ÖnyargilisinSizin eski konularda evlere şenlik hiç dil dökmeyin arkadaşlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖnyargilisinSizin eski konularda evlere şenlik hiç dil dökmeyin arkadaşlar![]()
Tabi tabi ağzı bozuk sıkıştı mı çok güzel saldıran birisin insanları yormaÖnyargilisin
Özel hastanelerde, termal/spa otellerde Arapça tercümanlar oluyor. 3 yıl ağlayarak KPSS çalışırken (ki potansiyelinin de olmadığını kendi söylüyor) biraz da Arapçasını ilerletseydi en azından part-time böyle bir iş bulabilirdi. Zaten biraz deneyim kazandıktan sonra zaten CV'de ekleyecek şeyler oldukça bir sonraki daha iyi işi bulmak da kolaylaşıyor.Aslında ilahiyat okuduktan sonra kendini dil olarak geliştirseydin arapça öğrenip tercümanlık yapabilirdin.Neyse bundan sonra güzel şeyler olur inşallah biraz pozitif bak olaylara en azından ailen şiddet göstermiyor baskı yapmıyor.
Psikolojik şiddet var ama belkide ben kafama çok takiyorumdur. Abim ve kardeşimin umrunda değil camış gibi evde yatıyorlar. Yılardır aynı mesele var evde kredi borçları var hepimiz yedik içtik ancak babamin hatası da var. Kredi üstüne kredi çekti. Krediyi krediyle kapatmaya çalıştı. Ücretli öğretmenlik yaptım. Asgariden az aldım her ay babama 10 bin verdimm ben elimden eleni yaptım. Abim ve kardeşimin umrunda değil. Annem bize çok yükleniyor ancak abime hiç yuklenmiyor erkek olucak birde ancak bize psikolojik baskı yapıyorAslında ilahiyat okuduktan sonra kendini dil olarak geliştirseydin arapça öğrenip tercümanlık yapabilirdin.Neyse bundan sonra güzel şeyler olur inşallah biraz pozitif bak olaylara en azından ailen şiddet göstermiyor baskı yapmıyor.
Babanıza destek olmak zorundasınız beraber harcanmış o para çıkıp iş arayın bugün bakalım ne olacakPsikolojik şiddet var ama belkide ben kafama çok takiyorumdur. Abim ve kardeşimin umrunda değil camış gibi evde yatıyorlar. Yılardır aynı mesele var evde kredi borçları var hepimiz yedik içtik ancak babamin hatası da var. Kredi üstüne kredi çekti. Krediyi krediyle kapatmaya çalıştı. Ücretli öğretmenlik yaptım. Asgariden az aldım her ay babama 10 bin verdimm ben elimden eleni yaptım. Abim ve kardeşimin umrunda değil. Annem bize çok yükleniyor ancak abime hiç yuklenmiyor erkek olucak birde ancak bize psikolojik baskı yapıyor
merhaba branşınız neydi ve yurtdışı sürecini nasıl yaptınız detaylandırır mısınız ben de okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim deBaşka ülkede yap sen de? Benim de cebimde beş kurul yoktu öğretmendim günde 8 saat çalıştım 2 saat etüt yaptım akşamları özel ders verdim bir sene para topladım yurtdışında mastera gittim ailemin haberi yoktu vizem gelene kadar. Kimseden beş kurul almadım kimse de yol göstermemişti. Senin yerinde olsaydım da sana söylediğimi yapardım. Ama sen bana sürekli mızmızlanan bir imaj hissettirdin. Senin gibiler için bende tavsiye yok. Dizlerini yere vura vura ağlayarak nereye kadar? O ülkede memnun değilsen oturup göç planı yap. Ama bir yerden başlamak gerekir!
Ben destek oldum sıra diğerlerinde. Diğerleri düşünsün birazBabanıza destek olmak zorundasınız beraber harcanmış o para çıkıp iş arayın bugün bakalım ne olacak
Ne söylenirse söylensin ,siz bir şey yapacak gibi durmuyorsunuz zaten.Destek olacak kimse yok yardım edecek kimse yok özgüven yok para yok tecrübe yok . Kısaca yok yok tek başıma ne yapabilirim. Hadi diyelim ki param var ailem izin vermez yurtdışına gitmeye.
Burdan böyle görünüyor olabilir B planım var benimde ancak kpss nin geçmesini bekliyorum hep erteliyorum mesela bir iş ilanı görüyorum basvuramiyorum ise alinsam e kpss nolucak bu yüzden ertelemek zorunda kalıyorumNe söylenirse söylensin ,siz bir şey yapacak gibi durmuyorsunuz zaten.
Gençlerimizin kpss çukurunda boğulmalarına üzülüyorum cidden.Çakılıp kalıyorlar bu fikre,nice becerilerini gün yüzüne çıkaramıyorlar
Ya bide benim umudum yok derece yapan atanamiyor yeterli puanı alan atanamiyor yüksek lisans yapan Alese giren atanamiyor yani ben mi atanicam. En az 85 puan almam lazım ve ilk 1000 e girmem lazım bende o kapasite yokNe söylenirse söylensin ,siz bir şey yapacak gibi durmuyorsunuz zaten.
Gençlerimizin kpss çukurunda boğulmalarına üzülüyorum cidden.Çakılıp kalıyorlar bu fikre,nice becerilerini gün yüzüne çıkaramıyorlar
Evet beni de bilgilendirir misinizmerhaba branşınız neydi ve yurtdışı sürecini nasıl yaptınız detaylandırır mısınız ben de okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim de
Özelden yazar mısınız? Sizin bana göre daha avantajınız var branş olarakmerhaba branşınız neydi ve yurtdışı sürecini nasıl yaptınız detaylandırır mısınız ben de okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim de
Evet bunun farkındayım. Ancak ne zaman bu konuyla ilgili dert yansan herkes aynı şeyi söylüyor yok sosyalles yok kursa git yok turlara katıl bunların hepsi parayla yapılıyorDepresyona doğru yol alıyorsunuz bunu kendinize yapmayın. Evet şu an kpss sonu gözükmeyen bir şey ama bu sonsuza kadar olacak bir şey değil. Başka sektörlere bakın, kendinize iş kurun belki elinizin yetenekli olduğu başka alanlar vardır. Hayat tamamen kpss memurluktan ibaret değil. O eskide kaldı artık. Evde durmayın çıkın gezin arkadaş edinin kurslara gidin hobiler deneyin. Kitap okuyun. Yaz geliyor havalar ısınmaya başladı çıkın gezin yürüyüş yapın. Biliyorum yıllarca emek çekip üniversite okuduk kolay değildi kazanması okuması dertti ama tek bi yerde durmak iyi olmaz. Kesinlikle başka işlere yönelin.
*edit imla hatası düzelttim