- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.771
Konu sahibinin önceki konusu da olaylıydı oradan aklında kalmış herkesin. Galiba yine çalışmasını söyleyen birine eşinin markette müdür olduğunu ve onu çalıştırmak istemediğini yazmıştı.Ben şu andan bahsetmiyorum. İlk evlendiğiniz zaman eşinizin işi yokmuş zaten. Madem ev bulamadınız, en yakın daha büyük bir yere gitseydiniz, orada kursaydınız düzeninizi diyorum. Normal olanı budur. Herkes kendi köyünde, kasabasında yaşamıyor sonuçta. İnsanlar ne sıkıntılarla yuvasını kuruyor. Siz hiç şartları zorlamamışsınız. Parazit gibi yaşamayın artık. Yengelerden laf yemek zorunuza gitmiyor mu hiç? Daha onurlu bir hayat için gerekirse siz de çalışın, kurun düzeninizi. Bir kadın olarak size diyeceğim tek şey budur.
Yani dayınızın evinde kalıyorsunuz kira derdiniz yok. Eşya almamışsınız o yüzden muhtemelen borcunuz da olmaması gerekirdi. Biraz para biriktirip kendi evinize geçmek, evi döşemek yerine babanıza borç mu vermiş eşiniz? Zor durumda olan yeni evli bir çiftin böyle yapması çok garip.
Bir de son olarak sizin bileceğiniz iş tabii ki ama kullanıcı adınızı değiştirseniz daha iyi olur. Önceki konunuzda sıkıntı olmuştu.