Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

Selam arkadaşlar..
Benimde boyum 1.58 kilom 44
telkini indirdim başlamayıda düşünüyorum ama saatleri ile hiç bir bilgi vermemişler.
Bilgi olan var mı?? bide başlayıp etkisini gören??

yaş sınırı vae mı?

Selam arkadaşlar..
Benimde boyum 1.58 kilom 44
telkini indirdim başlamayıda düşünüyorum ama saatleri ile hiç bir bilgi vermemişler.
Bilgi olan var mı?? bide başlayıp etkisini gören??

günde 6saat.21gün boyunca ara vermeden dinliceksin.21 dinledikten sonra 1hfta veya 9gün ara verip tekrar 21 gün boyunca günde 6 saat dinliceksin. buna başlayan ilk bnm sanırım. bu ayın 14ünde başladım devam diyorum daha ilk 21im bitmedi.oyüzden bişey diyemicem.ama sonuçları yazarım

ya ben indiremedim bir türlü kardeşime süpriz yapacktım yapamıyorum:KK43: benim boyum 1.76 kardeşimle aramızda 3 yaş fark var fakat ben onun yaşındayken ondan çok daha uzundum o ise benden 12 cm kısa hep benim boyumla kendisini kıyaslıyor bu durum beni üzüyor..bu programı indrimemin başka eltarnatif yolu yokmudur?belki ona yardımcı olabilir onun yaşı 23 belki faydasını görür.:KK25:

Her zamanki gibi herkes soru sormuş ama kimse sonuç yazmamış :KK31:
İndirdim ses dosyasını ben deneyeceğim
Deneyen hiç mi yok?

Canim emegine saglik, indirdim dinliyorum umarim ise yarar fakat bir sorunum var; müzik cok agir ve hüzünlü bir müzik 6 saat boyunca dinleyemem ben bunu bogulurum. :26:

kızlar bu telknii deneyen pek olmadı. sanırım herkes göğüs büyütme telkinine yöneldi.
ama keşke boy uzatma ile de ilgilenen olsaydı. sanırım insanlara pek inandırıcı gelmedi. biraz araştırırsanız beyin gücümüzün yapamayacağı hiç bi şey yok. uzamnlar da telkinin er yada geç sonuç verdiğini söylüyor. benim de biraz boya ihtiyacım var fakat göğüs büyütme telkinine başladığım için buna başlayamadım. kendi telkinim bitsin bu na başlamayı düşünüyorum. olumsuz sonuç alacağımdan yana şuphem yok. beyin yeterki istesin. 2cm bile uzasa kardır bence.
zaten önce inanmak çok önemli.
başlayan arkadaşlar gelişmelerinizi bekliyorum ve takip ediyorum. Allah yardımcınız olsun:KK16:

Son düzenleme:
Canim emegine saglik, indirdim dinliyorum umarim ise yarar fakat bir sorunum var; müzik cok agir ve hüzünlü bir müzik 6 saat boyunca dinleyemem ben bunu bogulurum. :26:

cnm kulaklıkla kısık sesle dinle gün içinde işlerini yaparken tv izlerken yada başka bi müzik dinlerken.ben öyle yapıyorum bi süre sonra müziği duymuyorum bile. sabret ve kararlı ol cnm sonuç almak için.bizleri de bilgilendir olur mu:nazar:

arkadaşlar bugün 2hfta oldu bnm.kusura bkmayın girmiyorum herzaman. ben günde 6saat dinliyorum evet müzik çok ağır bazen çok bunaltıyo.ama ztn öyle bi oturuşta 6saat dinlemiyorum...ama 15 dk 15 dkda dinlemiyorum bi oturşta 2saat dinliyorum enaz.tmamlayamadığım zamanda yatarken takıyorum uyurken dinliyorum.
dinlerken herşeyi yapabilirsiniz.tvye bakabilirsiniz.mesajlaşabilirsniz nette takılabilirsinz kitap okuyabilirsinz vs vs.....
başka sorunuz varsa cvplayabilrim

ya ben indiremedim bir türlü kardeşime süpriz yapacktım yapamıyorum:KK43: benim boyum 1.76 kardeşimle aramızda 3 yaş fark var fakat ben onun yaşındayken ondan çok daha uzundum o ise benden 12 cm kısa hep benim boyumla kendisini kıyaslıyor bu durum beni üzüyor..bu programı indrimemin başka eltarnatif yolu yokmudur?belki ona yardımcı olabilir onun yaşı 23 belki faydasını görür.:KK25:

mail adresini at yani uyduruk falan varsa cnm.atiyim o adresine

kızlar ben dinliyorum işte.burda kndimi yırtıyorum artık bni takip edin burda bnden başka kimsede dinlemiyo ztn:KK1: 2hfta oldu bnm.indiremeyn arkadaşlar uyduruk mail adreslerinz varsa atabilirsinz yollayabilirm mailinize...

bende indiremediiim .s.s.s mail adresimi buraya yazsam sorun olurmu acaba _ özel mesaj yazamıyorum da :KK43:

arkadaşlar bir allah kulu bana yardım etsin yaf ben bu ses dosyasını indirmeyi çok istiyorum ama indiremedim bir türlü noooolur yardım edin :KK70:

arkadaşlar bugün 2hfta oldu bnm.kusura bkmayın girmiyorum herzaman. ben günde 6saat dinliyorum evet müzik çok ağır bazen çok bunaltıyo.ama ztn öyle bi oturuşta 6saat dinlemiyorum...ama 15 dk 15 dkda dinlemiyorum bi oturşta 2saat dinliyorum enaz.tmamlayamadığım zamanda yatarken takıyorum uyurken dinliyorum.
dinlerken herşeyi yapabilirsiniz.tvye bakabilirsiniz.mesajlaşabilirsniz nette takılabilirsinz kitap okuyabilirsinz vs vs.....
başka sorunuz varsa cvplayabilrim

mzk dosyasının yanında başka bişeyler ypıtormusun?

cnm kulaklıkla kısık sesle dinle gün içinde işlerini yaparken tv izlerken yada başka bi müzik dinlerken.ben öyle yapıyorum bi süre sonra müziği duymuyorum bile. sabret ve kararlı ol cnm sonuç almak için.bizleri de bilgilendir olur mu:nazar:

Ben winamptan istedigim müzigi dinlerken media playerden cok kisik sesle bunu dinliyorum, bir de yatarken dinliyorum. Umarim bu sekilde de etkili olur. Sagol canim cevabin icin, bilgilendiririm tabi ki... :KK71:

4 aydır hiç mi dinleyen / olumlu sonuç alan yok? Telkini hazırlayan arkadaştan bilgi bekliyorum.

kızlar sadece dinlemek yetmez beyninizi uzadığına inandırın

X