Böyle bir çocuğa ne yaparsınız ya?

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-58
48
25
Abimin çocukları eşi yüzünden şımırıklar abim kızıyor yengem de çocuklara kızmasın abime beddua ediyor üstüne üstünde çocuklar yüz buluyor abim en büyük oğlunun önünden geçmiş sadece dokunmadı oğlu bağırmaya başladı bin tane bedda etti abime bazen abim hafif vuruyor yine yok çocuklar birde öyle küfür ediyor ki el hareketi çekiyor anlatmama abime üzülüyorum yengem bildiğiniz abime karşı saygısı sıfır sıfır bugün en küçük çocuk daha 6 7 yaşında el hareketi çekti küfür etti üstünde kimse yanlış anlamasın ağzına elimle vurdum elinde hafif vurdum sen benim halam değilsin deyip yüzüme bağırdı Bende senin halan değilim zaten dedim
birde acımadı mi dedim oda alay ederek yok acimadi gülüyor acıyı hissetmiyor bildiğiniz yaşadığı yer Kastamonulu İnebolu annem diyor oradakilerin hepsi öyle diyor yeni koşmaya çalışan çoğuca küfür öğretip gülüyorlar diyor birine küfür edecek olsalar çocuğa gönderip küfür ette gel diyor
Ondan sonra ufacaik bir şey yapıp söylecek olsa bana bakıyor sonra

Baktınız çocuk iyice zıvanadan çıkmış cam çerçeve indiriyor. hemen üzerine bir kova soğuk su tatbik ediyorsunuz; ardından şok etkisi geçmeden yıldız tilbe'nin seni anan benim için doğurmuş şarkısını birkaç tekrar dinletiyorsunuz. mis gibi uslu çocuk huzurlarınızda. baktınız uslanmıyor, yıldız tilbe işkencesine devam edin. ama bu sırada siz duymamaya çalışın, çocuğun bağışıklık kazanması da muhtemeldir. aşırı dozdan sakının.

Abimin çocukları eşi yüzünden şımırıklar abim kızıyor yengem de çocuklara kızmasın abime beddua ediyor üstüne üstünde çocuklar yüz buluyor abim en büyük oğlunun önünden geçmiş sadece dokunmadı oğlu bağırmaya başladı bin tane bedda etti abime bazen abim hafif vuruyor yine yok çocuklar birde öyle küfür ediyor ki el hareketi çekiyor anlatmama abime üzülüyorum yengem bildiğiniz abime karşı saygısı sıfır sıfır bugün en küçük çocuk daha 6 7 yaşında el hareketi çekti küfür etti üstünde kimse yanlış anlamasın ağzına elimle vurdum elinde hafif vurdum sen benim halam değilsin deyip yüzüme bağırdı Bende senin halan değilim zaten dedim
birde acımadı mi dedim oda alay ederek yok acimadi gülüyor acıyı hissetmiyor bildiğiniz yaşadığı yer Kastamonulu İnebolu annem diyor oradakilerin hepsi öyle diyor yeni koşmaya çalışan çoğuca küfür öğretip gülüyorlar diyor birine küfür edecek olsalar çocuğa gönderip küfür ette gel diyor
Başkasının çocuğuna ne hakla vuruyorsunuz? Yengenle konuş, uyar veya tekken Abi'nle konuş bi psikologdan yardım alın.

Döve döve terbiye etmeyi umduğunuz çocuklar tabi ki ağzınıza s.çacaklar. Çocuk ne görürse o.
Annemgile zaten misafirliğe geliyor bende şu an buradayım Ankara'da yaşamıyorlar ne görüyorsa çevreden oradan görüyorlar sabah akşam ufacık şeye küfür eden çocuğa ne diyeceksiniz ne yapacaksınız kendi babannesine bile si**g diyor

Döve döve terbiye etmeyi umduğunuz çocuklar tabi ki ağzınıza s.çacaklar. Çocuk ne görürse o.
Annemgile zaten misafirliğe geliyor bende şu an buradayım Ankara'da yaşamıyorlar ne görüyorsa çevreden oradan görüyorlar sabah akşam ufacık şeye küfür eden çocuğa ne diyeceksiniz ne yapacaksınız kendi babannesine bile si**g diyor

Yetiştirilme tarzı
Şımartan anne
Hırpalayan baba
Vuran hala

Çocuk haklı dağılın

Eklentiler

• IMG_9415.webp
    IMG_9415.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 138
Konuda ki herkes birbirinden tuhaf yenge beddua eder abi ve hala çocuklara vurur vurmakta hafifmiş vurmanın dövmenin hafifi mi olur dayak dayaktır çocuklar dayakla terbiye olmaz yardımcı olmak istiyorsanız uzman yardımı alsınlar çocukları için ve oturdukları semt iyi değilse taşınacaklar çocukları için.

Başkasının çocuğuna ne hakla vuruyorsunuz? Yengenle konuş, uyar veya tekken Abi'nle konuş bi psikologdan yardım alın.
Benim evet hakkım yok annesi sadece izliyor abim yapma kızıyor anlatıyor annesi de aynı tepkiyi vermesi gerekn yerde oğlunu savunuyor inadına

Acı hissetmiyor diyorsanız o çocuk çok dayak yiyordur 6 , 7 yaşındaki çocuklardan büyük bir şey beklemeyin
Otu çek köküne bak derler kimseyi suçlamayın çocuklar size bakarak davranıyor sizde bir sorun ararım ben...

Ayrıca kadının hareketleri belki abin yüzünden böyle. Çocuk dövülüyor, simartiliyor bu cocuk nasıl saglikli olsun ki?
Abim eline hafif vuruyor kalkıp hortlma kemerle yada terlikle vurmuyor hafif vuruyor ayrıca onu da yapmaya bıraktı artık yapmıyor

Sen kimsin ki vuruyorsun çocuğa?
Sen mi doğurdun, sen mi emzirdin? Hayırdır ya? O annenin yerinde olsaydım direk kovardım seni evimden, bir daha da adımını sokamazdın içeri.
“Hafif vurdum, abim hafif vurdu”
Bu işin hafifi, ağırı yok. Şiddet şiddettir.
Şiddet gören çocuklardan nasıl bir terbiye bekliyorsunuz?

“Bende senin halan değilim zaten” diyerek çok güzel çocukla çocuk olmuşsun. Çok güzel örnek olmuşsun tebrik ederim.
Kişisel gelişimini tamamla önce.
Biraz çocuk psikolojisini araştırın, çocuklara nasıl yaklaşır, nasıl iletişim kurulur biraz okuyun araştırın sonra gelip burada çocukları şikayet edin. Belli ki çocukların psikolojik desteğe ihtiyacı var, belli ki evin içinde bir şeyler yolunda değil. Belli ki anne-baba arasındaki iletişim çocuklara rol modellik gösteriyor. Sizde hala olarak tüm bunların üstüne b*kun üstüne tüy dikmişsiniz.

Acı hissetmiyor diyorsanız o çocuk çok dayak yiyordur 6 , 7 yaşındaki çocuklardan büyük bir şey beklemeyin
Otu çek köküne bak derler kimseyi suçlamayın çocuklar size bakarak davranıyor sizde bir sorun ararım ben...
Allah'ım yarabbim ben daha yeni gördüğüm diyorum yıllardır görüşmüyoruz ayrıca çocuk herşeyi farkına varmaya başlayınca böyle oldu bu çocuk en sakin çocuktu önce ne yazdığımı bir bakin

Back
X