Böyle bi boşanma yaşayan yoktur. Boşananlar yardım ve destek bekliyorum

emellllll

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
83
0
16
Erzurum
1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor

Bunlar gerçek mi ya ne biçim insanlarmış bunlar?
Gelecekten sakın korkma, esas bu adamla yaşamaya kork. Allah yardımcın olsun inşallah ileride bunları unutturacak mutlu, huzurlu bir yaşamın olur.

Allah kahretsin yaa... Böyle kayınvalidelerin derdi ne, gelinlerinden ne isterler, özellikle doğum zamanı.

Eşinizi de Allah ıslah etsin, böyle bir şeye inanılır mı? İnsan bile bile geç doğurur mu yarabbim.

Tek başınıza çok ta güzel büyütürsünüz merak etmeyin, derdi veren dermanını da verir.

bence kayin valide sizofren. ne demek bilerek gec dogurdun ya sanki cisin geldi de tutuyorsun
bu laflara kanip sana kotu davranan kocaya yaziklar olsun
merak etme o kocayla buyutmektense yanliz buyutmek daha kolaydir bebegini

Ya boşversene canım sen öyle insanların arasında buyumesindense yalnız buyutmen cok daha akıllıca. Hic korkma sadece guclu ol evladına kol kanat ger hayata sımsıkı tutun gerisi kendiliğinden gelecektir. Nasıl bir insanmış bunlar insanın doğumu en güzel anlarından biridir. Çok fena hakaretler geliyor aklıma ama ağzımı bozmıyacam. Hayatına bak güzelim bosver sen onları:)

nasıl birşeydir bu böyle ne yazacagımı bilemedim inanki

Allah kahretsin böyle insanları boşanmasan bu adamla sen çektiğin gibi yavrunda çekecekti, öyle baba olmaz olsun inş..

çok iyi yapmışsın defet başından sen tek başınada bakarsın yavruna kimseyede muhtaç olmaz ayaklarının üstünde durursun

hiç endişelenme üzülme ..

nasıl sinir oldum sabah sabahhh tövbe tövbe....

şok oldum

başta k.validen olmak üzere eşinin tüm ailesi ruh hastası sanırım!! nasıl insan bunlar?

beddua edesim var ya..boşan arkadaşım,bebeğini de yalnız büyüt..böyle akıl sağlığı yenirde olmayan insanlarla bir arada olsan ne olur ki..tek dileğim o bebeciğin hakkına girenlerden Allah bir bir çıkarsın bunu!

daha neler duyacağız acaba

normal olan hiç bir insan bebeğinin doğumunu beklerken perişan oldum vs diye düşünemez, en ufak bir ihtimal bile veremiyorum 2 doğum yapmış birisi olarak..bir baba bebeğini beklerken bırak sıkıldığını düşünmeyi, yemek bile yiyemez çünkü kendi kanından canından cennet kokulu bir melek gelecektir, heyecanlıdır..içeride eşi hayat arkadaşı doğum yapıyordur birşey olursa diye endişelidir...otobüs mü bekliyor sanki beklemekten sıkılmış olsun..

canım sana anlatmadıkları bişey filan mı yaşandı acaba hastane de ? ya da eski de olan bi olay..bilemiyorum yani insan hayatının en önemli gününde nasıl bu sebeple böyle birşey yapar bnm aklım almadı

erken bitmesi için inş eşiniz sorun çıkartmaz,yani boşanmaya razı gelir.çocuğu zaten hakim size bırakacaktır,kendi başınıza da yaşayabilirsiniz maddi bağımsızlığınızın olması bu noktada çok önemli,allah yardımcınız olsun..

şoklardan şok beğeniyorum ben bu sitede, daha neler duyacağız acaba, ne demek geç doğurmak yaa,işleri ne beklicekler tabi, hey Allahım hasta insanlardan uzaklaşman daha iyi olmuş ama bu olanları mahkemede yüzlerine vur ve tazminat iste

kızlaracil yardıma ihtiyacım var artık benım aklım bana yetmıyor 2,5 aylık evliyim eşim annesinin yanına gitti telefonlara cıkmıyor onu evden kovdum cok sınırlendım , sonra sakinleşip aradım yok bende kalkıp ızmıre onlara gıttım kayınvalidem demediğini bırakmadı yok sigara içiyormuşum çok kıskançmışım tedavi görmeliymişim benm yuzumu görmek istemiyormuş kocam benm koca napıodu bılıomusunuz odada cıkmıyo dısarı kaynanam denilecek kadın bir gun once telefonda bana o buraya gelsin senden soğutmak nasıl olur gorursun dedı bu da uydum akıllımıdırnedir 15 gundur ses yokseda yok

iyide burda başka bi konu konuşuluyo ayrı bi konu aç

yok artık

allahtan neden amuda kalkıp doğurmadın diye sizi suçlamamış dua edin ,

adama bahane lazımmış oda kuş beyiniyle en saçmasını bulmuş

yazık nasıl geciniyorsunuz ,

kendimi sizin yerinizi koyup düşünmek bile istemiyorum korkunç

allah o eşinize yana yakıla evlat eş aratsında buldurmasın inşallah

bu nasil bir vicdan nasil bir igrenclik hic korkma cnm dogru bir karar vermissin ve goruyorumda guclu ve cesaretlisin seninle gurur duyuyorum. Rabbim yardim eder sende guclu ol kimseye muhtac olmazsin sadece bundan sonra karar verirken cok iyi dusun

canım öncelikle allah sabır sağlık versin sana ve bebeğine ben altı yıl önce çocuğumu yalnız doğurdum hastanede sabah ilk ameliyata girecek ben olacaktım eşimi birçok kez aradım ama açmadı tlf en birkez daha aradım ne var ne oldu diye bir yanıt aldım doğuma giriyorum dedim bunun içinmi aradın dedi çok kötü olmuştum nihayetinde çocuk için 5 sene bu adama dayaklarına sorumsuzluklarına katlandım şimdi 1.5 yıldır resmi olarak boşandım ayrıyım zor günler geçirdim tabikide kendime ev kurdum eşyamı yeniden kurdum çocuğumda yanımda çalışıyorumda mutlu mesut yaşıyoruz ama bu ona battı dün elime bir tebligat geldi yeniden velayet davası açmış şimdi söylüyorum sana 1.5 yıldır nafakasını ödemiyor doğumunda baba olarak yanında yoktu beterin beteri var canım herşey düzelir zamanla bebeğin çok küçük hele bir büyüt onu işine gir çocuğun için yaşa...

canım böyle bir kocayla yaşamaktansa,bebeğinle yalnız yaşa.sen güçlü bir kadınsın.başarabilirsin.allah evladına uzun ömür versin canım

arkadaşım kusura bakma ama ohaaaaaaaaa diyeceğim.
tövbe tövbe o ne demek yahu bilerek geç doğurdun doktor seni en sona aldı.
yok birde perişan olacak ne yapmışlar. hergün seni kucaklarında sırtlarında taşımadılar herhalde.
neye perişan olmuşlar.
git bak bu adam üniversite mezunu muhtemelen ama cahillik bayrağını almış en önde taşıyor.
hiç mi biyoloji okumamış hiçmi bir filmde doğuran kadın görmemiş.
sancın gelir suyun gelir açılman olur gider doğurursun.
çok isabetli bir karar vermişsin bende senin yerinde olsam sevinirdim.
pasta bile keserdim boşanma günümde kurtuldum yeni bir hayata başlıyorum diye.
tayinini de aldırıp kurtulursun ordan inşallah.

allahım neler yaratıyorsun
yaratıyorsun bari takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…