- 16 Şubat 2011
- 277
- 20
indiremedim bir türlü. lütfen yardımcı olur musunuz? mailime gönderirseniz sevinirim
mailini yazarsan gonderirim canim
Selam canım Benim boyum 1.63 senin kaçtı ? Evet 1 ay dinledim ilk 1 hafta falan egzersiz yaptım ama sonra bıraktım zor geldi yapması.Şimdi de dün gece başladım yatarken telefonu yanıma koyuyorum sabaha kadar çalıyo bence de uzun bi süre dinlemek gerekir öyle 1-2 ayda olcak bir şey değil uzarız umarım zaman geçtikçe gelişmelerin hepsini yazarım buraya ( umarım olurrr )
boyun senin yine iyimis valla benimki 155 :)))) valla bende 2. ye baslamistim ama gecen dinleyemedim 10 gun kalmisti bitmesine simdi 3 gundur dinlemiyorum acaba devam etsem olurmu bugun :) kafam karisti neyse devam edeyim ben yinede
ya bn akıllı 10 ekimde basladm ilk 2 gun dnledm de 3. gun gece dinlerm dedm taktm kulagıma sbah 7 de okul içn kalktgmda calıodu hala..sayılır mı o? gece 1den 7 ye kadr tbi uyudm bn mışl mışıl :d gene de etkisi olmuş mudr? bi de dun dnleyemedm kesntisz mi dnlenmeli??
uykudada dinlenebiliyor normalde ben oyle biliyorum hatta bende bazen gun icinde 6 saati tamamlayamayinca gece yatarken dinliyorum :) ise yarar umarim insallah uzariz :)))))))