Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

meraba öncelikle bn de indirdim dinlemeye baslıcam.acaba olumlu sonuc alan var mı?uyurken dinlemek en iyisi sanırım.

kızlar evet en iyisi uyurken dinlemek. uyurken beynimiz başka şeyle meşgul olmadığı için daha iyi algılıyormuş.. ben de telkinle göğüs büyütüyorum. gerçekten işe yarıyor. boy uzatmakta belki biraz daha zaman alır. 1-2 cnm bile farketse harika bi sonuç. göğüs büyütme telkinim bitsin boy uzatmaya geçicem. başlyana arkadaşlar pes etmeyin. sizi takip ediyorum . merak ediyorm sonuçları. yapacağınız yorucu bişi yok. günlük işlerinizi yaparken. başka bir müzik dinlerken tv izlerken bu müziği dinlemeniz yeterli hatta uyurken dinleyin. günde 6 saat 21 gün boyunca.
hepinize kolay gelsin Allah gönlünüze göre versin:KK16::KK16:
indiremeyen arkadaşlar için msnden atabilirim

Son düzenleme:
slm arkadaslar ben bugun dinlemeye basladim insallah birakmassam devam dinlersem sonuclari kesin yazarim diger arkadaslar neden yazmamis ya bende merak icindeyim ama ben size söz veriyorum egerki devam edersem bilgilendirecegim sizleri :)

kızlar uzun zamandır yoktum çnkü pc bozuktu:KK43: neyse benim ilk 21 gnüm btti.aramıda verdim 14ünde bşlamıştım... ama evde bnm için çok zor olyodu 6saati tmamlamak ve tabi bn egzersiz ypmayada çalıştım.gün içinde tmamlayamadıklarımı gece uyurken dinlemeye çalıştım.falan filan.boyum 1,57di.20yaşındayım. hala 1,57
ama ben gnede bunu bi 6ay dinlicem ve düzenli yapmaya çalışıcam ve kesinlikle egzersizle.aslında 65 olmak istiyorum ama mucize olabilir belki.en azndan 60 olursam bu 6aylık süre zarfında,sonra devamlı dinlerim 3cm bile byük bişey
umutsuz değilim göğüs telkinini dinleyen arkadaşlar bile sonuçları 2.aydan itibaren almaya bşlamışlar.boy uzaması dha byük bi oluşm ve dha fazla zaman alır mantıken..sabırlı olmak lazım diyorum.şimdi bnm yorumumu okuyupta a işe yaramamış diyip umutsuzluğa kapılan arkadaşlar olabilir.ben sadece ilk ayın soncunu yazdım:KK34: dediğim gibi bn 6ay yapıcam bunu.sonuçlarıda paylaşırım tabiki.merak edenler varsa söyliyim hiç bi şekilde ağrı kemik eklem ağrısı vs yaşamadım

bi indirebilsem süper olacakta nerde o günler herkes dinliyor ben yardım istiyorum bi al sende dinle diyen yok aşkolsun kızlar ya boyum 164 çok ihtiyacım yok ama yinede dinlemek istiyorum ve sonkez hepinizden yardım istiyorum mucucucuuk

kızlar uzun zamandır yoktum çnkü pc bozuktu:KK43: neyse benim ilk 21 gnüm btti.aramıda verdim 14ünde bşlamıştım... ama evde bnm için çok zor olyodu 6saati tmamlamak ve tabi bn egzersiz ypmayada çalıştım.gün içinde tmamlayamadıklarımı gece uyurken dinlemeye çalıştım.falan filan.boyum 1,57di.20yaşındayım. hala 1,57
ama ben gnede bunu bi 6ay dinlicem ve düzenli yapmaya çalışıcam ve kesinlikle egzersizle.aslında 65 olmak istiyorum ama mucize olabilir belki.en azndan 60 olursam bu 6aylık süre zarfında,sonra devamlı dinlerim 3cm bile byük bişey
umutsuz değilim göğüs telkinini dinleyen arkadaşlar bile sonuçları 2.aydan itibaren almaya bşlamışlar.boy uzaması dha byük bi oluşm ve dha fazla zaman alır mantıken..sabırlı olmak lazım diyorum.şimdi bnm yorumumu okuyupta a işe yaramamış diyip umutsuzluğa kapılan arkadaşlar olabilir.ben sadece ilk ayın soncunu yazdım:KK34: dediğim gibi bn 6ay yapıcam bunu.sonuçlarıda paylaşırım tabiki.merak edenler varsa söyliyim hiç bi şekilde ağrı kemik eklem ağrısı vs yaşamadım

evet katiliyorum sana valla hatta bir seneden fazla dinlenilmeli .. bende basladim iste.. bakalim benim boyum 155 keske 160 fln olabilse insallah olur:) bende umutluyum bakalim inaniyorum.. ben henuz egzersizlere baslayamadim sinavimdan dolayi ama baslayinca direk callanetics yapmaya baslayacagim vucudu esnetiyo ayrica kaslarini da calistiriyo ek olarakta esneme hareketleri felan yapmaya calisicam insallah uzariz :)) :KK19: :81:

bi indirebilsem süper olacakta nerde o günler herkes dinliyor ben yardım istiyorum bi al sende dinle diyen yok aşkolsun kızlar ya boyum 164 çok ihtiyacım yok ama yinede dinlemek istiyorum ve sonkez hepinizden yardım istiyorum mucucucuuk

özelden yazdim ayten ulasirsan yardimci olurum ya askolsun :)

evet katiliyorum sana valla hatta bir seneden fazla dinlenilmeli .. bende basladim iste.. bakalim benim boyum 155 keske 160 fln olabilse insallah olur:) bende umutluyum bakalim inaniyorum.. ben henuz egzersizlere baslayamadim sinavimdan dolayi ama baslayinca direk callanetics yapmaya baslayacagim vucudu esnetiyo ayrica kaslarini da calistiriyo ek olarakta esneme hareketleri felan yapmaya calisicam insallah uzariz :)) :KK19: :81:

egzersiz kesinlikle farkettirir ztn.omurgadaki druş bozukluklarından dolayı 2cm farkeder:) daha dik durursun duruşun düzelir.kemikler esner.tek başına düzenli uzun sürekli egzersiz bile bi iki cm kazandırır.telkinde işe yararsa artık bak bak bitmeyiz:KK1::KK1: egzersiz çok önemli

merhabalar herkese bende bu telkini yapmak istiyorum henüz sonuç alan yok sanırım düzenli yaparsak sonuç alacağımıza eminim bende indireyim hemn başlayacağım yaşım 31 ama çok umutluyum boy 1,55 en azından 1,62 falan olsam çok süper olur kendime enazından 6 ay süre veriyorum. Çok inanıyorum inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alacağız. sadece gönülden inanın.Bundan sonra sık sık yazışırız artık.

olumlu mesajlarla görüşmek üzere

insallah sonuc aliriz ama ben iki gun dinleyemedim dugun vardi :) devam ediyorum yine de bende umutluyum :KK62:

Hiçbir belirti yaşamadın mı canım ? ben de 21 gün dinlemiştim 1 ay önce kadar bacaklarımda ve ayaklarımda hafif ağrı ve sızı oluyordu ama boyum uzamadı.Belki de tam etki edecekken bıraktım bilmiyorum ama şimdi tekrar dinlemeye başlıcam.Birbirimize destek olup dinlemeye çalışalım ama.mesela ben çok çabuk sıkılan ve pes eden biriyim bana da sorularınızı sorarsanız en azından sizin sorularınıza cevap verip yardımcı olabilmek için dinlerim. Hadi kızlar uzayabiliriz bence :KK66:

:KK12: :81: sélam mine 177 :)) senin boyun kac acaba?? 1 ay dinledin demek ay keske devam etseydin ya bende dinliyorum suan da ama sadece dinliyorum egzersiz yapmiyorum simdilikk ama esneme hareketleri yapicam ve durus bozukluklarini giderme hareketleri ... sen egzersiz yapmismiydin`??? sadece dinlemismiydin?? :KK24:

ay bu bitsin gögüs telkinini dinlicem de bunu baya bi dinlemek gerek yanii oyle hemen etki edecegini dusunmuyrmm.. en az 6 ay bir sene dinlemek gerekir sanirim :26:

:KK12: :81: sélam mine 177 :)) senin boyun kac acaba?? 1 ay dinledin demek ay keske devam etseydin ya bende dinliyorum suan da ama sadece dinliyorum egzersiz yapmiyorum simdilikk ama esneme hareketleri yapicam ve durus bozukluklarini giderme hareketleri ... sen egzersiz yapmismiydin`??? sadece dinlemismiydin?? :KK24:

ay bu bitsin gögüs telkinini dinlicem de bunu baya bi dinlemek gerek yanii oyle hemen etki edecegini dusunmuyrmm.. en az 6 ay bir sene dinlemek gerekir sanirim :26:

Selam canım :KK34: Benim boyum 1.63 senin kaçtı ? Evet 1 ay dinledim ilk 1 hafta falan egzersiz yaptım ama sonra bıraktım zor geldi yapması.Şimdi de dün gece başladım yatarken telefonu yanıma koyuyorum sabaha kadar çalıyo bence de uzun bi süre dinlemek gerekir öyle 1-2 ayda olcak bir şey değil uzarız umarım :KK1: zaman geçtikçe gelişmelerin hepsini yazarım buraya ( umarım olurrr ) :KK3:

ya bn akıllı 10 ekimde basladm ilk 2 gun dnledm de 3. gun gece dinlerm dedm taktm kulagıma sbah 7 de okul içn kalktgmda calıodu hala..sayılır mı o? gece 1den 7 ye kadr :KK70: tbi uyudm bn mışl mışıl :d gene de etkisi olmuş mudr? bi de dun dnleyemedm :KK43: kesntisz mi dnlenmeli?? :KK43:

X