok ıyıdır bana karsı heryerdee boyle mılletın yanında azarlamayı sever benı ben cevabımı verırım sonra eve gelınce anne babam bana kızar sen neden oyle dedın dıye bende sız onun dedıgıne bı bakın o demesın bende demem dıyorum ama yok o buyuk ben suscakmısım kusura bakmasın kımse susmuyorum susmıcamda artık

arkana bile bakma git kurtul. sensiz kalınca daha iyi analiz edeceklerdir durumu. biz ne yapmışız diye.

ikinci paragraftan sonrasını okumadım alacaksın eline ıslak sopayı allah ne verdiyse dalacaksın abhlana bu evde darbe olmuştur bundan sonra benim sözüm geçecek diyeceksin aaaaaaaayhhhh imdaaaat

arkana bile bakma git kurtul. sensiz kalınca daha iyi analiz edeceklerdir durumu. biz ne yapmışız diye.

evet gidicem ama işte o zaman çok geç olucak pişman olucaklar belkide ama benı bulamıcaklar ınanın eve gıdesım yok ne kadar gec gıdersem o kadar ıyı onlar boyle yaparak benı evden uzaklastırıyorlar farkında degıller ben bunu soyledıgımde annemın cevabı bız ne yapıyoruzda uzaklasıyorsun oluyor dıyorum kı daha ne yapıcaksınız hersey ortada hıcbısey yapmıyoruz dıyor bana çünkü tek onların yaptıgı dogru oldugu ıcın yanlıslarını gormuyorlar

ablan bildiğin ruh hastası acilen kapatılması lazım , annenle baban ilaçla tedavi olabilirler ,
ama o evden senın acilen kurtulman lazım ,

ayy gerçekten sinirlendim

bu arada o ablan ne okumuş pardon uçak mühendisimi , ne okumuş olabilir

anne babam zaten ilaç kullanıyor yıllardır ama bence dozlarının arttırılması gerekıyor abla desen oda hastaneye falan gıtmez esı ılk oldugu zaman dedıler gıt dıye ama yok ıyıyım dedı

kişiliği bu eskidende böyleydi ama bu kadar değildi evlendikten sonra daha fazlası oldu
bence eşinin durumuyla ciddi psikolojik sorunları olmuş.. ve bunu kendi kabul edip hastaneye vs giderse bu davranışlarını birdaha yapamayacağını güçsüz hasta konumuna düşeceğini düşünerekten kabul etmiyordur.

ben çok konustum ama benım kararıma saygı duyulmuyor evde dun aksam zaten kıyametler koptu evde neden faturayı odememısım falan fılan ben ızmırde ıstanbulda yasıyorum bu arada
Valla canım şartlarınızı bilmiyorum ama bence bir bahaneyle bir süre başka bir yerde kal. Ailenin durumu yoksa faturalara yardımcı olman çok hoş ama sanki seni maddi açıdan biraz sömürüyorlar. Umarım işlerini yoluna koyarsın. Kimseyi kırmadan işi düzeltmeye çalış.

sadece sana karşı yapıyorsa ciddi anlamda seninle bir sıkıntısı var demekki kendi iç dünyasında...niye sana bu denli bir garez besliyor sence?? ya da neden sadece sana bu şekil davranabiliyor. acaba yerinde ve zamanında doğru davranışı tepkiyi gösteremiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…