Allah heeeer şeyi görüyor hiç merak etme arkadaşım. Ayet var bununla ilgili, "Yaptıklarınızdan dolayı sizi hemen cezalandıracak olsaydım hiçbiriniz dünyada kalmazdı diye". Herkes her yaptığının karşılığını görecek, en en ufak şeyin bile hiç merak etme. Sen O'na sığın. Seni bebeğine bağışlasın. Peki şimdi ne yapıyorsun, kendi evin var mı bebeğinle yaşadığın?
hayır şu an ablamın yanındayım. 2 ay sonra sıfırdan bi hayat beni beklio bilmiorum ne olacak
arkadaşım sen kim bilir neler neler yaşadın yaşadın ama bu adama bu kaynanaya ne diye çocuk torun verdin yaa aklım almaz bence arkanı iyi kolla bu adamlar sana iftira atar bebeğinide elinden alırlar Allah korusun
rabbim mazlumun yanındadır kimsenin ettiğini yanına bırakmaz unutma Allahtan başkasına ihtiyacın yok ona sığınırsan en yanlızlıklarda bile en kalabalık ortamda olduğunu sanırsın Allah yar ve yardımcın olsun
Sağol canım beterin beteri var, haline şükredebilirsin yani!
Benim kocam da annesi için yatağını ayıracak biri değil, ben bir doğursam o da dokuz doğurur ama tabi beterin beteri var haklısın.
Benim boşanmak isteme sebebim farklı.
1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?