Çok yeni daha ondadır rahat davranmaman zamanla düzelirsin canım hayat üzülmek için çok kısaBugün buluştuk, çalıştığı yere yanına gittim. :) Birlikte yemek falan yedik, güzel bir sohbet ettik. Çok güldürüyor beni ya, sanırım gerçekten gülmeye ihtiyacım varmış. Eski erkek arkadaşımla o kadar çok kavga ediyorduk ki son zamanlarda zira. Şu sıra arkadaş gibi muhabbetlerimiz, arada flörtöz davranışlar oluyor ama ben o davranışlarına pek pas vermiyorum. Yani hala rahat değilim maalesef ki.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşlukta mıyım?
- Konu Sahibi Astoria
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Çok yeni daha ondadır rahat davranmaman zamanla düzelirsin canım hayat üzülmek için çok kısa
Ayrıldığımı bugün söyledim zaten. Biraz yüzü düştü, "Mutsuz olduğunu fark ettim, hala seviyor musun onu peki" dedi. Ben de açıkladım işte burada yazdıklarım gibi. Yüzü aydınlandı hemen ehehe. Her zaman yanındayım, birlikte aşacağız falan dedi. Ben de sadece "Birlikte mi?" yapıp güldüm, o biraz flörtöz oldu sanırım. :)
- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
Ayyyy çok güzellllll benim içim gitti aşın aşın birlikte aşın astoria sen yanlış bir şey yapmazsınAyrıldığımı bugün söyledim zaten. Biraz yüzü düştü, "Mutsuz olduğunu fark ettim, hala seviyor musun onu peki" dedi. Ben de açıkladım işte burada yazdıklarım gibi. Yüzü aydınlandı hemen ehehe. Her zaman yanındayım, birlikte aşacağız falan dedi. Ben de sadece "Birlikte mi?" yapıp güldüm, o biraz flörtöz oldu sanırım. :)
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Astoriacığım taktik maktik yok!
Bam bam bam :)
Kimin yanındayken sana kendini iyi hissettiriyorsa onun yanından ayrılma. Yok yeni ayrıldım, yok boşluk mu, salla bunları. Yaşa ve gör.
Her şey gönlünce olsun❤
Bindik bir alamete gidiyor muyuz kıyamete bakalım ehehe, beklediğimden hızlı gelişiyor olaylar. Çok teşekkür ederim.
Ayyyy çok güzellllll benim içim gitti aşın aşın birlikte aşın astoria sen yanlış bir şey yapmazsın
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Son durumu merak eden çok sevgili kızlarcım için güncelleme yapıyorum :)
Bu çocukla konuyu açmamın üzerinden geçen süre içinde birkaç kez buluştuk. Kendisi asistan hekim, o yüzden yoğun geçiyor günleri pek sık görüşemiyoruz. Ama görüşemesek de telefondan halimi hatrımı sormaya devam ediyor, arada ufak ufak flörtleşmelerimiz de var. Mesela geçen nöbetteymiş, "Astoria çıkamıyorum buradan bana bir paket sigara alıp gelir misin?" dedi. Hastane çok uzak değil bana arabayla 5-6 dk mesafede. Aldım gittim, vakti olmadığı için çok uzun kalamadım yanında. "Gece gece seni de yordum çok sağ ol ama özlemişim seni de gördüm iyi geldi bana" dedi. Kızardım bozardım, bir şey diyemedim. Hala içim pek rahat değil, bilmiyorum bunun sonu ne olur. Sanki her an eski sevgilim birden hayatıma dahil oluverecek, manipüle ederek kafamı karıştırıverecek gibi geliyor. Ciddi bir adım atmaktan, bu çocuğu da yarı yolda bırakmaktan çok korkuyorum. O yüzden pek karşılık veremiyorum, bu gidişle bu çocuğu da kaybedecek gibiyim.
Bu çocukla konuyu açmamın üzerinden geçen süre içinde birkaç kez buluştuk. Kendisi asistan hekim, o yüzden yoğun geçiyor günleri pek sık görüşemiyoruz. Ama görüşemesek de telefondan halimi hatrımı sormaya devam ediyor, arada ufak ufak flörtleşmelerimiz de var. Mesela geçen nöbetteymiş, "Astoria çıkamıyorum buradan bana bir paket sigara alıp gelir misin?" dedi. Hastane çok uzak değil bana arabayla 5-6 dk mesafede. Aldım gittim, vakti olmadığı için çok uzun kalamadım yanında. "Gece gece seni de yordum çok sağ ol ama özlemişim seni de gördüm iyi geldi bana" dedi. Kızardım bozardım, bir şey diyemedim. Hala içim pek rahat değil, bilmiyorum bunun sonu ne olur. Sanki her an eski sevgilim birden hayatıma dahil oluverecek, manipüle ederek kafamı karıştırıverecek gibi geliyor. Ciddi bir adım atmaktan, bu çocuğu da yarı yolda bırakmaktan çok korkuyorum. O yüzden pek karşılık veremiyorum, bu gidişle bu çocuğu da kaybedecek gibiyim.
- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Yeni gelişmeler güzelmiş pek sevimli sevgili Astoria sigara bahanesiyle seni gormus ne güzel .
Salak Astoria yüzüne gözüne bulaştırıp elinden kaçırmazsa güzel tabi, ehehe.
Dosya yükleyemiyorum geçen de gönderecektim sana ama olmadı Astoria
En iyisi okuman biliyorsan da oku tekrar Orhan Veli nin Hürriyete doğru .
Okuyorum hemen :)
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Heeeey!
Ne duruyorsun be, at kendini denize;
Geride bekliyenin varmış, aldırma;
Görmüyor musun, her yanda hürriyet;
Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol;
Git gidebildiğin yere.
Harikaymış Kozlenmis patates
Ne duruyorsun be, at kendini denize;
Geride bekliyenin varmış, aldırma;
Görmüyor musun, her yanda hürriyet;
Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol;
Git gidebildiğin yere.
Harikaymış Kozlenmis patates
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- 18 Aralık 2010
- 1.105
- 2.783
- 333
Ben bu ilişkiden hemen sonra başlayan flörtler boşluktan sarılmıştır genellemesine hiç katılmam.
Adam kafana yatmasa boşluktasın diye dur şuna sarıyım demezdin bence, buradan tanıdığım kadarıyla.
Yani her türlü beğeneceğin varmış.
3 ay geçmeli 5 ay geçmeli gibi kurallara takılma, eğlenmene bak. Flörtünü et ilişki olur mu olursa nasıl olur diye düşünme.
Böyle şeylerde düşünmeden yaşamak lazım. Gönlünce olsun :)
Adam kafana yatmasa boşluktasın diye dur şuna sarıyım demezdin bence, buradan tanıdığım kadarıyla.
3 ay geçmeli 5 ay geçmeli gibi kurallara takılma, eğlenmene bak. Flörtünü et ilişki olur mu olursa nasıl olur diye düşünme.
- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.229
- 798
Dosya yükleyemiyorum geçen de gönderecektim sana ama olmadı Astoria
En iyisi okuman biliyorsan da oku tekrar Orhan Veli nin Hürriyete doğru .
ah ilk aşkım
ast tuttum çocuğu hadi hayırlısı
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
dinliyoruz çocukluğunuza inelim.ilkokul aşkımıydı ahahaaaah ilk aşkım
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
tereliye konusuna da uğra Astoria .adına sevindim bu arada yasını tutmaya değmez o adamın önüne bakmana sevindim
Onun konuları hayat enerjimi emiyor benim ya ahaha.
Ben bu ilişkiden hemen sonra başlayan flörtler boşluktan sarılmıştır genellemesine hiç katılmam.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, inşallah
ah ilk aşkım
Senin gözün tuttuysa tamamdır yavru kuşum :)
- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.605
- 248
- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.229
- 798
dinliyoruz çocukluğunuza inelim.ilkokul aşkımıydı ahahaaa
hahaha hemen hemen ilkokul ortaokul çağlarım..
Ne kâğıt yeter ne kalem
Mesut sanmam için kendimi.
Bunların hepsi.. Hepsi fasafiso.
Ne takayım , ne tekneyim.
Öyle bir yerde olmalıyım,
Öyle bir yerde olmalıyım ki,
Ne karpuz kabuğu gibi,
Ne ışık, ne sis, ne buğu gibi,
İnsan gibi…
- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
Ayrıldığımı bugün söyledim zaten. Biraz yüzü düştü, "Mutsuz olduğunu fark ettim, hala seviyor musun onu peki" dedi. Ben de açıkladım işte burada yazdıklarım gibi. Yüzü aydınlandı hemen ehehe. Her zaman yanındayım, birlikte aşacağız falan dedi. Ben de sadece "Birlikte mi?" yapıp güldüm, o biraz flörtöz oldu sanırım. :)
Ne tatlısınız yaa
Umarım bugüne dek olmadığın kadar mutlu olursun bir erkeğin bir kadını güldürmesi çok güzel "yüzünü hep güldürmesi"dileği ile
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
yalnızlık yaşamda bir an hep yeniden başlayan dışından anlaşılmaz ya da kocaman bir yalan kovdukça kovalayan(bu da benden özdemir asaf ahhaaa)hahaha hemen hemen ilkokul ortaokul çağlarım..
Ne kâğıt yeter ne kalem
Mesut sanmam için kendimi.
Bunların hepsi.. Hepsi fasafiso.
Ne takayım , ne tekneyim.
Öyle bir yerde olmalıyım,
Öyle bir yerde olmalıyım ki,
Ne karpuz kabuğu gibi,
Ne ışık, ne sis, ne buğu gibi,
İnsan gibi…
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Ay ne güzel hem de doktor olacak masallah.
En güzel aşklar bence böyle umulmadık zamanlarda başlar.Heyecan herkes için iyidir ben bile okurken içim kıpır kıpır oldu inşallah mutlu olursunuz.
Mezun oldu hatta, TUS'tan sonraki uzmanlık eğitimini alıyor şu an :) Çok şekersiniz, teşekkür ederim siz de çok mutlu olun inşallah.
Ne tatlısınız yaa
Umarım bugüne dek olmadığın kadar mutlu olursun bir erkeğin bir kadını güldürmesi çok güzel "yüzünü hep güldürmesi"dileği ile
Ay siz daha tatlısınız, böyle iyi dileklerde bulunan hanımlara bayılıyorum! Çok teşekkür ederim. Öpüyorum. :)