Ona beni sev demiyodum ki sadece bunları bekliyodum haklısınız amaben mesela erkek olsam, kendiyle barışık birine aşık olurdum, sevgime muhtaç birine değil..
Hayatta gerçekten daha önemli şeyler var bunun farkındayım o yoktu sonuçta 1 yıl önce hayatımda sadece ilk olduğu için ve bi alışkanlık olduğu için zorlanıyorum bocalıyorum birazda bu günler geçicek inşallah biliyorum niye bu kadar canımı sıkmışım dicem ama işte şuan sanki bi boşluk var gibiOlmayınca olmuyor canım çok canını sıkma, gerçekten buda geçiyor, inan hayatta daha önemli şeyler var atlatırsın zamanla.seni istemeyen adamada sakın dönme
İnşallah doğru insanlar çıkar bundan sonra karşımızaİlk zamanlar kabul edemiyor insan, üzgün zamanların aklına gelsede onlayken yapılan şeyler özleniyor.Zaman geçtikce sanırım düzeliyor herşey.Bende benzer durumdayım zaman geçtikce biraz biraz hafifliyor içimdeki yangın hepsinin tamamen bittiği zaman da gelicek.Hayatın ne getireceği belli olmaz sonuçta
Gerçekten mi sevindim o zaman onsuz ölürüm yapamam demedim hiç bi zaman ama yinede bi alışkanlık oluyo sonuçta buda zorluyo insanıÖnce boşluğa düşüş..
Sonra dibe vuruş..
Sonra eskisinden daha yukarı sıçrayış..
Teşekkür ederimsen elinden geleni yaptın.
boşluk hissi normal alışkanlıktan gelen bir şey.. geçecek elbet.
O değilde böyle altta hamilelik takvimi çıkıyo ya o üyelere karşı içimde bi sevgi oluşuyo sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahunutuluyo inan unutuluyo. hatta ilerde düşündükçe ben bunun nesini sevmişim diye düşüniyo insan..
O değilde böyle altta hamilelik takvimi çıkıyo ya o üyelere karşı içimde bi sevgi oluşuyo sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Aynen öyle şuan okuluma odaklaniyorum sadeceılk askın , olmus sana ask acısı.. Tek ılacı zaman .. ama mutlaka gececektır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?