indiremedim bir türlü. lütfen yardımcı olur musunuz? mailime gönderirseniz sevinirim
Selam canımBenim boyum 1.63 senin kaçtı ? Evet 1 ay dinledim ilk 1 hafta falan egzersiz yaptım ama sonra bıraktım zor geldi yapması.Şimdi de dün gece başladım yatarken telefonu yanıma koyuyorum sabaha kadar çalıyo bence de uzun bi süre dinlemek gerekir öyle 1-2 ayda olcak bir şey değil uzarız umarım zaman geçtikçe gelişmelerin hepsini yazarım buraya ( umarım olurrr )
ya bn akıllı 10 ekimde basladm ilk 2 gun dnledm de 3. gun gece dinlerm dedm taktm kulagıma sbah 7 de okul içn kalktgmda calıodu hala..sayılır mı o? gece 1den 7 ye kadrtbi uyudm bn mışl mışıl :d gene de etkisi olmuş mudr? bi de dun dnleyemedm kesntisz mi dnlenmeli??
bnm yaşım 21 boyum 1,70 ama 1,75 olmak istiorm ya da 1,76inş uzarız.. yalnz sanırım illa 6 saat olması gerekmioo..sitesinde okudum ne kadr cok dnlersenz o kadr ii dio ama kesn saat vermemş..bir de surekli aynı muzigi mi dinlicez? bi sure sora telkin degiştirilmio mu? ve de isme özel hazırlanıyo diye duymuştm..bu dinledigimiz baskası için hazırlanmış bi ses dosyası olmasn? bizim bilinç altımız takmıyomuş söylenenleri bi de bna soylemio nasıl olsa diomuş hahahah
Meraba ben ayşe 16 yaşındayım boyum 163 164 civarında ben 170 olmak istiyorum uzamax kullanıyorum balık yağına da başlicam düşünce gücüne kesinlikle inanıyorum bu konu da çok dikkatimi çekti denemek istiyorum müziği indirdim kulaklık alınca başlıcam kullanmaya gelişmeleri yazıcam deneyen varsa lütfen sonuçlarını yazsın umarım uzarız
bnm yaşım 21 boyum 1,70 ama 1,75 olmak istiorm ya da 1,76inş uzarız.. yalnz sanırım illa 6 saat olması gerekmioo..sitesinde okudum ne kadr cok dnlersenz o kadr ii dio ama kesn saat vermemş..bir de surekli aynı muzigi mi dinlicez? bi sure sora telkin degiştirilmio mu? ve de isme özel hazırlanıyo diye duymuştm..bu dinledigimiz baskası için hazırlanmış bi ses dosyası olmasn? bizim bilinç altımız takmıyomuş söylenenleri bi de bna soylemio nasıl olsa diomuş hahahah
merhaba, benim arkadaşım bunu denemek istiyor. Henüz üye değil kendisi, o yüzden ben yazıyorum. Telkini deneyip etki gören var mı?
Bir de link bozuk indirmek için yardımcı olabilir misiniz?
ben 3.cuye basliyorum denemekte fayda var.. ben hic olculmedim ama degisiklik oldugunu dusunmuyorum simdilik en az 3/21 kez dinlenmeli.. ben yardim olabilirim bana ozelden mail adresi atarsan atabilirim dosyayi :):80::80::80::80:
hakkaten inanıyor musunuz boyunuzun uzayacağınayani ne bileyim telkinle rahatlanır, kilo verilirde buna inanmadım ben
pilates yapın bence siz, duruş düzelince boyda bi kaç cm uzun görünür
bu tür dosyalar gizlii telkinler içerir
naçizane fikrim
Çok takılırdım dolanırdım bu konularda önceden. Şimdi de eski günlerin hatrına baktımBen boyumla barıştım sayılır. Sayılır diyorum çünkü arada insanlar söylüyor o zaman biraz takılıyorum sonra geçip gidiyor yine.
canlarım demin sitede okudum 1 ayda 05, ile 1 cm arasında uzama goruluyormuş.. o yuzden 1 ayda etkisini anlayamayız.. karamsarlık yapmayın..devam.. siteden ilgili numarayı aldım yarın arayp nedir ne değildir iyice ogrenicem..siz de haber veririm..öpüldünzzzzz
şekerlerrr görüştmm..bu telkinleri hazırlayan kişilerden biri..dedi ki önceden biz bunun boy için olanını kaldırmıştık..ama dünyada cok fazla yapıldıgını ve sonuçlar alındıgını gördük ve 100 lerce telkin ingilizceden turkçeye cevrilmiş..şimdi tekrar satışa sunduk dedi..iyi sonuçlar aldıklarımız oldu dedi..sitede bi tek cd bi de 11 cd lik set var hngisini önerirsiniz dedim set tbiki de dha faydalı olur dedi tek 50, set 190 lirA..boyum 1,70 dedim ama 1,75 olmk istiorm dedm..yasınz kaç dedi 21 dedim.. bi 4 cm uzama mümkün olabilr dedi.. pki 6 saat mi dnlemek gerekir dedm..yoo uyurken dnleyeblrsnz dedi..uyurken etki gösterir mi dedim.. e tbiki de nsl bi film izlersnz de gece blinçaltınıza yerleşr ve onu görürsnz..o şekilde uyurkn de uyank kalır blinç altı dedi..4 cm den dha fazla da uzasa iyi yasiteden sipariş verebiliomuşz.. para briktiriim alıcam.. eger uzamazsa garantisi var geri veriomuşuz cd yi para iadesi var :)) bu kadar konuştk canlarım :)