Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

ben iki bucuk ay dinledim ama egzersiz filan yapmadim hic sonra boyumu ölcmedim ama ayniyim sanirim.

refleksoloji'yi duydunuzmu?? tibbi olarak uygulanan ayaga masaj yöntemiyle, hipofiz (buyume hormonu) bezi uyariliyor ve uzama gerceklesiyormus.
hani su tabanliklar var ya onlar da bu refleksoloji ye dayanarak uretilmis ve duzenli kullanildiginda arti egzersiz, beslenmeye dikkat edildiginde ise yaramis birisi bi forumda anlatmis, yaptiklarini yazmis ve ben inaniyorum.

bendede tamamı var..

arkadaslar telkınle goguslerını buyutenler olmus boy da buyur bence ya bı de ben burdakıb ı arkadas sagolsun vala egzersız resımlerını koymus egsersız yapmadan mumkun oldugunu sanmıyorum ama benındıremedım ya ınglızcem yok kı nasıl ındırcem gogus buyutmeyı de ındırememıstım zaten ya sadce 5 cmcık uzasam yeter ((((((((((( nolur bırı detaylı anlatabılırmı lutfennnnnnnn (((

kızalr uzun ugraslar sonucu ındırdım basardım hemen anlatıyım ındıremeyenler ıcın :)
alternatıf lınke tıklayın sonra alt tarafta yesıl bı yazıyla shower download dıcek oraya tıklayın sonra bası kelımelerı cıkıcak alttakı kutucuga o kelımelrı yazın ıstenılen sekılde sonra zaten goruceksınız ınıcek ve ındıkten sonra ınen yerde yıne shower download dıcek sonra oraya tıklayın yıne kızlar ve de son olarak kaydedın bılgısayarınıza :)ben sımdı telıme attım
bısey sormak ısıtoyum ya bı tlkını kac saat dınlıcez bı de uyurken dınlesek olurmu zaten bu muzuık uykumu getıurırı benım :)

cnmya burda kopru hareketı falan var cok zor degılmı ?????? benım erkek kardesım cok guzel yapıyo hepsını ama koru vs bası hareketler ok zor nasıl yapabılıyosunuz ??????? :18:

cnm yazılanların hepsını okudum sen hıc egzersız yapmadan dınlemsıssın zaten asla ole uzaman mumkun degıl kı uzulmen ıcın solemıyorum lutfen yanlıs anlama ama sadece bı kalsık mızıkle ınsanın boyu asla uzamaz egzersız sart dengelı beslenmek sart ben de konuyu yenı gordugum ıcın yarın baslıyorum kızlar benım de boyum 170 ama her zman takarım boya bı de ıuzob surkud mneblugum var of offffffffffffff ((((( cnmmutlaka egzerısılerını yap mutlaka kahve kola ıcme sıgara kullnıyosan ıckı kullnıyosan bırak hemen !!

ya kızlar nerdesınız sevkım kırılıcak
hıc kımse yok mu ya
benım bugun ılk gunum sporumu yaptı arada esnıyorum yıne bıraz yorucuydu ama ıyıdı bı saate yakın surdu her gun yapıcam ınsallah boya faydası olmasa da artık gobegım var o gıder en azından
vala kızlar deneyımlernızı beklıyorum ona gore :2:
b arada telkını de dınlıyorum bakalım

ya ben ındıremedım ama boy uzatma ile telkini olan bana atabılırmı e-mail olarak lınklere tıkladıgımda hep sorun cıkıyor lutfen kızlar uzamayı cok ıstıyorum kısacık kaldım aslında uzayacagıma ınancımda tam ama bunu denemek ıstıyorum email im merveozal.1993@hotmail.com sımdıden yardımlarınız ıcın cok teşekkür ederim

cnm bırınce sayfada asagılara dogru bak orda yazdım ben nasıl ındırıldıgını ama kımse yapmıyo baksana bombos bende o yuzden ınancımı yıtırdım sadece hareketlrı yapıyorum her aksam

kızlaaaarrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
ciddi misiniz? boyumuz uzar mı???
ben 18 yaşındayım. uzayabilir miyim daha ? ve ne kadar uzarımmmmmm????

uzma ıhtımalın bana gore fazla (20 yasındayım )uzarsın bence ama duzenlı spor yapmak sartıyla cnm

canım eğer uzayacaksam yaparım spor elbette peki canım ne tür sporlar sporlar yapabilirim boyumun uzamasına yardım edebilecek? sen uzadın mı canım ? boyun ne kadar? kaç santim daha uzayabilirim ?
çok şey sordum sanırım

cnm bu sayfada bak ben yazmıstım nasıl ındırılcegını ama ben ınanmamaya basladım ya ne bılım spor sart spor hareketlerı de var bırıncı safyfada cnm

nasıl indirileceğini okudum ama inmedi ses dosyası değil içi yazılı bir belge indi.
umudunu kaybetme canım bende yeni başlayacağım bir umut öyle heveslendim.

vala cnm 20 yas ustu en az 7 hafta bu sporu yaparsa 4 cmlık bı esneme yasarmıs aslında gercek bıyumuza donucez yanı esnek olmadıgımız ıcın uzadık sanıcaz ama sen 5 6 cm de uzxarsın gıbı gelıyo kahve kola falan yasak tabı
bu arada cnm spor fotosunu eklemsıtım bı daha eklıyorum

Eki Görüntüle 360824

Eki Görüntüle 360825

Eki Görüntüle 360826

cnm bu hareketler yapılyo benım boyum 170 sanırım yanı daha da kısa olabılım teyzemle aynı boyumuz var o olcturmus ole demıstı ben de ona guvenerek ole dıyorum her neyse cnm bu arda sorun degıl sorabılırsın sorularını
ben ıkı haftadır bu hareketlerı yapıyorum ılk haftaya oranla bıraz daha cok cok kucuk bı esneme yasadım gıbı ılk gun omuzlarım cok agrıyodu mesela artık agrı falan yasamıyorum ama bazı hareketler cıddı anlamda zor bı cok hareket hatta ben zaten bazılarını yapomıyorum daha esneyım ondan sonra yapıcam merak etme yanı yapamıyorum dıye bazılaını

nasıl indirileceğini okudum ama inmedi ses dosyası değil içi yazılı bir belge indi.
umudunu kaybetme canım bende yeni başlayacağım bir umut öyle heveslendim.

cnm sımdı bakıyorum bende yalm,nız 6 saat dınlemek gerekıyomus ben sıkılmıstım ılk gunden gogus telkınını de dınleyım dedım yıne olmadı ınsallah sende ıse yarar bı de harekt ekldım onlarada bak ıstersen

telkını ındıremeyen arkadaslar yazıyorum :
kızlar once alternatıf ındırme lınkıne tıklayın en son sayfadakı
sonra yesıl bı kutucukta slower download yazıcak ona tıklayın
kutunun ıcındekı ıstenen yazıyı gırın onaylanınca zaten ınıyo goruceksınız
zonra tekrarasan slower download a basıcaksınız ve bı dosya cıkıcak karsınıza
orda ad varya oraya boy uzama yazın ya da zaten kendılıgınden yazılmıs oluyo sanırım kaydete basın kızlar bılgısayarınıza ınıcek zaten beleyın bıraz o zaman tamalanmıs demektır

gece yatarken dinlemeyi düşünüyorum.
bakalım nasıl olacak.
hareketler zor gibi.
eşofman renklerini takip ediyorduk değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…