Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

evet arkadaşlar kaç kişiden istedim maıl atmasını,bir kişi bile dönüş yapmadı.bu telkin linkini maıl atacak olan yokmu acaba ????

cnm. mrb. bana yardım edermisin. telkini indiremedim. lütfen

neden ınanmıyomusn bana cnm merak etme baska farklı bısey yollamadım yanı:KK19:zaten bı tane vardı oda benım yolladıgım sana ılk paylasdı bız hemen ındırdık sımdıde sorun var kımse ındıremıyo yanı:KK37:

Son düzenleme:
kızlar telkini indiremeyenler özelden mail adreslerinizi yollayın ben size gönderiyim:KK16:

tekrar merabaa ben bayadır giremiyodum sayısal öğrencisi olduğum için çok yoğunuum. neyse şöyle yazıyım telkini bugun dnlemeye başladm şuan kulağmda hattaa ama uzamaxı kullanyodm 1 2 cm uzadm şimdi tekrr başlicaam ve baskete başladım artı olarak iyi bi yüzme klubu bulursam oraya üye olmak istiyorumm adrianaa sen aldın mı o seti alırsan ve işe yararsa lütfen haber veer benim hedefim yaza kadar 170 olmak boyum 165 bu aradaa. telkin bende var indiremeyenler ekleyebiliir ays.serpil@hotmail.com mail adresim herkese iyi geceleeer gelişmeleri yazıcaam :)

şekerlerrr görüştmm..bu telkinleri hazırlayan kişilerden biri..dedi ki önceden biz bunun boy için olanını kaldırmıştık..ama dünyada cok fazla yapıldıgını ve sonuçlar alındıgını gördük ve 100 lerce telkin ingilizceden turkçeye cevrilmiş..şimdi tekrar satışa sunduk dedi..iyi sonuçlar aldıklarımız oldu dedi..sitede bi tek cd bi de 11 cd lik set var hngisini önerirsiniz dedim set tbiki de dha faydalı olur dedi tek 50, set 190 lirA..boyum 1,70 dedim ama 1,75 olmk istiorm dedm..yasınz kaç dedi 21 dedim.. bi 4 cm uzama mümkün olabilr dedi.. pki 6 saat mi dnlemek gerekir dedm..yoo uyurken dnleyeblrsnz dedi..uyurken etki gösterir mi dedim.. e tbiki de nsl bi film izlersnz de gece blinçaltınıza yerleşr ve onu görürsnz..o şekilde uyurkn de uyank kalır blinç altı dedi..4 cm den dha fazla da uzasa iyi ya :KK70: siteden sipariş verebiliomuşz.. para briktiriim alıcam.. eger uzamazsa garantisi var geri veriomuşuz cd yi para iadesi var :)) bu kadar konuştk canlarım :)

Burdan biri bana boy uzatma telkinini maıl atmıştı ama o toplam 4 dakika falan 11 cd nasıl oluyor anlamadım.Farklı farklı telkinlermi var,bana gelen 4 dkklasik müziğe benzer bişey,sizin dinlediğiniz nasıl? Banada maıl atabilirmisiniz mümkünse.maıl adresim turkandd@mynet.com

Gülfencim ben almadım o söylediği cd yi almayı düşünüyorum..bende ki de 4 dk lık klasik muzk tarzında bişey.. 1 cd varmış 50 lira ama içinde kaç muzk var bilmiyorum..11 cd de daha cabuk etki alırmışız herlde..keşke onları da sorsaydım.. ama tekrar arıcam inş. o zaman yazarım.. bu 4 dk.lık cd işe yarar mı bilmiorum..çnkü bu telkinle kişiye özel olarak isimle yapılıyo.. bu dinledigimiz baska biri için hazırlanmış bi boy cd si olabilir.. orda Ayşe diye geciyosa isim bnm bilinç altıma bi etki ediceğini sanmıyorum =)) bnm boyum 1,70 bi 1,75 falan olsam yaa öfff ! adam bi 4 cm.lik uzama mumkun olabilir dedi :S

yazmanı bekliycem canım,umarım istediğin sonucu alırsın.Ama boyun kısa değilmiş,benim boyumda 1.67 1.70 falan olsa iyi olurdu.

Gülfencim ben almadım o söylediği cd yi almayı düşünüyorum..bende ki de 4 dk lık klasik muzk tarzında bişey.. 1 cd varmış 50 lira ama içinde kaç muzk var bilmiyorum..11 cd de daha cabuk etki alırmışız herlde..keşke onları da sorsaydım.. ama tekrar arıcam inş. o zaman yazarım.. bu 4 dk.lık cd işe yarar mı bilmiorum..çnkü bu telkinle kişiye özel olarak isimle yapılıyo.. bu dinledigimiz baska biri için hazırlanmış bi boy cd si olabilir.. orda Ayşe diye geciyosa isim bnm bilinç altıma bi etki ediceğini sanmıyorum =)) bnm boyum 1,70 bi 1,75 falan olsam yaa öfff ! adam bi 4 cm.lik uzama mumkun olabilir dedi :S

valla bende bu konuyu gine açtım para vermeme gerek kalmıcak sanırım cnm yalnız bunlar açılmıyo bir bakarsan sevinirim tşk

Burdan biri bana boy uzatma telkinini maıl atmıştı ama o toplam 4 dakika falan 11 cd nasıl oluyor anlamadım.Farklı farklı telkinlermi var,bana gelen 4 dkklasik müziğe benzer bişey,sizin dinlediğiniz nasıl? Banada maıl atabilirmisiniz mümkünse.maıl adresim turkandd@mynet.com

valla bende alıcam 1997 doğumluyum boyum 1.67 belkı daha fazla işe yarayabir ben okudum aslında 35 yaşındakı admın boyunu 6cm uzatmış bende alıcam ama cnm sen kullan nasıl bişi hangi siteden alcan ou solersen sevinirim tsk :KK48:

bu boy uzatma telkini 7 ay olmuş yayınlayanı. düzenli dinleyipte uzayan oldu mu. bende dinlemek istiyorum. faydası oluyor mu telkinin.bi de yaş sınırı var mı? ben 24 yaşındayım.. bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

ewet arkdşlar ben indiremiyorum bu telkini biri bana gönderebilrmi lütfen ..:26:birde ilk yorumlarda dinleyenler vardı şimdi ne durumdalar işe yaradımı acaba sizlerde ??

X