böyle bir ilişkinin bittiğine hala inanamıyorum!!!

En ufak şeyde ayrılalım bitsin diyebiliyorsunuz daha sonra da ölüp bitiyorsunuz. Ben anlayamıyorum insan sevdiği insana karşı nasıl bitsin ayrılalım diyebiliyor. Ve ortada hiçbirşey yok gibi gorunuyor sen de birşey yapmamışsın o da bir öyle bir böyle. Ayrılmaya sebep şeyler değil ama gariptir ki sürekli ayrılıp barışmışsınız. Biraz daha mantıklı düşünmeye ihtiyacınız var..

biraz bekle ikinizde fazla yoğun ve aceleci yaşamışsınız.. bekle ki aradaki olumsuz duygular yatışsın sonra sakin kafayla düşün hala onun senin için en iyisi olduunu düşünüyorsan ve sana geri dönüş yapmadıysa iletişime geç oda istiyorsa olur zaten ama olumsuzsa yapacak bir şey yok süründürme kendini

doğru diyorsunuz biraz daha beklmeliyim sanırım. bir hafta daha en azından...

En ufak şeyde ayrılalım bitsin diyebiliyorsunuz daha sonra da ölüp bitiyorsunuz. Ben anlayamıyorum insan sevdiği insana karşı nasıl bitsin ayrılalım diyebiliyor. Ve ortada hiçbirşey yok gibi gorunuyor sen de birşey yapmamışsın o da bir öyle bir böyle. Ayrılmaya sebep şeyler değil ama gariptir ki sürekli ayrılıp barışmışsınız. Biraz daha mantıklı düşünmeye ihtiyacınız var..

sürekli ayrılıp barışmadık nerden cıkardınız ki bunu tövbee. o bana bir hafta görüşmeyelim diyince bitirdim durup dururken değil

ben hatamı anladım,dersimi aldım. ama bunu ona nasıl anlatayım. gururm el vermiyor buluşalım konuşalım demeye. ama onu da kaybetmek istemiyorum. o mesaj atsın istiyorum. hata mı yapıyorum yoksa?

evet hata yapiyorsunuz! bakin iki insan arasindaki iliski dallastaki cesur ve guzel`deki ihtirasli asklara benzemez..alirsiniz karsiniza konusursunuz,cozulemeyecek bi durum varsa herkes kendi yoluna gider yok iki tarafta anlasiyorsa iliski devam eder..nazla,tavir yapmayla cozulmez olaylar..hele ki ayrilalim diye blofler yapilip gercekten karsi tarafta kabul edince yaptiginiz tek sey iliskinizi yipratmak olur..
ne yipranin ne yipratin..seviyorsaniz hic gerek yok boyle seylere..biraz bekleyin ama mesaj atmazsa siz adim atmaktan cekinmeyin

bence evet hata yapıyorsunuz
yani, erkek hatalı olduğunda uzatıyor uzatıyorsunuz
siz hatalı olduğunuzda 1 seferde affetsin
neden? erkek olduğu için mi?
bir deneme daha hakediyor bence (eğer gerçekten sizi sevdiğini düşünüyorsanız)
ama mesajla falan değil
aramanız lazım

aramak mı? bunu yapmak öyle zor ki benim için. açmazsa mahvolurum. mesajla buluşalım desem??

evet hata yapiyorsunuz! bakin iki insan arasindaki iliski dallastaki cesur ve guzel`deki ihtirasli asklara benzemez..alirsiniz karsiniza konusursunuz,cozulemeyecek bi durum varsa herkes kendi yoluna gider yok iki tarafta anlasiyorsa iliski devam eder..nazla,tavir yapmayla cozulmez olaylar..hele ki ayrilalim diye blofler yapilip gercekten karsi tarafta kabul edince yaptiginiz tek sey iliskinizi yipratmak olur..
ne yipranin ne yipratin..seviyorsaniz hic gerek yok boyle seylere..biraz bekleyin ama mesaj atmazsa siz adim atmaktan cekinmeyin

sanırım yapacağım ama bir hafta daha beklemeli miyim?

Bekleyin bundan sonra mesaj yazmissiniz zaten. Pesinden kosarsaniz yani bir kere daha arasaniz daha cok kacar gibime geliyor. O attiginiz ilk mesajı da okumustur mesajin acilmadigini nerden cikardiniz.

ilişkinin başlarında ben sormuştum. o da olmadı demişti. daha sonra nedenini sorunca seni kaybetmek istemedim o yuzden söylemedim demişti.

Ayni seyi sizin yaptiginizi dusunelim.

İliskinin basinda bunu size o sorsaydi, siz de 'senden once kimse olmadi' deseydiniz.

Sonradan sizin birakin erkek arkadasinizin olmasini daha evvel nisanlandiginizi ogrenseydi 'canim beni kaybetmemek icin yalan soylemis' diyip kabullenir ve devam eder miydi?

O zaman tek gecelik iliski yasayip bunu inkar eden adamlari da hosgorelim herkes birbirini kaybetmemek icin yalan soylesin.

Bu zihniyetteki insan daha ne durumlarda kalinca yalan soyleyebilir, dusunebiliyor musunuz?

Yalanin mazereti olabilir mi?

Dort aylik iliskinize masal gibi diyorsunuz ama nisan gibi bir merasimi gizleyen...

Gizlemeyi birakin 'senden once iliskim olmadi' diye yalanla cilalayan adamdan masal kahramani olmaz.

Bu adamin ya evlenmek ya da ozellikle sizinle evlenmek icin bir acelesi veya sebepleri var.

Objektif yorumlar istemissiniz ben de uyarmis olayim.

Bu adama dikkat edin.

tükenmişlikten kastım o bağlamda değildi. 4 ayda hemen aileler tanışmış daha siz cok iyi tanımadan birbirinizi. o kadar da sağlam bir ilişkiniz yokmuş ki sizin de,karşı tarafında agzından kolayca '' bitsin'' çıkmış.

ilk ipleri koparmayı siz başlattıgınıza göre,konuşmayı da siz başlatmalısınız bence Hoppa

her surat yapışımda özürler dilerdi. sanırım bu kez sıra bende

Bekleyin bundan sonra mesaj yazmissiniz zaten. Pesinden kosarsaniz yani bir kere daha arasaniz daha cok kacar gibime geliyor. O attiginiz ilk mesajı da okumustur mesajin acilmadigini nerden cikardiniz.

cunku başka tanıdıklarıma da gönderdim hiç birinde acılmadı. bana da öyle geliyor sanki daha cok kacar gibi. ama bir yandan da en azından ben elimden geleni yapmış oldum derim

Ayni seyi sizin yaptiginizi dusunelim.

İliskinin basinda bunu size o sorsaydi, siz de 'senden once kimse olmadi' deseydiniz.

Sonradan sizin birakin erkek arkadasinizin olmasini daha evvel nisanlandiginizi ogrenseydi 'canim beni kaybetmemek icin yalan soylemis' diyip kabullenir ve devam eder miydi?

O zaman tek gecelik iliski yasayip bunu inkar eden adamlari da hosgorelim herkes birbirini kaybetmemek icin yalan soylesin.

Bu zihniyetteki insan daha ne durumlarda kalinca yalan soyleyebilir, dusunebiliyor musunuz?

Yalanin mazereti olabilir mi?

Dort aylik iliskinize masal gibi diyorsunuz ama nisan gibi bir merasimi gizleyen...

Gizlemeyi birakin 'senden once iliskim olmadi' diye yalanla cilalayan adamdan masal kahramani olmaz.

Bu adamin ya evlenmek ya da ozellikle sizinle evlenmek icin bir acelesi veya sebepleri var.

Objektif yorumlar istemissiniz ben de uyarmis olayim.

Bu adama dikkat edin.

evlenmek için acelesi ya da sebepleri olsa şu anda peşimde olmaz mıydı peki?

hiçbir şey tükenmemiştik. ikimiz de inançlı oduğumuzdan el ele dahi tutuşmamıştık. sevgimiz hiç azalmadı. yüz yüze görüşmeyi ben mi istemeliyim onu bilemiyorum işte
Yaw önceki konularınızda sevgilinizle birlikte kaldığınızı yazmışsınız. Kime kendinizi farklı göstermeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Sizin inancınız, yaşadıklarınız bizi ilgilndirmez ki.

cunku başka tanıdıklarıma da gönderdim hiç birinde acılmadı. bana da öyle geliyor sanki daha cok kacar gibi. ama bir yandan da en azından ben elimden geleni yapmış oldum derim
Geri cekilirseniz dönme ihtimali var bence, neden bilmiyorum ama cebinde gibi gördükleri ilgilerini cekmiyor erkeklerin. Birde yeni bir iliski sizi daha kolay silebilir diye düşünüyorum

Yaw önceki konularınızda sevgilinizle birlikte kaldığınızı yazmışsınız. Kime kendinizi farklı göstermeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Sizin inancınız, yaşadıklarınız bizi ilgilndirmez ki.
2 senede insanlar değişmiş olamaz mı. ne kadar kötü düşünceli insanlar var yahu burada. evet değiştim cok değiştim. örneğin o zamanlar namaz kılmıyordum şimdi kılıyorum düzenli olarak.

bakış acınızdaki olumsuzluk beni ilgilendirmiyor benim inamcım da sizi ilgilendirmesin

Geri cekilirseniz dönme ihtimali var bence, neden bilmiyorum ama cebinde gibi gördükleri ilgilerini cekmiyor erkeklerin. Birde yeni bir iliski sizi daha kolay silebilir diye düşünüyorum

silerse de hayırlısı ne yapalım. evet ben de öyle düşündüğüm için artık daha fazla adım atmayım diyorum

evlenmek için acelesi ya da sebepleri olsa şu anda peşimde olmaz mıydı peki?

Siz daha once iliskisi olmadigini soyledigi halde birakin iliskiyi nisanlanmis oldugunu kabullendikten sonra...

Ki baskasi olsa sirf bu sebepten terk ederdi onu.

Bu anlasmazlik doneminde sizden ses gelecegini...

Adim atacaginizi ya da birkac gun gorusmeseniz ondan gelecek bir adima kosarak gideceginizi bilmesi...

Kisacasi ondan vazgecemeyeceginizi, onu kaybetmekten deli gibi korktugunuzu anlamasi icin...

Einstein olmasina gerek yok.

Neden zahmet etsin ki pesinizden kosmaya... :KK14:

Siz daha once iliskisi olmadigini soyledigi halde birakin iliskiyi nisanlanmis oldugunu kabullendikten sonra...

Ki baskasi olsa sirf bu sebepten terk ederdi onu.

Bu anlasmazlik doneminde sizden ses gelecegini...

Adim atacaginizi ya da birkac gun gorusmeseniz ondan gelecek bir adima kosarak gideceginizi bilmesi...

Kisacasi ondan vazgecemeyeceginizi, onu kaybetmekten deli gibi korktugunuzu anlamasi icin...

Einstein olmasina gerek yok.

Neden zahmet etsin ki pesinizden kosmaya... :KK14:

sizin bakış acınız da doğru ne diyebilirim ki.

Hizli baslamis ve bi okadarda hizli bitmis ..

Eger gercekten ufak hata yaptiysa , ve sen bukadar abartili tepki verdiysen .
Hakli olarakta aramiyor ve yazmiyor ..

Mesaj yerine ara ve konus ..

X