Boşlukta mıyım?

Astoria nişanlıdan ayrılmana ben de sevindim sanırım, eski konunu biliyorum zira :KK66: Neyse bu yeni florte gelince bence çok tatlı gözüküyo..kendini sakın suçlu hissetme geçen zaman çok da mühim değil ayrılık üstünden.. bence olayları akışına bırak kendine veya ona hiçbi türlü engel ya da mesafe koymaya çalışma.. Bi de sakın ha sakın "bin izin sirili bi ilişkidin yini çiktim, hiniz bi ilişkiyi hizir diilim" muhabbetleri yapma yeni florte, bu cümle beni direk uzaklaştırır mesela karşımdaki insandan :KK66:

Bence de çok tatlı. :) Yarın çalıştığı hastaneye gidicem davet etti de bakalım. Pek romantik bir ortam olmayacak ama :KK70:

Bence de çok tatlı. :) Yarın çalıştığı hastaneye gidicem davet etti de bakalım. Pek romantik bir ortam olmayacak ama :KK70:
oo süper :KK19: ne güzel işte önce birbirinizi tanıyarak başlıyosunuz illa hop romantikliğin içine atlamak şart değil :KK66: Hadi bakalım güzel zaman geçir inşallah :KK36::KK37:

Allah şu kininizden bana da versin
Benim kadar yediği kazığı anında hazmeden yoktur herhalde
en büyük kinim 3 saat sürüyor :kızgın:
Bunlar dogustan gelen huylar sanirim. Degistiremiyorsun. Zaman zaman ben de affedici olmak istedim ama yapamiyorum. Ama kiyaslayinca ikisini, affedici olmak belki daha iyidir. En azindan uzerinde bir yuk gibi tasimiyorsun. Oysa kinci biriysen, onu omur boyu bir yuk gibi tasiyorsun. :KK43:

Tüm yorumları okuyamadım 15 sayfa olmuş ama ayrılmana sevindim demeyeceğim. Sadece artık mutsuz ve değersiz hissetmeyecek olmana sevindim : p

Yeni tanıştığın kişiyle ilgili de akışına bırak diyorum. Suçluluk hissetmeni gerektirecek bir şey yok. Ayrıca o kadar ihmal edildin ki biraz ilgi görmek, kadın olduğunu hissetmek, şımartılmak hakkın. Bu imkanı sonuna kadar kullan. Kimseye sözler verip yarı yolda bırakacak değilsin sonuçta. Boşver, yaşa gitsin. Kalp kolay atmıyor, heyecanlanmak, mesaj beklemek, o mesaj gelince kafayı yorganın altına sokmak filan güzel şeyler bunlar :) Hava güzel, yaz geldi, güneş açtı, kalbin de uyum sağlasın işte ne güzel. Umarım mutlu olursun bundan sonra.

En iyisini yapmışsın.
İlişki bittiği saniye bitmiştir, neden yasini tutarsın ki?
Bu tabii ki aldatmak değil.
He ,ne olur aldatmak olması için?
Siz aslında kesin bitirmemissinizdir de sadece küsmüşsünüzdür. Bir süre sonra da zaten barisacaksinizdir. Eğer durumunuz buysa evet, vicdan azabı cekebilirsiniz:)
Ayrilik döneminde böyle ufak tefek flortlere ben kötü gözle bakmıyorum. Evde oturup ağlasan daha mı iyi olacak?
O yılların alışkanlığının artık olmaması gerçekten zor bir süreç. Aynı saatte mesaj almamak, rutinlerin bozulması, akşam yatmadan gününü birine anlatamamak , ilgisini çeken bir haber görünce kopyalayıp atamayacak olmak...
Alışkanlıklardan vazgeçilen bu zor süreçte hayatına aldiğin ufak tefek flortler bence işini kolaylaştırır.
Hem insan bir ilişkisi bitince ister istemez şey diye düşünür 'off,o benim eş ruhumdu (aslında değildi) , onun gibi seven çıkmaz artik' falan. Evde puding eşliğinde ağlarken bu fikir seni ele geçirir. Ama dakika bir gol bir , yeni insanlarla konuşmaya başlayınca o hissin ne kadar saçma olduğunu fark edersin :)
Ayrıca yaşın daha cooooook genç. Az çok da seni tanıyorum, yazdiklarin kadarıyla. Erken yaşta evlenip gorumce-kayinpeder-elti falan...o işlere girmemene hiç de üzülmedim :) hayat sana ne suprizler getirecek bir bilsen...
Artık yurtdışında yüksek lisans mi yaparsın, tatilinde tek başına Asya'yı mi gezersin bilemem :)
Bildiğim tek şey özgürlüğünü yeniden eline almış olman, bu da üzücü birşey değil :eğlence:

Bir is arkadasim var, gecen yil ona demistim ki ogle yemegi icin bir arkadasimla yemege cikicam.
Kizdan sorular:
- Kadin mi erkek mi
- Erkekse yakisikli mi:olamaz::olamaz:
Aklima o geldi :KK74:

Elemanla sporda tanistim
- Profesyonel atlet, pentatlon yapiyormus
- Acaip yakisikli yani oyle boyle degil. O yuzden ne is yapar falan gerisini dert edinmedim:KK71:
- 27 yasinda benden 4 yas kucuk:KK51:
- Degil, bariz Hans
- Yok, evlenmemis burda evlilik yanlisi insan pek yok zaten evlenmek diyince kizli erkekli kacisiyorlar:KK57:
- Oyle eglenceli, konuskan vb bir tip degil sessiz, sakin tipik Hans. hatta bana biraz andaval gibi geldi:olamaz:
- Her sabah gunaydin nasilsin bir seyler yaziyor ne yazsam bilemedim ben de. 2 haftadir her gun ya sabah ya ogleden sonra nasilsin, is nasil gidiyor ivir zivir bir seyler yaziyor. Ne yazicam ne dicem simdi ben :KK19:
Bizim seçim mitinglerinden kısa videolar hazırlayıp at ona beyni yansın :KK70:
Sonra kendiliğinden gelişir olaylar :confused:

Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama erkek arkadaşım çocuk gibi gerçekten. Daha önce de benzer kavgalarımız olduğundan biliyorum, düzgünce konuşmak için aradığım zaman asla telefonlarımı açmaz, totosu kalkar. Aradan belli bir süre geçtikten sonra ya kendisi iletişime geçer ya da araya birilerini sokar barışmak için. Yıpranan taraf hep ben oluyorum.
Çok yüz bulmuş senden, çok şımartmışsın. Beyefendi de kaybetme korkusu kalmamış, ne de olsa Astoria çabalar barışmak için diye düşünüyor. Hiç sevmem böyle trip atan erkekleri, sende aşkının bittiğini söylemişsin zaten sevgi bitmiş geriye alışkanlıklar ve biraz saygı kalmışken bitirmek iki taraf için de en hayırlısı diye düşünüyorum. Hem çivi çiviyi söker mantığı diye de düşünme, öyle öyle kendini istemeden çocuktan uzaklaştırırsın. Her son bir yeni başlangıçtır bunu unutma :KK55:

:olamaz::olamaz:
Eleman gunaydin yazinca ne dicem? "Alo bebeyimmmmmmmm nasilsin" stili bir sey mi :KK30:
Bebeyiimmmm olmaz yaa:KK70:, günaydın tatlım ya da şekerim hani böyle çok sahiplenmeden ama sanki ilgiliymişte gibi diyebilirsin ben öyle yapıyorum..canım, hayatım bebeğiim falan olmaz yani:) sonrada nasılsın ?,nasıl gidiyor bakalım:KK66: tarzı yaz işte çerii muhabbet açılsın..ama sen davet etme,onun etmesini bekle bence

Valla bir yere davet etmisligi yok ki
Haftada 2 kez sporda goruyorum o zaman yanima geliyor bazen, bazen de mal mal uzaktan bakarken goruyorum:hasta:
:KK70: :KK70: o sana bakarken, sen de ona bak böyle yandan yandan,kaçamak :)) ooff yaa bu erkeklerin gavuruda,türkü de mal yaa..gel kızla konuş işte güzelce..oralardan mal, mal bakmak,bir iki msj atmak nedir yaa,hepiniz mi özgüvensizsiniz :işsiz:

:olamaz::olamaz:
Eleman gunaydin yazinca ne dicem? "Alo bebeyimmmmmmmm nasilsin" stili bir sey mi :KK30:

Valla bir yere davet etmisligi yok ki
Haftada 2 kez sporda goruyorum o zaman yanima geliyor bazen, bazen de mal mal uzaktan bakarken goruyorum:hasta:
Saldiriya gecen taraf sen ol. Naber nasilsin suraya gidip iki kahve icelim mi tarzina gir mesela. Konu da acmiyorsun ki gelip iki lafin belini kiralim :KK66: biz de saniyoruz ki ceri yalniz kovboy. Pehh

Biz de mesajla basladiydik, benim hayatimin degistigi bir donemdi,dunyam yikilmis ama ben adamin biriyle geyigine mesajlasiyorum dusun :KK66:

Bebeyiimmmm olmaz yaa:KK70:, günaydın tatlım ya da şekerim hani böyle çok sahiplenmeden ama sanki ilgiliymişte gibi diyebilirsin ben öyle yapıyorum..canım, hayatım bebeğiim falan olmaz yani:) sonrada nasılsın ?,nasıl gidiyor bakalım:KK66: tarzı yaz işte çerii muhabbet açılsın..ama sen davet etme,onun etmesini bekle bence

Etmem zaten hic mi hic oyle bir niyetinm yok. Fiyakamı bozamam kimsenin peşinden koşmadım bugüne kadar onlar benim peşimden koşsunlar:dua:
Seviyorsan git konus bence kivamina gelmesini beklicem. :dondurma:

:KK70: :KK70: o sana bakarken, sen de ona bak böyle yandan yandan,kaçamak :)) ooff yaa bu erkeklerin gavuruda,türkü de mal yaa..gel kızla konuş işte güzelce..oralardan mal, mal bakmak,bir iki msj atmak nedir yaa,hepiniz mi özgüvensizsiniz :işsiz:

Yok ben bakmam
Burnumdan kıl aldıramamfiyakamı hiç bozamam

X