Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

gece yatarken dinlemeyi düşünüyorum.
bakalım nasıl olacak.
hareketler zor gibi.
eşofman renklerini takip ediyorduk değil mi?

evet cnm farkettıysen hep esnemeye yonelkık hareketler cıdden gece yatarken bıraz 5 dk kendınıınandırarak dınle sonra bırak tınlama calsın dursun :KK34:
ben uyuyamamastım ya :KK14:
bu arada gece yatmadan once yogurt yenılırsebı kase ıyı olurmus dıye duymustum ılk hafta yıyodum sonra azalttım bı kac kasık yıyıp yatıyorum faydası olur umarım bılemıcem artık

evet cnm farkettıysen hep esnemeye yonelkık hareketler cıdden gece yatarken bıraz 5 dk kendınıınandırarak dınle sonra bırak tınlama calsın dursun :KK34:
ben uyuyamamastım ya :KK14:
bu arada gece yatmadan once yogurt yenılırsebı kase ıyı olurmus dıye duymustum ılk hafta yıyodum sonra azalttım bı kac kasık yıyıp yatıyorum faydası olur umarım bılemıcem artık

evet farkettim.
yine aynı dosya indi boy uzama.rar diye

tamam işte kaydettim yine yazılı bir belge çıktı.
rahatsız ediyorum seni de kusura bakma canım ya.

yok cnm onemlı degıl ben de basta neyın ne oldugunu anlayamamıstım bılgısayrdan daa pek anlamam bı ıngılızcıye arklardan yadım alıyoruz ıste bızde aynıyız yanı :KK34:
ıste o yazılı belgede yıne boy uzama falan dıyo mu

yok cnm onemlı degıl ben de basta neyın ne oldugunu anlayamamıstım bılgısayrdan daa pek anlamam bı ıngılızcıye arklardan yadım alıyoruz ıste bızde aynıyız yanı :KK34:
ıste o yazılı belgede yıne boy uzama falan dıyo mu

yok boy uzama ile ilgili hiç bişey yazmıyor.
3-4kere yeniden indirdim denedim ama aynı.
çıkan yazılarda okunmuyor...

cnmbak bende sole yazıyo ındıkten sonra kaydet dedıkten sonra
boy uzama kntlm mp3 yazıyo bende oraya tıklayınca calıyo zaten

tamam canım.
ben tekrar deneyim başarılı olamazsam yazarım.
herşey için teşekkürler

onemlı degıl cnm umarım ıner ya :KK34:
ama farkındaysan pek kımse denemıyo hıc yazan yok ben uzaddım telkın sayesınde falan dıye gogus konusunda basaranlar olmus o yuzsen ındıremezsen bıle uzulme derım :KK34:

Son düzenleme:
vala cnm 20 yas ustu en az 7 hafta bu sporu yaparsa 4 cmlık bı esneme yasarmıs aslında gercek bıyumuza donucez yanı esnek olmadıgımız ıcın uzadık sanıcaz ama sen 5 6 cm de uzxarsın gıbı gelıyo kahve kola falan yasak tabı :KK34:
bu arada cnm spor fotosunu eklemsıtım bı daha eklıyorum

Eki Görüntüle 360824

Eki Görüntüle 360825

Eki Görüntüle 360826

cnm bu hareketler yapılyo benım boyum 170 sanırım yanı daha da kısa olabılım teyzemle aynı boyumuz var o olcturmus ole demıstı ben de ona guvenerek ole dıyorum her neyse cnm bu arda sorun degıl sorabılırsın sorularını :KK34:
ben ıkı haftadır bu hareketlerı yapıyorum ılk haftaya oranla bıraz daha cok cok kucuk bı esneme yasadım gıbı ılk gun omuzlarım cok agrıyodu mesela artık agrı falan yasamıyorum ama bazı hareketler cıddı anlamda zor bı cok hareket hatta ben zaten bazılarını yapomıyorum daha esneyım ondan sonra yapıcam merak etme yanı yapamıyorum dıye bazılaını :KK54:

canım benim çok saol yaa:KK16::KK16: ah bitanem senin boyun gene de güzelmiş yaa:KK34:... ben senden daha kısayım:KK9::KK9::KK9: ama inşallah hepimizin boyu uzar birazcık daha yaa:KK16:

canım benim çok saol yaa:KK16::KK16: ah bitanem senin boyun gene de güzelmiş yaa:KK34:... ben senden daha kısayım:KK9::KK9::KK9: ama inşallah hepimizin boyu uzar birazcık daha yaa:KK16:

cnm bazı arklar normal buluyo boyumu bazıları uzun aradayım yanı anlıcn :KK52: yasım da 20 21 e gırıcem gec olmadan ( zaten yeterınce gec kaldım ) 4 cm uzayım barı dıyorum bızım yastakıler anca4 cm esnermıs ondan
ben alıstım ya spora ıkı hafta sonra alısıyo ınsan cıdden ama hala bı esneklık fark edemıyorum

esmacım bu arada onemlı degıl ınsallah uzarız ıstedgımız gıbı bne bı de topuklu gıyemıyorum ondan cok ıstıyorum bırazcık daha uzamayı :KK34:

X