Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş sınırı vae mı?
Selam arkadaşlar..
Benimde boyum 1.58 kilom 44
telkini indirdim başlamayıda düşünüyorum ama saatleri ile hiç bir bilgi vermemişler.
Bilgi olan var mı?? bide başlayıp etkisini gören??
Canim emegine saglik, indirdim dinliyorum umarim ise yarar fakat bir sorunum var; müzik cok agir ve hüzünlü bir müzik 6 saat boyunca dinleyemem ben bunu bogulurum. :26:
ya ben indiremedim bir türlü kardeşime süpriz yapacktım yapamıyorum benim boyum 1.76 kardeşimle aramızda 3 yaş fark var fakat ben onun yaşındayken ondan çok daha uzundum o ise benden 12 cm kısa hep benim boyumla kendisini kıyaslıyor bu durum beni üzüyor..bu programı indrimemin başka eltarnatif yolu yokmudur?belki ona yardımcı olabilir onun yaşı 23 belki faydasını görür.
arkadaşlar bugün 2hfta oldu bnm.kusura bkmayın girmiyorum herzaman. ben günde 6saat dinliyorum evet müzik çok ağır bazen çok bunaltıyo.ama ztn öyle bi oturuşta 6saat dinlemiyorum...ama 15 dk 15 dkda dinlemiyorum bi oturşta 2saat dinliyorum enaz.tmamlayamadığım zamanda yatarken takıyorum uyurken dinliyorum.
dinlerken herşeyi yapabilirsiniz.tvye bakabilirsiniz.mesajlaşabilirsniz nette takılabilirsinz kitap okuyabilirsinz vs vs.....
başka sorunuz varsa cvplayabilrim
cnm kulaklıkla kısık sesle dinle gün içinde işlerini yaparken tv izlerken yada başka bi müzik dinlerken.ben öyle yapıyorum bi süre sonra müziği duymuyorum bile. sabret ve kararlı ol cnm sonuç almak için.bizleri de bilgilendir olur mu
dosyayi isteyenler bna ozel msj atabilirr