Slmlar ola:) öncelikle bu sitede açtığın başlıklara bayıldımki bende baya ilgiliyim bu konulara.Eft nlp reiki yoga şifa çalışmaları hipnoz nefes eğitimim hatta astroloji ne ararsan var üstelik bende ingilizce öğretmenliği mezunuyum.(yapmıyorum o ayrı)Ortak ilgi alanları ve de meslektaş olmamız sebebiyle bir merhaba demek istedim:)))Daha önce göğüs büyütme bölümünde bende bir başlık açmıştım Hipnoterapiyle göğüs büyütme diye.Ama epeydir siteye girmiyorum.Son iki üç gün dışında.Neler var yok derken senin paylaşımlarını gördüm ve bir "merhaba" demek istedim.Kendine çok iyi davran.Hoşkal:)))
Eki Görüntüle 246581
Eki Görüntüle 246582
Eki Görüntüle 246583
kızlar egzersizler bunlar....bunları hergün tplam 7hafta yapcaksınız. 4cm uzayabilmeniz mümkün.gelişme çağınızı tamamladığınız için omurganızdaki eğrilikler düzelicek.duruşunuz düzelicek.telkinle beraber dahada fazda olcağna inanıyorum.bnm 4.günm telkin boyuncada yapcam bu egzersizleri.biraz yorucu.ama grçekten esneten hareketler.ben bireysel olanları yapıyorum sadece. eşofman renklerini takip edin.
ben iki bucuk ay dinledim ama egzersiz filan yapmadim hic sonra boyumu ölcmedim ama ayniyim sanirim.
refleksoloji'yi duydunuzmu?? tibbi olarak uygulanan ayaga masaj yöntemiyle, hipofiz (buyume hormonu) bezi uyariliyor ve uzama gerceklesiyormus.
hani su tabanliklar var ya onlar da bu refleksoloji ye dayanarak uretilmis ve duzenli kullanildiginda arti egzersiz, beslenmeye dikkat edildiginde ise yaramis birisi bi forumda anlatmis, yaptiklarini yazmis ve ben inaniyorum.
uzma ıhtımalın bana gore fazla (20 yasındayım )uzarsın bence ama duzenlı spor yapmak sartıyla cnmkızlaaaarrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
ciddi misiniz? boyumuz uzar mı???
ben 18 yaşındayım. uzayabilir miyim daha ? ve ne kadar uzarımmmmmm????
merhaba
telkinli ses dosyasını indiremedim.
bana da yollayabilir misiniz?
uzma ıhtımalın bana gore fazla (20 yasındayım )uzarsın bence ama duzenlı spor yapmak sartıyla cnm
cnm bu sayfada bak ben yazmıstım nasıl ındırılcegını ama ben ınanmamaya basladım ya ne bılım spor sart spor hareketlerı de var bırıncı safyfada cnm
canım eğer uzayacaksam yaparım spor elbettepeki canım ne tür sporlar sporlar yapabilirim boyumun uzamasına yardım edebilecek? sen uzadın mı canım ? boyun ne kadar? kaç santim daha uzayabilirim ?
çok şey sordum sanırım
nasıl indirileceğini okudum ama inmedi ses dosyası değil içi yazılı bir belge indi.
umudunu kaybetme canım bende yeni başlayacağım bir umut öyle heveslendim.
cnm sımdı bakıyorum bende yalm,nız 6 saat dınlemek gerekıyomus ben sıkılmıstım ılk gunden gogus telkınını de dınleyım dedım yıne olmadı ınsallah sende ıse yarar bı de harekt ekldım onlarada bak ıstersen