- 8 Şubat 2025
- 497
- 215
- 18
- Konu Sahibi fndknannesi
-
Bakır canım 8.77sarı ve tonlarına mı boyadınız ?
Bölümü yüksek gelmiş olabilir ne zamandır saç boyuyorsunuz.Bakır canım 8.77
Valla kutudan ne çıktıysa onunla boyuyorum extra bisey katmadım ki ahhhh sorma en üzüldüğüm sey de o. Yaklaşık 2yıldıe hiç boyamadım tertemiz kendi saçmdı yumusacktı bakımlıydı bir boyadım tak gitti bütün emeklerimBölümü yüksek gelmiş olabilir ne zamandır saç boyuyorsunuz.
Canım o zaman biraz abartıyor olabilirsin saçtan çok iyi anlarım sadece sertleşme olur anlıktır saç toparlar toparlamazsa bile 2 cm kestir hemen toparlar. Millet 10 yıl sarışın geziyor kopuyor saçları ben o denli bi şey sandım tabiki her saç boyada sertleşir kimyasal ama saç toparlar bakım yapmayın yağ sürmeyin 3 gün yıkamayın boya otursun. Su bazlı boyalar var bakır için onlarla renk tazelemesi yapın amonyak içermiyor. Dip geldikçe de 8.77 sadece dibe uygularsınız.Valla kutudan ne çıktıysa onunla boyuyorum extra bisey katmadım ki ahhhh sorma en üzüldüğüm sey de o. Yaklaşık 2yıldıe hiç boyamadım tertemiz kendi saçmdı yumusacktı bakımlıydı bir boyadım tak gitti bütün emeklerim
Kız yok bildiğin taş kesiliyor su deyinceCanım o zaman biraz abartıyor olabilirsin saçtan çok iyi anlarım sadece sertleşme olur anlıktır saç toparlar toparlamazsa bile 2 cm kestir hemen toparlar. Millet 10 yıl sarışın geziyor kopuyor saçları ben o denli bi şey sandım tabiki her saç boyada sertleşir kimyasal ama saç toparlar bakım yapmayın yağ sürmeyin 3 gün yıkamayın boya otursun. Su bazlı boyalar var bakır için onlarla renk tazelemesi yapın amonyak içermiyor. Dip geldikçe de 8.77 sadece dibe uygularsınız.
Ben kuaföre organik boya yaptırıyorum cok iyi fakat ara. Tatilde başka şehirde kimyasal boyadılar semsert oldu akıtmak mi lazım yoksa direk organik boyanır mıCanım o zaman biraz abartıyor olabilirsin saçtan çok iyi anlarım sadece sertleşme olur anlıktır saç toparlar toparlamazsa bile 2 cm kestir hemen toparlar. Millet 10 yıl sarışın geziyor kopuyor saçları ben o denli bi şey sandım tabiki her saç boyada sertleşir kimyasal ama saç toparlar bakım yapmayın yağ sürmeyin 3 gün yıkamayın boya otursun. Su bazlı boyalar var bakır için onlarla renk tazelemesi yapın amonyak içermiyor. Dip geldikçe de 8.77 sadece dibe uygularsınız.
Ayy tas gibi ya ben önce yanık sandım yağ fln sürdüm yanığı düzeldi baya ama sertliği geçmedi yıkadıkça geçer belkiBen kuaföre organik boya yaptırıyorum cok iyi fakat ara. Tatilde başka şehirde kimyasal boyadılar semsert oldu akıtmak mi lazım yoksa direk organik boyanır mı
Akıtsanız da akıtmasanız da sonuç değişmez o yüzden akıtmayla uğraşmayın ayrıca akıtmak için olan kimyasallar çok güçlü daha çok saçınız zarar görür.Ben kuaföre organik boya yaptırıyorum cok iyi fakat ara. Tatilde başka şehirde kimyasal boyadılar semsert oldu akıtmak mi lazım yoksa direk organik boyanır mı
A öyle mi peki saç keratin uyguluyorlar önerir misiniz yani saclarim hacimsiz ince telli dolaşık rutin ne onerirsinizAkıtsanız da akıtmasanız da sonuç değişmez o yüzden akıtmayla uğraşmayın ayrıca akıtmak için olan kimyasallar çok güçlü daha çok saçınız zarar görür.
Yaa sertlik için ne yapmalı yardımcı olur musunuzAkıtsanız da akıtmasanız da sonuç değişmez o yüzden akıtmayla uğraşmayın ayrıca akıtmak için olan kimyasallar çok güçlü daha çok saçınız zarar görür.
Kesinlikle önermem kimyasal geçici işlem sonrasında saç daha kötü oluyorA öyle mi peki saç keratin uyguluyorlar önerir misiniz yani saclarim hacimsiz ince telli dolaşık rutin ne onerirsiniz
Silikon içerikli spreyler ve yıkamadan önce doğal yağlar ama zamanla zaten toparlar korkmayınYaa sertlik için ne yapmalı yardımcı olur musunuz
İnşaallahSilikon içerikli spreyler ve yıkamadan önce doğal yağlar ama zamanla zaten toparlar korkmayın
Hepsi aynı markaya çok takılmayın organik Hindistan cevizi yağı zeytinyağı veya herhangi bir marka mayonez sürebilirsinizİnşaallahönerebileceğiniz bir marka varsa rica etsem özelden yazabilir misiniz bana
Ben bir sürü olaples ürünü aldım. Yorumlar çok iyi. Aynı sorun bende de var. Düzenli kullanımda işe yarayacağını söylediler. Tavsiye ederim.Merhaba kzlar palette boya kullandım birkaçkez saçlarım yanık gibi değilde sertleşti duşta çok sert zor şampuanlanıyor kuruyunca biraz yumuşuyor ama duşta acayip sertleşiyor var mı böyle bi sorun yaşayan????ve çözüm????
Yaa gerçekten miBen bir sürü olaples ürünü aldım. Yorumlar çok iyi. Aynı sorun bende de var. Düzenli kullanımda işe yarayacağını söylediler. Tavsiye ederim.
Yok ben açtırdıgım için yandı. Sebebi de işe boyalar kimyasallar. Tüm nem kendi rengiyle birlikte gidiyo.Yaa gerçekten miben de birtek bana mı oldu diyorum sizde mi palette kullandınız ayy su deyince banyoda taş gibi oluyor kuruyunca yumuşuyor ama duşta şampuanlanmıyor çok sert sebebi neymiş peki öğrenebildiniz mi diğer boyalarda bunu yaşamadm hiç ama palette de böyle oldu
Tatlım saç kremi kullan dove tavsiye ederim beklet durulamaya yakın tara duyla açılıyor zaten . Havluda beklet nemliyken bakım yağı sür uçlarına tara kurulama kendisi kurusun düzelir. Hiç üzme kendini her saç boyayı sevmez bende de oluyordu o sertleşme ama geçiyor merak etmeValla kutudan ne çıktıysa onunla boyuyorum extra bisey katmadım ki ahhhh sorma en üzüldüğüm sey de o. Yaklaşık 2yıldıe hiç boyamadım tertemiz kendi saçmdı yumusacktı bakımlıydı bir boyadım tak gitti bütün emeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?