bi sorun olmaz bence yerimsenibenyerimseniben
ben 1.67 yim, sevgilim 1.85. annem size baktığımda çok fark görmüyorum,erkeğin uzun olması göze güzel geliyor der. boshayallersmile
hem topuklularla da işi kurtarabiliriz kaydirigubbakcemile3
Benim nişanlımda 1.80 falan bende 1.60 önceleri çok porblem ediyodum ama şimdi seviyorum alıştık birbirimize ondan mı bilmiyorum ama öyle abartılı gelmiyor bize gerçi ben sürekli topluklu ayakkabı giyerim daha hoş druyoruz öyle
yooo benim çok hoşuma gisiyo öyle çiftler hemen hemen eşit olanları yakıştıtamıyorum bende aksine
sevgilim olursa benden çok uzun olsun isterim şöyle omuzlarına falan geleyim kaydirigubbakcemile3
senin hoşuna gidioda bakalım erkek için hoş bi durummu yanında ufak tefek birinin olması ben erkeğin 8-10 cm kadar uzun olması en idealidir düşüncesindeyim. Çok büyük farklar bencede gereksiz ve özentilikten gelme gibi düşünce oluşturuyor.
uzun boylu erkekler genelde uzun boylu kızları sevmezler minyonlardan hoslanırlar nişanlım 182 ben 163 bazıları için sorun olsada bizim için hiççç sorun olmadı nişanlım topuklu giymemi bile istemiyo uzun durmayayım diyeyerimseniben
benim boyum 1.73 her zaman şölee 2 metrelik bi sevgilim olsun istemişimdir :)
ama tabi bende öle zayıf bi tip değillim
şuan 65 kiloyum mesela
yanımda boylu poslu adam hoş durur :)
ama kısmet işte nişanlımla aramda 8 cm var
süreklide topuklu giydiğim için o farkta kapanıyo
neden sorun olsun ki
ben 1.58 im sevgilim 1.78 falan yani 20 cm fark var aramızda
ve kilosu da biraz fazla
hem enine hem boyuna duruyo yani yanımda :)))
ama olsun biz hiç dert etmiyoruz çünkü birbirimizi çok seviyoruz
topukluyla kapatılır fark yeri geldiğinde
ama ben günlük hayatta dümdüz ayakkabılarda giyiyorum onun yanında
o da hiç dert etmiyo yani
boşuna ayaklarını yorma diyo
önemli olan iki insanın birbirini sevmesi ve anlaşması
gerisi hikaye