• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış ve 1 çocuğu olan adamla ilişki

Evlilik yapılır .Normal geliyor bana..Ama sağlıklı olabileceğini dusunmuyirum.Birincisi dogurmadigim bi çocuğa annelik yapamam.Severim,değer veririm ,ilgilenirim ama anne olamam..Bu sorumluluk bence ağır bir sorumluluk..
Ikincisi; çocuk olduğu sürece o şahsın eski eşiyle bağlantısı illa ki devam edecek..bunu saygıyla karşılamak gerek fakat saygıyla karşılayacak kadar güçlü iseniz..sahsen ben o kadar güçlü olamam..
Iyi de eski esiyle gorusek derken sarilip seyapak halleri yok ya..
Yani sevselerdi ayrilmazlardi bu bakis acisi yanlis..
Adam bosamis bitmis geri donusu yok bu isin..
Yani eski esle sadece cocuk hakkinda gorudurler o kadr..

22 yas cok erken bence. Sizi ne kadar bekleyebilir bu adam
Haklisiniz benim kafamda uzun yıllar evlilik yok mesela. Keske öylesine takilalim falan diyebilsem :))
Kendinizi yakmayın çok gençsiniz. Sizin yaşınızda aynı hatayı yaptım boşandım.
Ben sizi hatırlıyorum,konularınızı da takip ediyordum en son boşanma davası acacagimda kalmıştım,boşanmışsınız. Yorumunuz için cok tesekkur eederim,hakkinizda da hayırlısı olsun inşallah.

Bence ayrilma sebebi tam olarak bu degil .Cocuğunu da cok sevseydi elle tutulur bir sebep yokken ayrılmazdı .Kücücuk cocugun sorumlulugunu en zor zamanlarda anneye bırakıp ta biz anlaşamadık diye ayrilan erkekler çok kolaycı bence .İtici ayrıca ,belki kadin cocukla ugrasmaktan bazı seyler bozuldu buda katlanamadı.

bence yaşın çok genç ve hiç uğraşma evet belki problem olmayacak ama olma ihtimali de yüksek. yaşın küçük neden kendini ateşe atıyorsun git çocuksuz birini bul ilerde karısı sana sarar, çocuğu ile anlaşamazsın her fedakarlığı yapar yaranamazsın olmaz yani çok yüksek ihtimal üzülürsün.

Bence ayrilma sebebi tam olarak bu degil .Cocuğunu da cok sevseydi elle tutulur bir sebep yokken ayrılmazdı .Kücücuk cocugun sorumlulugunu en zor zamanlarda anneye bırakıp ta biz anlaşamadık diye ayrilan erkekler çok kolaycı bence .İtici ayrıca ,belki kadin cocukla ugrasmaktan bazı seyler bozuldu buda katlanamadı.
Bilmiyorum hakli olabilirsiniz,bana anlattığı buydu çocuğuna da düşkün gibi duruyordu rol kesmiste olabilir.
Çocuğu duyunca ben direk kesip attım bir daha soru vs sormadim,mesajla olmayacağını acikladim.
1 hafta geçti aklımda kaldi açıkçası,o yüzden konuyu açtım.

bence yaşın çok genç ve hiç uğraşma evet belki problem olmayacak ama olma ihtimali de yüksek. yaşın küçük neden kendini ateşe atıyorsun git çocuksuz birini bul ilerde karısı sana sarar, çocuğu ile anlaşamazsın her fedakarlığı yapar yaranamazsın olmaz yani çok yüksek ihtimal üzülürsün.
Ya yukarı da da yazdım aslında çocuksuz birini bul yazılınca direk aklıma eski sevgilim geliyor. Çocuksuzdu ve pat diye çocuklu oldu. Bunu çok zor atlattım hala da atlatamadım inanın. Sevdiğin adam aldatip hamile bıraktı demek hiçbirşeyin garantisi yok diyor insan. Yanlış bir düşünce belki farkındayım da. Zaten yanlış karar vermemek için actim. %50 olumlu %50 olumsuz konuştu,daha çok kafam karıştı :)

Laale Laale Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu konuda sizlerin de yorumunu merak ediyorum,yardımcı olur musunuz?
Geldim!
22 yaş evlilik için çok küçük bir yaş bana göre.
Değil evlenmiş boşanmış bir adamla nikah kıymak,şu anda bana göre tam flörtleşecek,eğlenecek zamanlardasın.
Senin yaşlarındayken ben şu anda haftaiçi çalışıp haftasonu "uzanmışım kumsala" modundaydım.
Yani adamın medeni durumundan çok senin gençliğin asıl önemli olan.

Karşı tarafı çok iyi tanımaya çalışın. Ayrılma sebepleri size anlattığı gibi olmayabilir.

Geldim!
22 yaş evlilik için çok küçük bir yaş bana göre.
Değil evlenmiş boşanmış bir adamla nikah kıymak,şu anda bana göre tam flörtleşecek,eğlenecek zamanlardasın.
Senin yaşlarındayken ben şu anda haftaiçi çalışıp haftasonu "uzanmışım kumsala" modundaydım.
Yani adamın medeni durumundan çok senin gençliğin asıl önemli olan.
Teşekkür ederim:)
Aralarda yazdım galiba net olarak 25ten önce evlilik falan düşünmüyorum. Zaten kafam hani evlenmeyiz zaman geçiririz belki birbirimizin yaralarını sararız gibi geldi. Gerçi gazi olmadan böyle bir ilişkiden de çıkamam sanırım:) Haklisiniz,çok teşekkür ederim :)

Karşı tarafı çok iyi tanımaya çalışın. Ayrılma sebepleri size anlattığı gibi olmayabilir.
Ya inanın ben sormadim bile utanıp.
Konuda yazdıklarımı söyledi.
Çocuğum var diyince aksam eve geldim,ben böyle bir ilişki yürütemem dedim.
Hic başlamamak en iyisi dedim.
Kestim muhabbeti,yani çocuğunun adını kaç gün gördüğünü vsvs hic bisey bilmiyorum direk kesip attigim için.
Simdi de acaba direk kesip atmasa mıydım diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim:)
Aralarda yazdım galiba net olarak 25ten önce evlilik falan düşünmüyorum. Zaten kafam hani evlenmeyiz zaman geçiririz belki birbirimizin yaralarını sararız gibi geldi. Gerçi gazi olmadan böyle bir ilişkiden de çıkamam sanırım:) Haklisiniz,çok teşekkür ederim :)
Kaçırmışım pardon.
Hani takılmaca diyorsan zaten o zaman bak keyfine,hiç sorgulama bile.
Sen kendini iyi tanırsın,ne kadarını kaldırabilirsin,ben bilemem...

Kaçırmışım pardon.
Hani takılmaca diyorsan zaten o zaman bak keyfine,hiç sorgulama bile.
Sen kendini iyi tanırsın,ne kadarını kaldırabilirsin,ben bilemem...
Zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için çok tteşekkür ederim:)

Takilmaca falan kafinlarin kendini kandia yöntemi. Kadinlar takilmaca yapamiyor. Sonrasinda seviyor asik oluyor ve isin sonunda aglayip sizlanan yine kendisi oluyor. Hic o islere girmeyin.
Diger taraftan bosanma sebebi olarak eski karisi icin "beni sevemedi" demis ya hani, iste sen onun tam tersini anla. Sevemeyen adamdi cok buyuk ihtimalle. Erkekler boyledir iste. Hep yalan hep dolan.

bu ilişki evlilik yoluna giderse
  • çocuk sizi rahatsız eder mi
  • eski eş rahatsız olur musunuz
bu durumlardan rahatsız olursan eğer başlamadan bitir olmazsan akışına bırakmalısın

Karşı tarafın bi yaşanmışlığı var evlilik çocuk bunlar farklı boyutlar..
Boşanmışlığının sebebini iyi araştır güven olmaz erkek milletine bilmediğin şeyler olabilir asla tek taraflı değildir bence boşanmak..
bu adam çok mu titiz yoksa çok mu rahat da evliliğe alışamamışlar bunları öğren mesela..
Böylece ona karşı olan hislerinde daha emin olabilirsin.. çocuğu olması da çok büyük sorumluluk tamam zaten onun bi annesi var ama bakalım siz evlendiniz o kadın gecenin bi yarısı arayıp çocuğu için saçma şeyler isteyecek mi ? Bundan ötürü sizin aranız açılacak mı?
Ya da çocuğu sana karşı doldurup yarın bi gün evde huzursuzluk çıkacak mı ?
Falan filan bir sürü şey okudum burda o yüzden bence sen çocuksuz biriyle takıl bazı duyguları beraber ortak ilk yaşamak daha güzel emin ol..
tabi eğer tüm bunları göğüsleyecek kadar aşık değilsen vazgeç..
iyi düşün taşın..
herkes iyi bir arkadaş olabilir ama evlilik sevgililik çok başka..

Takilmaca falan kafinlarin kendini kandia yöntemi. Kadinlar takilmaca yapamiyor. Sonrasinda seviyor asik oluyor ve isin sonunda aglayip sizlanan yine kendisi oluyor. Hic o islere girmeyin.
Diger taraftan bosanma sebebi olarak eski karisi icin "beni sevemedi" demis ya hani, iste sen onun tam tersini anla. Sevemeyen adamdi cok buyuk ihtimalle. Erkekler boyledir iste. Hep yalan hep dolan.
Yaşayan biri olarak sizin yorumlariniz benim için çok önem taşıyor,tavsiyeleriniz benim için altın değerinde. Haklisiniz,çok teşekkür ederim.

Back