Böyle baba var mı gerçekten ya

Konu sahibinin önceki konusu da olaylıydı oradan aklında kalmış herkesin. Galiba yine çalışmasını söyleyen birine eşinin markette müdür olduğunu ve onu çalıştırmak istemediğini yazmıştı.

Yani dayınızın evinde kalıyorsunuz kira derdiniz yok. Eşya almamışsınız o yüzden muhtemelen borcunuz da olmaması gerekirdi. Biraz para biriktirip kendi evinize geçmek, evi döşemek yerine babanıza borç mu vermiş eşiniz? Zor durumda olan yeni evli bir çiftin böyle yapması çok garip.

Bir de son olarak sizin bileceğiniz iş tabii ki ama kullanıcı adınızı değiştirseniz daha iyi olur. Önceki konunuzda sıkıntı olmuştu.

Zorla çekmemiş. Keşke içmeye ayranı olmayanlar çocuk yapmasa. Türk kadınların başka başarısı ve amacı yok maalesef

Eşi de neyin artistliğini yapıyorsa, başkasının evinde sığıntı olarak yaşamak daha iyi çünkü.

Türk kadınların başka başarısı ve amacı yok maalesef
Aşırı saçma bir genelleme olmuş. Ayrıca siz de Türk kadını değil misiniz?

Bazen konuşurken hepimiz genelleme yapıyoruz herhangi bir konuda. Ona diyecek bir sözüm yok ama ülkedeki kadınların tamamının çocuk yapmaktan başka bir başarısı olduğunu düşünmüyorsanız ve kendinizi bunun dışında tutuyorsanız, sizin hayattaki başarılarınız neler?

Sevişmek başarı olmuyor bu arada bilin istedim. Genelde yorumlarınız bunun üzerine çünkü.

Hepsini kastetmedim. Maalesef bu ülkenin kadınıyım. Sevişmek başarım değil, olmadıda. Kendimi olduğum meslek ile başaralı buluyorum. Bir hata yaptığımda kendime zarar veririm genelde, çocuk yapıp çocuğuma değil

Kimse yakaniza yapısmamis siz bu durumdayken kredi cekmemeliydiniz. Beyaz eşyanız zaten varmış onları başkasına iade etme sözünüz mu vardı anlamadım. Yapmışsınız bı hata bidaha yüz vermeyin

Yapabilirler. Beni bu hale düşüren babam. Böyle bi baba olabilir mi ya değerimi iki paralik etti

İnsan emtia, hisse senedi, altın olmadığı için böyle şeylerle değeri düşmez zaten bir değer biçilemez, karakterine, duruşuna, hayatına bakış açısına saygı duyulur, sevgi duyulur öncelikle bu düşüncenizden uzaklaşmanız sizi daha da rahatlatır.

Eşiniz size danışsaydı keşke babanız borç yapmaktan çekinmeyen biri demek ki ama bir yandan da borcuna sadık ödüyor bu da iyi bi şey sonuçta alıp üstüne yatmamış olabilir ihtiyacı vardır demek ki sadece uygun bi dille konuşup, yeni evli olduğunuzu eşinizin ailesi ile bu şekilde yüz göz olmak istemediğinizi ve bu nedenle borç gibi konulara sizin bile girmediğinizi babanızın da girmemesi konusunda uyarsaydınız daha iyi olurdu anlar sonuçta yaşını almış adam. Erkekler ne yaşta olursa olsun bu kadar ince düşünemiyor çünkü baban böyle karakterde bi adam, onu öyle Kabul edip seveceksin, altın takmamış olabilir o da kendi şanı takmasın ne olacak kötü baba olduğunu göstermez benim babam asıl büyük rezillik çıkaran adamdı, iyiydi yardım severdi herkese el uzatırdı ama durup dururken içip
İçip küfürler edip seni rezil ederdi düşünmezdi hiç asıl rezillik bu çünkü saygısızlık ederdi herkese büyük, küçük dinlemezdi hiç ailemizi seçemiyoruz işte

Bence eşinizi ve ailesini uyarın borç vermesinler daha

Kusura bakma ama hiç vermicektin. Bu duruma kendiniz girmissiniz. Kendi eşyan yok babana kredi çek kartını ver.

Tamam ben hatırladım sizi, dayıların evinde oturup yengeleri kafaya takmıştınız sanki haksızlar gibi.
Sizin eşinizin doğru düzgün işi yoktu yeni girdi falan demiştiniz krediyi nasıl vermişler?
Senden korkulur diyecektim ama konuyu herkes hatırlamış meğer
Ben unutkanmışım

Konuya dönersek de bazı ınsanlara her şey müstehak gibi geliyor bana bazen
Yanlış başlamış yanlış gidiyor işte
Kolaylıklar dilerim

Eski konunuzu okuyup geldim. Kandırılacak birine benzemiyorsunuz siz de eşiniz de. Neden verdiniz bu kadar parayı?
Ben de okudum çok eğlendim. Kocası o parayı çekip dayılara vereydi görürdüm tek tel saçı kalıyor mu adamın başındakfmvmvmvmvbm

Bu adam size babalik yapmamis ki, siz ona daha fazla yardim destek oluyorsunuz. Adam selam verdigi herkesten borc para istiyor. Elini veren kolunu kaptirir. Kayinpederine kadar utanmamis para istemis. Demek ki etrafindaki herkesi yıldırdı para isteye isteye, artik cevresi kalmadi para isteyecek, damattan dunurunden istiyor artik.
Ben boyle bir babaya mesafe koyardim. Gorusmemek en iyisi.

Siz şu dayısının evinde 1 buçuk senedir yaşayan, yengeler evde oturmanıza laf yaptığında onlara söz düşmez diyen üye değil misiniz? Ev arıyordunuz hani bir buçuk senedir? Bir bebek eksikmiş bu düzende o da olmuş. Babadan çok daha büyük sorunlar var ama göremiyorsunuz. Karı koca habire başkalarından bir şey beklemeyi bırakabilirseniz belki düzene girersiniz. Konunun yarısı babam şunu yapmadı bunu yapmadı. Ev yok, eşya yok,para yok. Koşa koşa evlenmiş koşa koşa çocuk yapıyorsunuz.

Adamda ki suç sizdekinden az sebebi babanın huyunu bunca yıl öğrenemedinizde mi o kadar büyük paralar çektirdiniz eşlerinize borca soktunuz? Evliliklerinizi bile tehlikeye atmışsınız iki kardeş. İkna etti bizi falan demeyin istesede yok biz de sıkışığız diyecektiniz

Kiralık ev olmayan kasaba mı varmış ülkemizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…