Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

indiremedim bir türlü. lütfen yardımcı olur musunuz? mailime gönderirseniz sevinirim:KK43:

mailini yazarsan gonderirim canim :KK66:

Selam canım :KK34: Benim boyum 1.63 senin kaçtı ? Evet 1 ay dinledim ilk 1 hafta falan egzersiz yaptım ama sonra bıraktım zor geldi yapması.Şimdi de dün gece başladım yatarken telefonu yanıma koyuyorum sabaha kadar çalıyo bence de uzun bi süre dinlemek gerekir öyle 1-2 ayda olcak bir şey değil uzarız umarım :KK1: zaman geçtikçe gelişmelerin hepsini yazarım buraya ( umarım olurrr ) :KK3:

boyun senin yine iyimis valla benimki 155 :)))) valla bende 2. ye baslamistim ama gecen dinleyemedim 10 gun kalmisti bitmesine simdi 3 gundur dinlemiyorum acaba devam etsem olurmu bugun :) kafam karisti neyse devam edeyim ben yinede :KK66:

ya bn akıllı 10 ekimde basladm ilk 2 gun dnledm de 3. gun gece dinlerm dedm taktm kulagıma sbah 7 de okul içn kalktgmda calıodu hala..sayılır mı o? gece 1den 7 ye kadr :KK70: tbi uyudm bn mışl mışıl :d gene de etkisi olmuş mudr? bi de dun dnleyemedm :KK43: kesntisz mi dnlenmeli?? :KK43:

uykudada dinlenebiliyor normalde ben oyle biliyorum hatta bende bazen gun icinde 6 saati tamamlayamayinca gece yatarken dinliyorum :) ise yarar umarim insallah uzariz :)))))))

Meraba ben ayşe 16 yaşındayım boyum 163 164 civarında ben 170 olmak istiyorum uzamax kullanıyorum balık yağına da başlicam düşünce gücüne kesinlikle inanıyorum bu konu da çok dikkatimi çekti denemek istiyorum müziği indirdim kulaklık alınca başlıcam kullanmaya gelişmeleri yazıcam deneyen varsa lütfen sonuçlarını yazsın umarım uzarız :-):KK3:

bnm yaşım 21 boyum 1,70 ama 1,75 olmak istiorm ya da 1,76 :KK43: inş uzarız.. yalnz sanırım illa 6 saat olması gerekmioo..sitesinde okudum ne kadr cok dnlersenz o kadr ii dio ama kesn saat vermemş..bir de surekli aynı muzigi mi dinlicez? bi sure sora telkin degiştirilmio mu? ve de isme özel hazırlanıyo diye duymuştm..bu dinledigimiz baskası için hazırlanmış bi ses dosyası olmasn? bizim bilinç altımız takmıyomuş söylenenleri bi de bna soylemio nasıl olsa diomuş hahahah :KK70:

bnm yaşım 21 boyum 1,70 ama 1,75 olmak istiorm ya da 1,76 :KK43: inş uzarız.. yalnz sanırım illa 6 saat olması gerekmioo..sitesinde okudum ne kadr cok dnlersenz o kadr ii dio ama kesn saat vermemş..bir de surekli aynı muzigi mi dinlicez? bi sure sora telkin degiştirilmio mu? ve de isme özel hazırlanıyo diye duymuştm..bu dinledigimiz baskası için hazırlanmış bi ses dosyası olmasn? bizim bilinç altımız takmıyomuş söylenenleri bi de bna soylemio nasıl olsa diomuş hahahah :KK70:

hahahahah :))))))))))) cok guldum ya Allah iyiligini versin boyun gayet iyi senin ya daha ne istiyosn :)))) evet bende aynen dediklerini arastirdim siteden ama bunu yapan kisi kendi yapmis bi arkadasiyla ve burda paylasmis bilmiyorum insallah ise yarar yani ben dinlemeye devam ediyorum ama bakalim........

Meraba ben ayşe 16 yaşındayım boyum 163 164 civarında ben 170 olmak istiyorum uzamax kullanıyorum balık yağına da başlicam düşünce gücüne kesinlikle inanıyorum bu konu da çok dikkatimi çekti denemek istiyorum müziği indirdim kulaklık alınca başlıcam kullanmaya gelişmeleri yazıcam deneyen varsa lütfen sonuçlarını yazsın umarım uzarız :-):KK3:

uzamax i ne zamandan beridir kullaniyorsun balik yagsinin da iyi geldigini duymustum.. evet dene ve bizimle paylas lutfen :)))) ben ikinci 21e gectim simdi yani iki aydir dinliyorum henuz bi degisiklik oldugunu sanmiyorum olculmedimde :)

uzamax i ne zamandan beridir kullaniyorsun balik yagsinin da iyi geldigini duymustum.. evet dene ve bizimle paylas lutfen :)))) ben ikinci 21e gectim simdi yani iki aydir dinliyorum henuz bi degisiklik oldugunu sanmiyorum olculmedimde :)[/QUOTE]

Uzamaxı bir buçuk aydır kullanıyorum ama 2 hafta kullanamamıştım bugün aldım tekrardan başlıyorum ve ip atlıyorum esneme hareketleri yapıyorum balık yağını da aldım yarın hep beraber başlicam hadi bakalım hayırlısı 1 cm falan uzadım gibi aslında çok mutluyum o yüzden çok taktım bu konuya da azimliyim baya 3 4 ay sonra voleybola falan gitmeyi düşünüyorum gelişmeleri yazarımmm :) :) telkine henüz başlayamadım ama :KK43: :KK50:

Sen baya uzunmuşsun yaa keşke senin gibi olsam :) Umarım işe yarar bu telkin dosyası gelişmeleri paylaşırsan sevinirim canım :)

hadi bakalim herkes sonucu paylssin:KK66:
bende 2. 21 bitiriyorum ama esneme hareketleri fln yapmiyorum sadece dinliyorum

vee ilk 21im bitti.. sonuçları açıklıyorum :p oncelikle belirteyim duzenli dinlemedm..yani şöyle 6 saat dio ben gece yatarken kulagıma taktım sbah okul için 7 de kalkana kadar caldı..bilinç altım bunları duydu mu bilmiyorum umarım uykuda da işe yarıyordur..bazı gunler özellikle başlarda gunduzleri de dinlemeye calıştım..3-5 sefer dizlerimde agrı hissettim ama yorgunlluk değil resmen kemiğim agrıdı..uzayıp uzamadıgımı anlamadım 1 cm ise pek göstermez zaten.. bi dahaki 21 de daha duznli ve tam 6 saat dinlemeye calışıcam..kemik bu hemen etki beklememek lazım..ama inş olur :) boyum 1,70 belki iyi ama ben manken gibi olmak istiyorum :p bkz: adriana lima :KK70:

3üncü 21 e basliyorum bugun .. acaba ne kadar dinlemek gerek ya 3.cuyude dinleyim ben baska bi telkine baslamayi dusunuyorum
hic ölcüm yapmadim bakalim..

Babam derdi ki 'şeyim hıyar diyene tuz alıp kosuyorsun' kızlar inanmayın bu tür saçmalıklara. Eğer henüz ergenliği tamamlamadıysanız voleybol veya basketbol oynayın...

merhaba, benim arkadaşım bunu denemek istiyor. Henüz üye değil kendisi, o yüzden ben yazıyorum. Telkini deneyip etki gören var mı?
Bir de link bozuk indirmek için yardımcı olabilir misiniz?

merhaba, benim arkadaşım bunu denemek istiyor. Henüz üye değil kendisi, o yüzden ben yazıyorum. Telkini deneyip etki gören var mı?
Bir de link bozuk indirmek için yardımcı olabilir misiniz?

ben 3.cuye basliyorum denemekte fayda var.. ben hic olculmedim ama degisiklik oldugunu dusunmuyorum simdilik en az 3/21 kez dinlenmeli.. ben yardim olabilirim bana ozelden mail adresi atarsan atabilirim dosyayi :) :KK8::KK12::KK64::80::80::80::80:

ben 3.cuye basliyorum denemekte fayda var.. ben hic olculmedim ama degisiklik oldugunu dusunmuyorum simdilik en az 3/21 kez dinlenmeli.. ben yardim olabilirim bana ozelden mail adresi atarsan atabilirim dosyayi :) :KK8::KK12::KK64::80::80::80::80:

çok teşekkürler, mesaj attım:KK64::128:

hakkaten inanıyor musunuz boyunuzun uzayacağına :KK6: yani ne bileyim telkinle rahatlanır, kilo verilirde buna inanmadım ben

pilates yapın bence siz, duruş düzelince boyda bi kaç cm uzun görünür

bu tür dosyalar gizlii telkinler içerir

naçizane fikrim:KK34:

hakkaten inanıyor musunuz boyunuzun uzayacağına :KK6: yani ne bileyim telkinle rahatlanır, kilo verilirde buna inanmadım ben

pilates yapın bence siz, duruş düzelince boyda bi kaç cm uzun görünür

bu tür dosyalar gizlii telkinler içerir

naçizane fikrim:KK34:

valla denemekte yarar var diye dusunduk o yuzdende denedim ben ise yarayip yaramayacagi hakkinda bisey söyleyemem boy icin ama , gögüs büyütme telkininden cok kisi iyi sonuc aldi :KK31: :KK24:

Çok takılırdım dolanırdım bu konularda önceden. Şimdi de eski günlerin hatrına baktım :KK53: Ben boyumla barıştım sayılır. Sayılır diyorum çünkü arada insanlar söylüyor o zaman biraz takılıyorum sonra geçip gidiyor yine.

canlarım demin sitede okudum 1 ayda 05, ile 1 cm arasında uzama goruluyormuş.. o yuzden 1 ayda etkisini anlayamayız.. karamsarlık yapmayın..devam.. siteden ilgili numarayı aldım yarın arayp nedir ne değildir iyice ogrenicem..siz de haber veririm.. :KK66: öpüldünzzzzz

Çok takılırdım dolanırdım bu konularda önceden. Şimdi de eski günlerin hatrına baktım :KK53: Ben boyumla barıştım sayılır. Sayılır diyorum çünkü arada insanlar söylüyor o zaman biraz takılıyorum sonra geçip gidiyor yine.

ben de öyle yaptim :) ama bunu gorunce denedim baska bisey denememistim onuda 3.de 10 gun kala biraktim suan .. :)

canlarım demin sitede okudum 1 ayda 05, ile 1 cm arasında uzama goruluyormuş.. o yuzden 1 ayda etkisini anlayamayız.. karamsarlık yapmayın..devam.. siteden ilgili numarayı aldım yarın arayp nedir ne değildir iyice ogrenicem..siz de haber veririm.. :KK66: öpüldünzzzzz

haber ver canim bizi unutma :):KK54:

şekerlerrr görüştmm..bu telkinleri hazırlayan kişilerden biri..dedi ki önceden biz bunun boy için olanını kaldırmıştık..ama dünyada cok fazla yapıldıgını ve sonuçlar alındıgını gördük ve 100 lerce telkin ingilizceden turkçeye cevrilmiş..şimdi tekrar satışa sunduk dedi..iyi sonuçlar aldıklarımız oldu dedi..sitede bi tek cd bi de 11 cd lik set var hngisini önerirsiniz dedim set tbiki de dha faydalı olur dedi tek 50, set 190 lirA..boyum 1,70 dedim ama 1,75 olmk istiorm dedm..yasınz kaç dedi 21 dedim.. bi 4 cm uzama mümkün olabilr dedi.. pki 6 saat mi dnlemek gerekir dedm..yoo uyurken dnleyeblrsnz dedi..uyurken etki gösterir mi dedim.. e tbiki de nsl bi film izlersnz de gece blinçaltınıza yerleşr ve onu görürsnz..o şekilde uyurkn de uyank kalır blinç altı dedi..4 cm den dha fazla da uzasa iyi ya :KK70: siteden sipariş verebiliomuşz.. para briktiriim alıcam.. eger uzamazsa garantisi var geri veriomuşuz cd yi para iadesi var :)) bu kadar konuştk canlarım :)

şekerlerrr görüştmm..bu telkinleri hazırlayan kişilerden biri..dedi ki önceden biz bunun boy için olanını kaldırmıştık..ama dünyada cok fazla yapıldıgını ve sonuçlar alındıgını gördük ve 100 lerce telkin ingilizceden turkçeye cevrilmiş..şimdi tekrar satışa sunduk dedi..iyi sonuçlar aldıklarımız oldu dedi..sitede bi tek cd bi de 11 cd lik set var hngisini önerirsiniz dedim set tbiki de dha faydalı olur dedi tek 50, set 190 lirA..boyum 1,70 dedim ama 1,75 olmk istiorm dedm..yasınz kaç dedi 21 dedim.. bi 4 cm uzama mümkün olabilr dedi.. pki 6 saat mi dnlemek gerekir dedm..yoo uyurken dnleyeblrsnz dedi..uyurken etki gösterir mi dedim.. e tbiki de nsl bi film izlersnz de gece blinçaltınıza yerleşr ve onu görürsnz..o şekilde uyurkn de uyank kalır blinç altı dedi..4 cm den dha fazla da uzasa iyi ya :KK70: siteden sipariş verebiliomuşz.. para briktiriim alıcam.. eger uzamazsa garantisi var geri veriomuşuz cd yi para iadesi var :)) bu kadar konuştk canlarım :)

paraylamı ne kadarmış ki.. ? amman boşverin ne ddöküyosunz inanmm pek ama olursada bilemem..telkinle artık psiklojkmi boyda:KK70: öyle olsa ben hergün söylüyorm tık yok :):KK52:

X