- Konu Sahibi pofidikpamuk
mrb kızlar dırek konuya gecıyorum. benım bır senelık ılıskım var bırbırımızı cok sevıyoduk halada oyle bugune kadar tek bır saygısızlıgını hakaretını kaba bı davranısını görmedım tartısmalarımız bıle sakınceydı ki bınde bır olurdu.aramızda guven sorunu yoktu bı dedıgımı ıkı etmezdı uzulmeme dayanamaz ve hep evlılıge adapte oluyodu yanı cıddıydık baya baya. ve ıkı ay once aramız bozuldu bununla ben bıtsın dedım buna.(ortada bıtırılcek bı konu yokken salak gıbı trıp moduna gırdım hatam var burda) o ıkı ay ömrumden ömür gitti normalde benı bırakmayan hatta pesımde kosan adam ıkı ay sessız kaldı hatta ben asla adım atmam dıyodum kac kere adım attım. neyse ben bunda bı iş var dedım ve bunun üstune gıttım bana bılmedıgın seyler var falan dedı(özet gecıyorum) neyse ıkı ayın ustune bulustuk dun bana bekledıgım cvbı verdı meger 2006da evlenmiş 2007de bosanmış.. arabada oturduk konustuk baya bi anlattı. bende dedımkı bosanmak kötü bişey degıl bnm ıcın onemlı olan neden boşandıgın sebep neydı bana objektıf konus dedım. buda anlattı karısının baya bı yalanını yakalamıs bunun kredı kartından yuklu mıktar para cekmiş.. parayı neden cektıgını sormuş tabı kadın yalan söylemiş hatta bızımkı baya arastrmış iş için cekmış guya kadın. ama iş yerıne gıdıp sorup soruşturunca yalanı ortaya cıkmış. bu en basıtı sımdı fazla ayrıntılı anlatıp roman yazıp sızı yormak ıstemem
bide bu eski eşi bunun aılesını arkadaslarını hıc bıseyını ıstemıyomuş sureklı kavga edecek bıseyler buluyomuş. hatta bızımkı bosanmaya karar verınce kızı baba evıne goturmuş adamlar bıkere olsun bu adamı arayıp neden dememişler.. ustune ustuk bu bı kac gun gecınce kendı kızın aılesıne gıdıyo hanı kotude olsa bız bır sene evlı kaldık hıcmı sormayacaksınız neden bıttı dıye kızın babası tek kelıme etmemıs hatta helallık ıstemış bundan. ve dedıkı bana ben arkasından gene kotu konusmam elbettekı benımde hatalarım olmustur ama onun aılesı bıle benı savunup hak verdıyse ben demekkı elımden gelenı yapmısımdır gunahını almak ıstemıyorum işe gıdıyodu eve gec gelıyodu arıyodum nerdesın dıye atolyedeyım dıyodu atolyenın numarasını ver dıyodum yok dıyodu yada gelıp senı alayım dıyodum ıstemıyodu hep reddedıyodu panıklıyodu falan dedı bana.. sonra ıkıncı konuya geldık dedımkı neden bunu sımdı bana soyluyosun neden yalan soyledın dedım.. dedıkı ben senı kaybetmekten cok korktum yapamadım belkı ellı kere sana anlatmaya yeltendım hatta konusma metnı bıle hazırladım ama cesaret edemedım bu ıkı aydır susmamın nedenıde buydu beni kötü bil kafanda öyle bıteyım dedım yoksa ben senden asla vazgecmezdım dedi ... ben 22 yasındayım oda 31 benden buyuk anlayacagınız ama zaten ben buyuzden sevdım olgunluk ılk sartım kolay kolay kımseyle anlasamam hatta arkadas cevremde kı en kucuk ınsan bıle 25 yasındadır. dun annneme yengeme ablama anlattım hepsi bana bıraktı allahtan aılem onyargılı ınsanlar degıl ama azda olsa annem uzuldu sonradan ögrenmemme cunku herkez bılıyo benım onu nasıl sevdıgımı onun bana duskunlugunu
sizce ne yapmalıyım bıde ben cok kıskanc ınsanım ılerde evlenırsek problem olurmu dedıgım gıbı asla yadırgamadım bende bosanabılırım ınsanın basına hersey gelır. konu bosanmaktan zıyade benım onunla evlılık yapabılme olasılıgım cunku cıdden kıskancım
((( bıde cevremde bazı kotu ınsanlar var boyle ayagımın yan basmasını bekleyen gerı kafalı onlarda sınırımı bozuyo.. yanı kalkıp anneme bekar tazecık kızını dul adamamı verdın dıyeceklerındedn de emınım. tabıkı kımse ıcın yasamamak lazım ama insan bi sure sonra bunalıyo en ıyısı aılem harıc herkezden saklamak mı bılmıyorum
(( ne yapmalıyım sızce