BOYADAN SAÇI SERTLEŞEN?

Ayy çok teşekkür ederim dove boykot ürün olduğu için kullanmıyorum ama bakım yağı kullanıyorum bol bol geçtiğine sevindim

Canım başka saç bakım kremi kullan onarıcı özelliği nem içeren boyadan sonra matlaşıyor nem gidiyor o yüzden sertleşiyor
Çok sağolunayyy taş gibi yaa ne kadar sürede geçer sizce yani kuruyken yumuşak kuruyken sorun olmuyor da su deyince banyoda taş kesiliyor şampuanlanmıyor

Çok sağolunayyy taş gibi yaa ne kadar sürede geçer sizce yani kuruyken yumuşak kuruyken sorun olmuyor da su deyince banyoda taş kesiliyor şampuanlanmıyor
Nem kaybından canım şampuanı nem içerikli kremini aynı şekilde nemlendiren özellikte olanlardan seç hemen farkı göreceksin. Kremi özellikle 3-4 dk beklet masaj yap durularkende geniş bir tarakla tara Nemini kaybedince kuru olduğu için suda dolaşıyor sertleşiyor çok normal.

Ayy hemenn alacağım çok sevindim ya çok üzülmüştüm ben hastalığmdan dolayı neredeyse 3yldr boyama yapmamştm tertemiz yumusacktı saçlarım ısı flnda kullanmadm 3yldr bir boyadm perişan oldum nem gerek demek ki gerçekten de belli kuru ve sert

Her yıkamandan sonra düzelir sonuç belirtirsin inşallah bir daha da hastalanmazsın Allah her şeyden önce hepimize sağlık sıhhat vesin . Ben de hamile olduğum için boyayamıyorum.

Her yıkamandan sonra düzelir sonuç belirtirsin inşallah bir daha da hastalanmazsın Allah her şeyden önce hepimize sağlık sıhhat vesin . Ben de hamile olduğum için boyayamıyorum.
Canım sağol Sen de sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…