• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları böyle bir hastalık duyan gören var mı yardım lütfen..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

saime77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
448
3
96
Adana
.....canım arkadaşım cuma doğum yaptı... pazar gecesine kadar herşey normalmiş.. pazar gece 2 den sonra bebek ne ağlamış ne emmiş gözleri arı açık vaziyette ıgh ıgh diyormuş... teşhis konulamadı .. böyle bişey duyan gören var mı...nolur yardımcı olun... herkes perişan ailede...

canım büyük geçmiş olsun...
inşallah düzelir bebeğiniz..
bu arada mutlaka teşhis konulur..
bizide haberdar et olurmu..
merak ettim şimdi...

Allah Allah... umarım bı teşhis konulmuştur bizleride haberdar edermisin? Çok büyük geçmiş olsun...

allah razı olsun arkadaşlar... maalesef teşhis konulamadı...bebeğimizi kaybettik... annesine dua edin olur mu...

Allah rahmet eylesin Allahım arkadaşınıza sabırlar versin inşallah ne kadar zor bir durum yeniden bebek sahibi olur inşallah acısı biraz hafifler

ayy ne kadar zor :(( nedenini bilememekte bir o kadar kötü :(
Allah sabır versin. elden bir şey gelmez.
Allah rahmet eylesin. Tüylerim diken diken oldu :(
Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın.

ALLAHIM öncelıkle anneye sabır versın valla cok kötü oldum yazarken ellerrım tıtrıyo ALLAHIM kımseye yasatmasın evlat acısını

Çok üzüldüm.Sabır diliyorum aileye...
Teşhis nasıl konulamaz ya!! Umarım bi ihmalkarlık yoktur
Aklıma ilk gelen şey süt falan mı zehirledi acaba... Kafama takıldı fena halde yaa çok üzüldüm..

Allah sabırlar versin.. Ne kadar zor bir durum. Allah hiçbir anneye yaşatmasın böyle acılar..

ya çok acı ne olduğunu bebeğe nasıl söylemez dr.lar. doğdugunda sağlıklımı dogdu bebek. Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı

allah razı olsun arkadaşlar... maalesef teşhis konulamadı...bebeğimizi kaybettik... annesine dua edin olur mu...

aman yarabbim tüyelrim diken diken oldu teşhiş konulmuşmu diye bakamk için girdim ..Allah'ım çok acı birşey rabbim annesine ve babasına sabır versin ..dayanma gücü versin..çok üzüldüm çok..meleğim yavrunm ne oldu nasıl teşhis konulamaz..mafoldumbenmafoldumben

Allah sabırlar versin ailesine bebeğede rahmet olsun. Üzüdüm bende. Keşke sihirli değneklerimiz olsa sa hemen bir dokunuşla iyi olabilseler.

Back