Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

Perfait canım bu telkinine ve özellikle boyla ilgili olana ihtiyacım vardı indirdim. Sana bikaç sorum var, boy uzatma telkininin saatini eklememişsin ne kadar dinlemeliyz onu? Ve verdiğin saati gün içerisinde parça parça dinleyebilir miyiz yoksa duraksamadan mı dinlemeliyiz? Birde uyurken dinlesem yine aynı etkiyi gösterir mi çünkü uyurken dinlediğimizin farkında olmuyoruz o yuzden merak ettım. Yanıtlarsan çok sevinirim canım..

Slmlar ola:) öncelikle bu sitede açtığın başlıklara bayıldımki bende baya ilgiliyim bu konulara.Eft nlp reiki yoga şifa çalışmaları hipnoz nefes eğitimim hatta astroloji ne ararsan var üstelik bende ingilizce öğretmenliği mezunuyum.(yapmıyorum o ayrı)Ortak ilgi alanları ve de meslektaş olmamız sebebiyle bir merhaba demek istedim:)))Daha önce göğüs büyütme bölümünde bende bir başlık açmıştım Hipnoterapiyle göğüs büyütme diye.Ama epeydir siteye girmiyorum.Son iki üç gün dışında.Neler var yok derken senin paylaşımlarını gördüm ve bir "merhaba" demek istedim.Kendine çok iyi davran.Hoşkal:))):KK1:

nez bana özelden bu dosyayı yolladı..kızlarr sizinkinde de böylemi yazıyorrrr boy uzama kntlm :26:

nez bana özelden bu dosyayı yolladı..kızlarr sizinkinde de böylemi yazıyorrrr boy uzama kntlm :26:
neden ınanmıyomusn bana cnm merak etme baska farklı bısey yollamadım yanı:KK19:zaten bı tane vardı oda benım yolladıgım sana ılk paylasdı bız hemen ındırdık sımdıde sorun var kımse ındıremıyo yanı:KK37:

Arkadaşlar bu konu biraz üvey evlat gibi kalmış. Göğüs büyütme telkini bölümünü takip ederseniz telkin uygulayan herkesin sonuç aldığını göreceksiniz. Bu bilimsel bir şey sonuçta.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html

Buraya da bakın derim telkinin etkili olduğuna inanmanız adına :) İnanmak önemli çünkü telkin zaten beyindeki olumsuz düşünceleri olumluya çevirmektir bir bağlamda.

Arkadaşlar bu konu biraz üvey evlat gibi kalmış. Göğüs büyütme telkini bölümünü takip ederseniz telkin uygulayan herkesin sonuç aldığını göreceksiniz. Bu bilimsel bir şey sonuçta.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html

Buraya da bakın derim telkinin etkili olduğuna inanmanız adına :) İnanmak önemli çünkü telkin zaten beyindeki olumsuz düşünceleri olumluya çevirmektir bir bağlamda.

memelerde işe yaramış da , epifizler kapanınca boy uzması duruyo artık. şimdi kapanmışsa eğer ve ergenlik geçmişse işe yaramaz gibi geliyo bu bana ama 24-25 olup deneyen hatta daha üstü de olur var mı etkisini gören??

ben hala indiremedim bu dosyayı:KK43:olmuyo bende açılmıyo.bana da özelden gönderin ne olur:KK43:

sevgili nez banada gönderebilirmisin bu müziği.inmiyo bende olmuyo:KK43::-)43:yardım edermisin şimdiden teşekkürler

birisi de şu boy uzatma telkinine başlasa da etkisini görsek. ben başlardım ama göğüs büyütme telkinine yeni başladım.
bunu bitirmeden diğerine geçemem. ama göğüs büyütme telkinini bitireyim
boy uzatmayı da deneyeceğim. o zaman buraya gelişmeleri yazar. etkisini paylaşırım .
en azından tecrübemiz olur

birisi de şu boy uzatma telkinine başlasa da etkisini görsek. ben başlardım ama göğüs büyütme telkinine yeni başladım.
bunu bitirmeden diğerine geçemem. ama göğüs büyütme telkinini bitireyim
boy uzatmayı da deneyeceğim. o zaman buraya gelişmeleri yazar. etkisini paylaşırım .
en azından tecrübemiz olur

cnm bn başladım bgün 3.günüm boyumda 1,57. hedefim 1,65 bliyorum mucize olur 8 cm:KK70: ama beynim ona şartlı vaziyette ulaşana kadar dinlerim sorum değil.yeterki 21 gün sonunda 1cm bile olsa bi fark göriyim.asılırım bu işe
sonuçları yazarım

cnm bn başladım bgün 3.günüm boyumda 1,57. hedefim 1,65 bliyorum mucize olur 8 cm:KK70: ama beynim ona şartlı vaziyette ulaşana kadar dinlerim sorum değil.yeterki 21 gün sonunda 1cm bile olsa bi fark göriyim.asılırım bu işe
sonuçları yazarım

inşallah canım 2-3 cm de olsun sonuç alırsın.
yaşın kaç senin

merhaba arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin. bir şey soracağım bu telkinde yaş sınırı varmı teklin olduğu için beyin düşünce gücü falan o zaman yaş varketmez herhalde değilmi ben 31 yaşımdayımda pozitif düşünmek istiyorum ama yorumlarınızı alabilirmiyim.

X