- Konu Sahibi kararsizkararli
-
harika yaa bayıldımmm
bulursan İstanbul'da lütfen bana da haber ver... Mobilyacılara da sormak lazım belki yaptırılabiliyordur
İstanbul'da var mı bilemeyeceğim ama sana Evim Şahaneyi önerebilirim[/QUOTE
:))
çoook tatlı benceeeede yaptırılmış özel tasarıma benziyor :)
ay bayıldımm ya çok güzelllll izmirde nerde varki firma adı verebilirmisin ?
ben bu fotografı farklı birkaç yerde gördüm; firmalar İstanbul da olmadığı içinde emin olamıyorum. Dergiden vs. alıntı mı, kendi üretimleri mi?
canım mobilyacaların sayfalarında bu tarz fotolar oluyor buyuk ihtimalle dergiden falan almıslar ama aynısını yapabilioruz die koymuslardır
sanmıyorum hazır bi sekilde bunu bulabilecegini... yaz sonuna dogru istanbuldaki mobilyacaları dolasıcam tek tek bulamazsam resimleri kaydettim ben imalatcılarla konuscam
az cok kafamdaki seyler belliydi ama yemek odasını oturtamıyodum hiç bu cok guzel oldu baska biseye bakasım yok valla umarım aynısını yapabilen biyer bulurum
topiğin de takipçisiyim hazır bulanlar olursa insanlık namına haber versin
Şurada gördüm umarım işinize yarar gerçekten çok güzel bir mobilya :) Kartal daymış :)
kızlar isterseniz coastal homes'a bakın. buna yakın farklı yemek odaları var. Coastal Homes
cok farklı şeyler var içinde ben cok beğeniorum.
hatta giz'li teras ın evini biliyor musunuz bilmiyorum ama yemek odası ordan giz'li teras
Aslında aldıgınız yere de yaptırabilirsiniz. ben mesela bi tv ünitesi aldım bildiğiniz beyaz lakeydi. ama şurası böyle olsun burası böyle olsun derken
Eki Görüntüle 429733
şu şekilde oldu. çok net değil burada ama, bunun üstü de renkli ona benziyor yani. eskitme yapınca en azından bu bahsettiklerimize yakın bi şeyler çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?