Boşluk

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.337
428
En son konumu belki okuyanınız vardîr eski sevgilim askere gidicem gibi saçma bahanelerle sürekli ayrılalım diyodu ben kabul etmek istemiyodum ama 2 3 gün kafamı dinleyip ilişkimizi gözden geçirdim ve aslında mutlu olmadığımı benim beklentilerimi karşılayamıyodu bunları iyice düşünüp en son 2 hafta önce ben ayrılalım dedim o günden beri konuşmadık üzgün desem sanki değilim mutlu hiç değilim bi boşlukta gibiyim hayallerimiz vardı en çok canımı acıtan bu oldu cabaladım ayrılmak istemedim ama o beni bu noktaya getirdi en sonunda bende mutlu olmak sevilmek istiyodum sadece suçum neydi ne yaptım acaba ona diyorum bazen neden böyle oldu benide gerçekten sevicek biri çıkıcak mı acaba sadece birazcık ilgi sevildiğimi hissetmek şefkat bekliyodum bunları istemek suç muydu bi ilişkide nasıl davranmak gerekir nerde yanlış yaptım acaba ilk aşkımdı o benim hep kendimi suçluyorum sadece içimi dökmek tecrübeli insanlardan biraz yorum bekliyorum boşluktayım sanki eskiden beni kim görse ne kadar mutlusun ya hep gülüyosun senin yanında bizde mutlu oluyoruz derdi sürekli herkese gülümserdim şimdi insanları görmek selam vermek bile gelmiyo içimden

Sevgiyi başkasında arayan ömür boyu mutluluğun ücretini ödemek zorunda kalır.
sen önce kendini sev gerisi gelir..
Kimse seni sevmese de boşlukta hissetmezsin.

Az tecrubeli olaraktan bende yorum yapmak istedim
En basta iliskiyi ayakta tutan sen olmussun.
Ayrilmak en dogru karar , senin zorlamanla yürümezdi cunku.
O koca bosluga bende dustum , benim de ne hayallerim vardi herkes gibi.
Suratim sirke sata sata geziyordum. Iki lafimdan biri askti mesela.
Simdide yalniz olmaya alistim. Ask , sevgi beni itiyo. Yalan yanlis kisilerle duygularimi heba etmek istemiyorum. Mutlulugu bana elin oglu verecek degil nasilsa.
Sadece kendine zaman tani..

Olmayınca olmuyor canım çok canını sıkma, gerçekten buda geçiyor, inan hayatta daha önemli şeyler var atlatırsın zamanla.seni istemeyen adamada sakın dönme

Ayrilalım dediği gün bile seni seviyorum demesi canımı yakan zaten askerde kavga edersek dayanamam nasıl bi ayrılma nedeni askerden döndüğünde geri dönerse bana kabul etmekten korkuyorum

Olmayınca olmuyor canım çok canını sıkma, gerçekten buda geçiyor, inan hayatta daha önemli şeyler var atlatırsın zamanla.seni istemeyen adamada sakın dönme
Hayatta gerçekten daha önemli şeyler var bunun farkındayım o yoktu sonuçta 1 yıl önce hayatımda sadece ilk olduğu için ve bi alışkanlık olduğu için zorlanıyorum bocalıyorum birazda bu günler geçicek inşallah biliyorum niye bu kadar canımı sıkmışım dicem ama işte şuan sanki bi boşluk var gibi

İlk zamanlar kabul edemiyor insan, üzgün zamanların aklına gelsede onlayken yapılan şeyler özleniyor.Zaman geçtikce sanırım düzeliyor herşey.Bende benzer durumdayım zaman geçtikce biraz biraz hafifliyor içimdeki yangın hepsinin tamamen bittiği zaman da gelicek.Hayatın ne getireceği belli olmaz sonuçta

İnşallah doğru insanlar çıkar bundan sonra karşımıza

sen elinden geleni yaptın.
boşluk hissi normal alışkanlıktan gelen bir şey.. geçecek elbet.

unutuluyo inan unutuluyo. hatta ilerde düşündükçe ben bunun nesini sevmişim diye düşüniyo insan..
O değilde böyle altta hamilelik takvimi çıkıyo ya o üyelere karşı içimde bi sevgi oluşuyo sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

ılk askın , olmus sana ask acısı.. Tek ılacı zaman .. ama mutlaka gececektır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…