evet buldum sonunda yuppiiii cok tesekkurler parfait .. ben 24 yasindayim ama yinede deneyecegim insallah ise yarar
canım bugün mü başlıyosun bizi de bilgilendirirsen sevinirim merak ediyorum ne kadar etkili olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet buldum sonunda yuppiiii cok tesekkurler parfait .. ben 24 yasindayim ama yinede deneyecegim insallah ise yarar
canım bugün mü başlıyosun bizi de bilgilendirirsen sevinirim merak ediyorum ne kadar etkili olduğunu
yok daha baslamadim canim bu hafta sonu sinavlarim var onlardan kurtulayim hemen baslayacagim insallah haberdar ederim umarim etkisi olur :)
neden ınanmıyomusn bana cnm merak etme baska farklı bısey yollamadım yanızaten bı tane vardı oda benım yolladıgım sana ılk paylasdı bız hemen ındırdık sımdıde sorun var kımse ındıremıyo yanınez bana özelden bu dosyayı yolladı..kızlarr sizinkinde de böylemi yazıyorrrr boy uzama kntlm :26:
Arkadaşlar bu konu biraz üvey evlat gibi kalmış. Göğüs büyütme telkini bölümünü takip ederseniz telkin uygulayan herkesin sonuç aldığını göreceksiniz. Bu bilimsel bir şey sonuçta.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
Buraya da bakın derim telkinin etkili olduğuna inanmanız adına :) İnanmak önemli çünkü telkin zaten beyindeki olumsuz düşünceleri olumluya çevirmektir bir bağlamda.
birisi de şu boy uzatma telkinine başlasa da etkisini görsek. ben başlardım ama göğüs büyütme telkinine yeni başladım.
bunu bitirmeden diğerine geçemem. ama göğüs büyütme telkinini bitireyim
boy uzatmayı da deneyeceğim. o zaman buraya gelişmeleri yazar. etkisini paylaşırım .
en azından tecrübemiz olur
cnm bn başladım bgün 3.günüm boyumda 1,57. hedefim 1,65 bliyorum mucize olur 8 cm ama beynim ona şartlı vaziyette ulaşana kadar dinlerim sorum değil.yeterki 21 gün sonunda 1cm bile olsa bi fark göriyim.asılırım bu işe
sonuçları yazarım
inşallah canım 2-3 cm de olsun sonuç alırsın.
yaşın kaç senin