Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar uzun zamandır yoktum çnkü pc bozuktu neyse benim ilk 21 gnüm btti.aramıda verdim 14ünde bşlamıştım... ama evde bnm için çok zor olyodu 6saati tmamlamak ve tabi bn egzersiz ypmayada çalıştım.gün içinde tmamlayamadıklarımı gece uyurken dinlemeye çalıştım.falan filan.boyum 1,57di.20yaşındayım. hala 1,57
ama ben gnede bunu bi 6ay dinlicem ve düzenli yapmaya çalışıcam ve kesinlikle egzersizle.aslında 65 olmak istiyorum ama mucize olabilir belki.en azndan 60 olursam bu 6aylık süre zarfında,sonra devamlı dinlerim 3cm bile byük bişey
umutsuz değilim göğüs telkinini dinleyen arkadaşlar bile sonuçları 2.aydan itibaren almaya bşlamışlar.boy uzaması dha byük bi oluşm ve dha fazla zaman alır mantıken..sabırlı olmak lazım diyorum.şimdi bnm yorumumu okuyupta a işe yaramamış diyip umutsuzluğa kapılan arkadaşlar olabilir.ben sadece ilk ayın soncunu yazdım dediğim gibi bn 6ay yapıcam bunu.sonuçlarıda paylaşırım tabiki.merak edenler varsa söyliyim hiç bi şekilde ağrı kemik eklem ağrısı vs yaşamadım
bi indirebilsem süper olacakta nerde o günler herkes dinliyor ben yardım istiyorum bi al sende dinle diyen yok aşkolsun kızlar ya boyum 164 çok ihtiyacım yok ama yinede dinlemek istiyorum ve sonkez hepinizden yardım istiyorum mucucucuuk
evet katiliyorum sana valla hatta bir seneden fazla dinlenilmeli .. bende basladim iste.. bakalim benim boyum 155 keske 160 fln olabilse insallah olur:) bende umutluyum bakalim inaniyorum.. ben henuz egzersizlere baslayamadim sinavimdan dolayi ama baslayinca direk callanetics yapmaya baslayacagim vucudu esnetiyo ayrica kaslarini da calistiriyo ek olarakta esneme hareketleri felan yapmaya calisicam insallah uzariz :)) :81:
slm arkadaslar ben bugun dinlemeye basladim insallah birakmassam devam dinlersem sonuclari kesin yazarim diger arkadaslar neden yazmamis ya bende merak icindeyim ama ben size söz veriyorum egerki devam edersem bilgilendirecegim sizleri :)
kızlar uzun zamandır yoktum çnkü pc bozuktu neyse benim ilk 21 gnüm btti.aramıda verdim 14ünde bşlamıştım... ama evde bnm için çok zor olyodu 6saati tmamlamak ve tabi bn egzersiz ypmayada çalıştım.gün içinde tmamlayamadıklarımı gece uyurken dinlemeye çalıştım.falan filan.boyum 1,57di.20yaşındayım. hala 1,57
ama ben gnede bunu bi 6ay dinlicem ve düzenli yapmaya çalışıcam ve kesinlikle egzersizle.aslında 65 olmak istiyorum ama mucize olabilir belki.en azndan 60 olursam bu 6aylık süre zarfında,sonra devamlı dinlerim 3cm bile byük bişey
umutsuz değilim göğüs telkinini dinleyen arkadaşlar bile sonuçları 2.aydan itibaren almaya bşlamışlar.boy uzaması dha byük bi oluşm ve dha fazla zaman alır mantıken..sabırlı olmak lazım diyorum.şimdi bnm yorumumu okuyupta a işe yaramamış diyip umutsuzluğa kapılan arkadaşlar olabilir.ben sadece ilk ayın soncunu yazdım dediğim gibi bn 6ay yapıcam bunu.sonuçlarıda paylaşırım tabiki.merak edenler varsa söyliyim hiç bi şekilde ağrı kemik eklem ağrısı vs yaşamadım
:81: sélam mine 177 :)) senin boyun kac acaba?? 1 ay dinledin demek ay keske devam etseydin ya bende dinliyorum suan da ama sadece dinliyorum egzersiz yapmiyorum simdilikk ama esneme hareketleri yapicam ve durus bozukluklarini giderme hareketleri ... sen egzersiz yapmismiydin`??? sadece dinlemismiydin??
ay bu bitsin gögüs telkinini dinlicem de bunu baya bi dinlemek gerek yanii oyle hemen etki edecegini dusunmuyrmm.. en az 6 ay bir sene dinlemek gerekir sanirim :26: