- 21 Ekim 2013
- 439
- 437
- 34
şu aralar ruh halim
çok üzülüp bunaldığımdan bu sene bazı şeyleri boşvermeye başladım
eve gidip bazen saatlerce tavana bakıp oturabilirim diyorum
dışarı çıkınca pişman oluyorum resmen
İŞTE BU BEN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu aralar ruh halim
çok üzülüp bunaldığımdan bu sene bazı şeyleri boşvermeye başladım
eve gidip bazen saatlerce tavana bakıp oturabilirim diyorum
dışarı çıkınca pişman oluyorum resmen
merak ettim işiniz nedir acaba..?Benim çok iyi bir işim var zaten fakat kendi kafama göre ofise canım ister giderim istemez gitmem..Bazen çok yogun oluyor işlerim gunlerce eve ugrayamıyorum suan o dönemden cıktım ama öyle oluncada mesela sürekli benim yapmam gereken işleri başkalarına devrettim.1-2 aydır devamlı böyle kendi içimde mücadele ediyorum ama başa çıkamıyorum ve gececek gibi de görünmüyor
Medya sektöründeyimmerak ettim işiniz nedir acaba..?
Arkadaşlar selam,
Bu bir dert mi değil mi bilmiyorum ama ''boşvermişlik'' sorunu yaşıyorum.Dışardan nasıl görünğyor bilmiyorum ama bu tamamen hayatımı etkilemeye başladı.Mesela bir toplantı mı var,erteliyorum.
Arkadaşlarımla mı görüşmem gerekiyor,bahaneler üretiyorum.O an ne yapmam gerekiyorsa ben o şeyin üzerini örtmeye başladım.
Aşk acısını dibe kadar yaşayan ben 5 dakika düşünüp sonra onca şeyi hiç düşünmemiş gibi boşveriyorum.Elektrik faturası ödemem gerekiyor mesela,önunden geçiyorum ama içeri girmiyorum.
Ben önceden böyle değildim gerçekten ve bu durum iş hayatımı bitirme noktasına geldi.Epeydir evdeyim ve dışarı çıkmıyorum,şuanda halledebildiğim işlerimi mail yoluyla hallediyorum ama bir çok işi görüşmeye gitmedim diye kaçırdım.
Ailemle yaşamadıgım için onlar pek farkında değiller olayı,mesela babamı arıyayım diyorum telefonu elime alıyorum boşver birazdan ararım diyorum,ben evden dışarı 1 saat çıkmazsam kafayı yerdim şimdi umrumda değil.
Kızlar acaba benim psikolojim mi bozuluyor?Sizede oldu mu hiç böyle bir dönem.
Niye böyle oldum ben bir anda gerçekten anlamadım.
bende de 17-18 yaşlarındayken olmuştu bu.
her şeyi erteliyordum
sürekli uyuyordum
okul sınavlarına çalışmıyordum
hatta bi kere notumu yükseltmek için ek ödev almıştım hocadan
onu bile yapmamıştım son teslim günü okulda karalamıştım bi şeyler hocaya vermiştim
paramı harcıyordum yarın ne yapıcam diye düşünmüyordum
şimdi diyorum nasıl yapıyormuşum öyle..
"Amaan sonra okurum" diyorum aldığım kitaplar için :)Ben de böyleydim. Daha sonra spora başladım, alışverişlere çıktım, yeni kitaplar aldım anlayacağınız kendimi iyi hissettirecek her şeyi yaptım ve şu an çok iyiyim.
bende de 17-18 yaşlarındayken olmuştu bu.
her şeyi erteliyordum
sürekli uyuyordum
okul sınavlarına çalışmıyordum
hatta bi kere notumu yükseltmek için ek ödev almıştım hocadan
onu bile yapmamıştım son teslim günü okulda karalamıştım bi şeyler hocaya vermiştim
paramı harcıyordum yarın ne yapıcam diye düşünmüyordum
şimdi diyorum nasıl yapıyormuşum öyle..
Kendiliğinden mi geçti peki ?
sanki ben yazdım bu satırları nasıl hallettin bu sorununu bna da söylesene ben tam böyleyim şu an
"Amaan sonra okurum" diyorum aldığım kitaplar için :)
Bilmukabele. :)Kendim gibi birilerini görmek gerçekten hoşuma gitti :)))