En son konumu belki okuyanınız vardîr eski sevgilim askere gidicem gibi saçma bahanelerle sürekli ayrılalım diyodu ben kabul etmek istemiyodum ama 2 3 gün kafamı dinleyip ilişkimizi gözden geçirdim ve aslında mutlu olmadığımı benim beklentilerimi karşılayamıyodu bunları iyice düşünüp en son 2 hafta önce ben ayrılalım dedim o günden beri konuşmadık üzgün desem sanki değilim mutlu hiç değilim bi boşlukta gibiyim hayallerimiz vardı en çok canımı acıtan bu oldu cabaladım ayrılmak istemedim ama o beni bu noktaya getirdi en sonunda bende mutlu olmak sevilmek istiyodum sadece suçum neydi ne yaptım acaba ona diyorum bazen neden böyle oldu benide gerçekten sevicek biri çıkıcak mı acaba sadece birazcık ilgi sevildiğimi hissetmek şefkat bekliyodum bunları istemek suç muydu bi ilişkide nasıl davranmak gerekir nerde yanlış yaptım acaba ilk aşkımdı o benim hep kendimi suçluyorum sadece içimi dökmek tecrübeli insanlardan biraz yorum bekliyorum boşluktayım sanki eskiden beni kim görse ne kadar mutlusun ya hep gülüyosun senin yanında bizde mutlu oluyoruz derdi sürekli herkese gülümserdim şimdi insanları görmek selam vermek bile gelmiyo içimden