Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

merhaba arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin. bir şey soracağım bu telkinde yaş sınırı varmı teklin olduğu için beyin düşünce gücü falan o zaman yaş varketmez herhalde değilmi ben 31 yaşımdayımda pozitif düşünmek istiyorum ama yorumlarınızı alabilirmiyim.

bu sitede okumuştum bi arkadaş yazmış.boy uzatma telkiniyle ilgili bi sitede okumuş oda.kadının teki 3ayda 9cm uzamış:) kadın dediğine göre bnm yaşımda biri değildir sanırım:) beyin bunu isterse neden olmasın.belki 9cm olmaz ama 3 4 bile motive eder insanı 3 4 ü bırak 1 bile:))) bnce pozitif dşünürsen inanırsan olur.ama sonuç almak için 21 gün çok erken.bu göğüs gibi değil.btün vcuduna etki edicek bi oluşum çnkü.bnde 3ay falan ypmayı dşünüyorum.umudunu kaybetme:))))

hemen indirip denemeye başlayacağım boyum 1.56 fln :KK43:
boy uzatma egzersizleri olarak ne yapsak acaba? birde ben 20 yaşındayım işe yarıycağına inanıyorum,annem 39 yaşında ondada yararmı acaba:KK70::KK70:

hemen indirip denemeye başlayacağım boyum 1.56 fln :KK43:
boy uzatma egzersizleri olarak ne yapsak acaba? birde ben 20 yaşındayım işe yarıycağına inanıyorum,annem 39 yaşında ondada yararmı acaba:KK70::KK70:

ay birinin bunu yapmasına çok sevindim.kendimi yalnız hissediyodum:) bn yapıyorum cnm ayın 14ünde başladım...bnde 20 yaşındayımm ve boyumda 1,57:KK66: ortak yanlarımız var çok sevindim:KK66: biz yapalım işe yararsa annende yapar
bn 3gündürde egzersize başladım.sonuçları nolcak çok merak ediyorum:18::18::18:

ilk defa böyle bişey yapıcam..galiba birz zor olanından başladım..:)
bu dosyayı indirdim.ama uzantısı rar olarak..bunu naıl windows media player da dınlıcem acaba..cunku desteklemior..acil yardım eder misinizz?

Deneyipte sonuç gören var mı acabaa ? :)
Ve bunun yanında baska neler yapıyosunuzz :KK61:

$growtaller2.jpg

$growtaller3.jpg

$growtaller.jpg

kızlar egzersizler bunlar....bunları hergün tplam 7hafta yapcaksınız. 4cm uzayabilmeniz mümkün.gelişme çağınızı tamamladığınız için omurganızdaki eğrilikler düzelicek.duruşunuz düzelicek.telkinle beraber dahada fazda olcağna inanıyorum.bnm 4.günm telkin boyuncada yapcam bu egzersizleri.biraz yorucu.ama grçekten esneten hareketler.ben bireysel olanları yapıyorum sadece. eşofman renklerini takip edin.

Eki Görüntüle 246581

Eki Görüntüle 246582

Eki Görüntüle 246583

kızlar egzersizler bunlar....bunları hergün tplam 7hafta yapcaksınız. 4cm uzayabilmeniz mümkün.gelişme çağınızı tamamladığınız için omurganızdaki eğrilikler düzelicek.duruşunuz düzelicek.telkinle beraber dahada fazda olcağna inanıyorum.bnm 4.günm telkin boyuncada yapcam bu egzersizleri.biraz yorucu.ama grçekten esneten hareketler.ben bireysel olanları yapıyorum sadece. eşofman renklerini takip edin.

Saol canm :) Bıde su telkını ındırebılsem :2::KK5:

:) yazarım tabi.yapıcam bn bikaç ay.pes etmicem yani.öyle ilk 21btincede ölçüm falan ypmıcam hemen.çoğu arkadaş göğüs büyütmede 2.21den sonra sonuç almya başlamış çnkü.boy dha zor.zayıflatırmı bilmiyorum valla yeme alışkanlığımı değiştirmediğim sürece:KK1:

Bende baslayayım diyorum indirdim dosyayı vakit bulursam inş plateste yapmayı düşünüyorum..
Takipteyim umarım güzel sonuçlar alırız
bende 20ye grdm boyum 1.56

X