Mutfak Dekorasyonu Böyle bir yemek odası gören var mı?

kararsizkararli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
499
2
0
İstanbul
Ben çok beğendim; mağazaları da hep İstanbul dışında...Samsun da ve İzmir de var...Görmeden de alınmaz. Mutlaka İstanbulda vardır; bana bu firmalar bayiliklerimiz yok dediler...Sizler buna benzer bir yemek takımı gördünüz mü? Mudo ya baktım bu arada; hem fiyatları çok yüksek hemde bu tarz eskitme degil...

Eklentiler

• $yemek odası.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 218
harika yaa bayıldımmm

bulursan İstanbul'da lütfen bana da haber ver... Mobilyacılara da sormak lazım belki yaptırılabiliyordur

sargınsa diye bir mağaza var Samsun da...Bence de çok güzel, ben tüm maskoyu ve tüm markaları dolaştım bulamadım Firmadan temin edilebilir ama mobilya görmeden alınmaz ki...Mutlaka gidilebilecek mesafede olmalı

sargınsa diye bir mağaza var Samsun da...Bence de çok güzel, ben tüm maskoyu ve tüm markaları dolaştım bulamadım Firmadan temin edilebilir ama mobilya görmeden alınmaz ki...Mutlaka gidilebilecek mesafede olmalı

ben bu fotografı farklı birkaç yerde gördüm; firmalar İstanbul da olmadığı içinde emin olamıyorum. Dergiden vs. alıntı mı, kendi üretimleri mi?

canım mobilyacaların sayfalarında bu tarz fotolar oluyor buyuk ihtimalle dergiden falan almıslar ama aynısını yapabilioruz die koymuslardır

sanmıyorum hazır bi sekilde bunu bulabilecegini... yaz sonuna dogru istanbuldaki mobilyacaları dolasıcam tek tek bulamazsam resimleri kaydettim ben imalatcılarla konuscam

az cok kafamdaki seyler belliydi ama yemek odasını oturtamıyodum hiç bu cok guzel oldu baska biseye bakasım yok valla umarım aynısını yapabilen biyer bulurum

topiğin de takipçisiyim hazır bulanlar olursa insanlık namına haber versin

Evet, haberdar edilim birbirimizi:)

kızlar isterseniz coastal homes'a bakın. buna yakın farklı yemek odaları var. Coastal Homes
cok farklı şeyler var içinde ben cok beğeniorum.
hatta giz'li teras ın evini biliyor musunuz bilmiyorum ama yemek odası ordan giz'li teras

Aslında aldıgınız yere de yaptırabilirsiniz. ben mesela bi tv ünitesi aldım bildiğiniz beyaz lakeydi. ama şurası böyle olsun burası böyle olsun derken

şu şekilde oldu. çok net değil burada ama, bunun üstü de renkli ona benziyor yani. eskitme yapınca en azından bu bahsettiklerimize yakın bi şeyler çıkıyor.

nereden aldın canım bunu ya da nereye yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…