• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış ve 1 çocuğu olan adamla ilişki

Böyle bir ilişki mi yaşadınız yoksa evlendiniz mi?
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.
Eski sevgilim çocuksuz bir adamdı ve benimleyken başkasından çocuk yapınca kendi kendime farklı bir ruh haline büründüm,en azından adam geçmişinde yapmış çocuğu benimleyken değil! diye düşünüyorum galiba.
Ve çokta olgun yapılı geldi,yani ayrılığı yaşadığı için biraz daha mutluluğu gönülden isteyen benden de etkilendi bayağı çok belli etti.
Bilemiyorum,yorum almak istedim.
Boyle biriyle evliyim. Eski karisi cocukla görüsmuyor. Dolayisiyla bizim de muhatap olmak gibi bir durumumuz yok. Buna ragmen cok zorluk cektim. Ilerde cocugun velayet alma durumlari olabilir. Sizin cocuga cocugun size alisma sureci cok sikintili geciyor. Diger taraftan bu alisma durumunu kiskanan bir oz anne olacak. Tabi cocuk dize alisirsa. Bir de alişamama gibi bir ihtimal var ki o cok kotu olur sizin icin. Velhasil bu yasinizda bu sorunlarla başedemezsiniz.

Eski karisiyla gorusmesi neden sorun oluyor?
Kadinlari taniyorum. Eski karisiyla gorusmesinden illaki rahatsizlik duyacaktir. Hele ki kadinla iyi bir sekilde ayrilmislar ve gorusuyorlar. Bu durum her zaman 2. eşi rahatsiz eder. Ne gerek var boyle bir evlilige ki?

Alında 1 buçuk senedir erkeklere cüzzamlı gibi bakıyorum.
Bu adamda çok düzgün efendi geldi,çocuğu olduğunu duyunca şaşırdım ama velayet annesinde,ömür boyu ayrılmayacaklar vsvs okey ama adam da 31 yaşında dengeyi kurar gibime geldi. Bende 22yim. Ve yakın zamanda 1 2 sene belki de 3 sene evlilik düşünmüyorum.
Zaten cocuklu adamlar hep boyle davranirlar ki. Bunda şaşilacak birsey yok. Dunyanin en duzgun adami gibi davranirlar. Yoksa nasil yeniden biriyle evlenebilirler???? Anladiniz mi dmeek istedigimi?

Ben seni hatirliyorum.Nasil tanistiniz peki.

Evlilik yapılır .Normal geliyor bana..Ama sağlıklı olabileceğini dusunmuyirum.Birincisi dogurmadigim bi çocuğa annelik yapamam.Severim,değer veririm ,ilgilenirim ama anne olamam..Bu sorumluluk bence ağır bir sorumluluk..
Ikincisi; çocuk olduğu sürece o şahsın eski eşiyle bağlantısı illa ki devam edecek..bunu saygıyla karşılamak gerek fakat saygıyla karşılayacak kadar güçlü iseniz..sahsen ben o kadar güçlü olamam..

Boyle biriyle evliyim. Eski karisi cocukla görüsmuyor. Dolayisiyla bizim de muhatap olmak gibi bir durumumuz yok. Buna ragmen cok zorluk cektim. Ilerde cocugun velayet alma durumlari olabilir. Sizin cocuga cocugun size alisma sureci cok sikintili geciyor. Diger taraftan bu alisma durumunu kiskanan bir oz anne olacak. Tabi cocuk dize alisirsa. Bir de alişamama gibi bir ihtimal var ki o cok kotu olur sizin icin. Velhasil bu yasinizda bu sorunlarla başedemezsiniz.

Kadinlari taniyorum. Eski karisiyla gorusmesinden illaki rahatsizlik duyacaktir. Hele ki kadinla iyi bir sekilde ayrilmislar ve gorusuyorlar. Bu durum her zaman 2. eşi rahatsiz eder. Ne gerek var boyle bir evlilige ki?

Zaten cocuklu adamlar hep boyle davranirlar ki. Bunda şaşilacak birsey yok. Dunyanin en duzgun adami gibi davranirlar. Yoksa nasil yeniden biriyle evlenebilirler???? Anladiniz mi dmeek istedigimi?
Cok kesin konusuyorsunuz , herkes ayni degil
Ben kocamin eski esini kiskanmiyorum hatta pek cok zaman coxuklariyla ilgili konusmalari , gorusmeleriyle ilgili ben tesvik ediyorum
Bana gore de normal olani bu , dedigim gibi her kadin bir degil

Cok kesin konusuyorsunuz , herkes ayni degil
Ben kocamin eski esini kiskanmiyorum hatta pek cok zaman coxuklariyla ilgili konusmalari , gorusmeleriyle ilgili ben tesvik ediyorum
Bana gore de normal olani bu , dedigim gibi her kadin bir degil
Tamam siz istisnaymişsiniz ama herkes de sizin gibi degil.

Yaşınız daha çok genç , böyle bir durumda aileniz ne der , fikirleri önemli mi ? Benim 22 yaşında hiç evlenmemiş kızım , boşanmış çocuklu birini karşıma getirse tepki gösteririm

Bence çocuk problem değil bir ilişkide .. hem ne güzel işte ..evlenirseniz, çocuk çocuk ,diye sıkıştırmaz seni ,hazır yapılmışı var elinizde :) sen de ne zaman hazır hissedersen ,bir kardeş verirsiniz ona .. ağır bir başlangıç fena olmaz ,denemeye değer ..

Alında 1 buçuk senedir erkeklere cüzzamlı gibi bakıyorum.
Bu adamda çok düzgün efendi geldi,çocuğu olduğunu duyunca şaşırdım ama velayet annesinde,ömür boyu ayrılmayacaklar vsvs okey ama adam da 31 yaşında dengeyi kurar gibime geldi. Bende 22yim. Ve yakın zamanda 1 2 sene belki de 3 sene evlilik düşünmüyorum.

2 çocuklu bir adamla evliyim
Hiç pişman değilim
Lakin 22 yaşında biri için zor bu işler

Tabiki degil ama her kadin sizin bahsettiginiz gibi de degil
Ama bir konuda haklisiniz tum bunlarla bas edebilecekse evlenmeli yoksa hepsinin hayati zehir olur
Zaten 22 yaşindaymis. 22 yas tum bunlarla başedebilmek icin yeterli bir yaş olmadigi gibi, bunun ustesinden gelirim kararini vermek icin bile yeterli bir yaş degil.

Bir denenmişi denemek vakasi daha olursunuz!
Öyle geçinilecek bir adam olsaymış eşi ile de geçinirmiş..
Bana çocukta yaparsak düzeliriz, tanımadan evlendik kısımları hikaye geldi..
Çocuğa yazık olur mu, yapamazsak diye düşünmüşler mi acaba??:KK12:

Zaten 22 yaşindaymis. 22 yas tum bunlarla başedebilmek icin yeterli bir yaş olmadigi gibi, bunun ustesinden gelirim kararini vermek icin bile yeterli bir yaş degil.
Evet cok genc konu sahibi umarim burada tum yazilanlari degerlendirir ona gore verir kararini

Siz cok gencmissiniz
Cocuklu adamla evlenilir ama cocugu evliliginizin ilk gununden itibaren hayatinizda olacak bunu kabul edecekseniz evlenin yoksa yazik olur hepinize
Dediğim gibi şu an çocukla ne aşamadalar,ilişkileri nasıl bilmiyorum. Tek bildiğim velayet annesinde. Başka hiç bir bilgim yok. Ha bide çocuk 1.5 yaşındayken boşanmışlar ve çocuk babası için çok ağlamış,baba çok ilgiliymiş ve babasını da çok seviyormuş. Şu an 4.5 yaşında.

Yorumlarınız benim için çok değerli,dediğim gibi henüz net tanışmadık ben çocuk durumunu öğrenince adama izah ettim ve görüşmeyi kestim. Oda beni çok beğendiğini lakin böyle bir durumda benim kararıma saygı durmak zorunda olduğunu söyledi. 4 gündür kafamda soru işareti olarak kaldı,2 güne evlenmeyeceğim nasılsa kafadan 2 3 sene var. Belki çocuktan önce başka mevzular batacaktı gözüne neden reddettin,eskisi çok mu saki idi sanki dedim kendi kendime.
En iyisi yazayım dedim.
Siz kaç yaşında tanıştınız ve evlendiniz eşinizle?
Ben seni hatirliyorum.Nasil tanistiniz peki.
Çok tesadüfi bir ortamda tanıştık.
Evlilik yapılır .Normal geliyor bana..Ama sağlıklı olabileceğini dusunmuyirum.Birincisi dogurmadigim bi çocuğa annelik yapamam.Severim,değer veririm ,ilgilenirim ama anne olamam..Bu sorumluluk bence ağır bir sorumluluk..
Ikincisi; çocuk olduğu sürece o şahsın eski eşiyle bağlantısı illa ki devam edecek..bunu saygıyla karşılamak gerek fakat saygıyla karşılayacak kadar güçlü iseniz..sahsen ben o kadar güçlü olamam..
Ben eski sevgilimi çok seviyordum,müthiş bir aşk duyuyordum ve ayrılınca çok acı çektim. Çocuğu ile fotoğraflarını görünce hele,hala da görüyorum. Bide o çocuk benimleyken yapılmıştı acısını çok çektim. Çocuklara bu açıdan biraz uzağım bu adama ise en azından çocuğu geçmişte yapmış diyorum,tuhaf belki bu ruh hali ama bilmiyorumm.

Yaşınız daha çok genç , böyle bir durumda aileniz ne der , fikirleri önemli mi ? Benim 22 yaşında hiç evlenmemiş kızım , boşanmış çocuklu birini karşıma getirse tepki gösteririm
Ailemin karşısına şu an çıkarmam zaten,kpssye girmem puanımı almam atanmam vs lazım. Kafadan 25 olmadan evlilik vs mümkün değil. Ve babam aşırı tepki gösterir.
Bence çocuk problem değil bir ilişkide .. hem ne güzel işte ..evlenirseniz, çocuk çocuk ,diye sıkıştırmaz seni ,hazır yapılmışı var elinizde :) sen de ne zaman hazır hissedersen ,bir kardeş verirsiniz ona .. ağır bir başlangıç fena olmaz ,denemeye değer ..
:))) Gülümsettiniz beni
2 çocuklu bir adamla evliyim
Hiç pişman değilim
Lakin 22 yaşında biri için zor bu işler
Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için,ben de kararsızım,düzgün bir adam veya öyle görünüyor diye riske değer mi yarın öbürgün acaba da demek istemiyorum.
Belki birşekilde yaralar sarılır falan gibi düşündüm.
Evlilik falan en az 3 sene mümkün değil.

Önemli olan sizin tutumunuz.
Bu beyin gerçekten iyi biri olduguna bi eş bir baba bir ev gecindirebilecek biri olduğuna ikna olduktan sonra devreye siz giriyorsunuz.

Siz üvey anne olacak mısınız?
Ilerde evladınızdan ayiracak surekli didişecek eşinizle araniz acılacaksa hiç bu yükün altına girmeyin.

Bizzat yaşadım tecrübelerimle konuşuyorum size. Cadı üvey annem yüzünden yıllarım heba oldu. Babamla aram bozuldu dahası babam çok yıprandı hep arada kaldi hep üzüldü ve son çare beni yurda yazdırdı. Sizde karşınızdaki beye bunları yaşatmayın. Ne olursa olsun oda evlat lütfen ayırmayın o çocuğu.

Eminim güzel yaklaşırsanız siz çocuk sizi üvey anne değil bi abla olarak görecek.

Eğer yapamam derseniz yol yakinken dönün...

Bir denenmişi denemek vakasi daha olursunuz!
Öyle geçinilecek bir adam olsaymış eşi ile de geçinirmiş..
Bana çocukta yaparsak düzeliriz, tanımadan evlendik kısımları hikaye geldi..
Çocuğa yazık olur mu, yapamazsak diye düşünmüşler mi acaba??:KK12:
Bilmiyorum haklı olabilirsiniz.
Bana anlattığı buydu,çok acele evlendik birbirini hiç tanımayan iki insanı aynı eve aynı yatağa koymak pek akıl işi değilmiş,keşke birbirimizi tanısaydık,falan filan dedi.
Ama ne ben eski eşimi suçlarım ne de o beni suçlayabilir,çok uğraştık ama olmadı dedi.

Önemli olan sizin tutumunuz.
Bu beyin gerçekten iyi biri olduguna bi eş bir baba bir ev gecindirebilecek biri olduğuna ikna olduktan sonra devreye siz giriyorsunuz.

Siz üvey anne olacak mısınız?
Ilerde evladınızdan ayiracak surekli didişecek eşinizle araniz acılacaksa hiç bu yükün altına girmeyin.

Bizzat yaşadım tecrübelerimle konuşuyorum size. Cadı üvey annem yüzünden yıllarım heba oldu. Babamla aram bozuldu dahası babam çok yıprandı hep arada kaldi hep üzüldü ve son çare beni yurda yazdırdı. Sizde karşınızdaki beye bunları yaşatmayın. Ne olursa olsun oda evlat lütfen ayırmayın o çocuğu.

Eminim güzel yaklaşırsanız siz çocuk sizi üvey anne değil bi abla olarak görecek.

Eğer yapamam derseniz yol yakinken dönün...
Çocuk zaten annesiyle yaşıyor,velayet annesinde öyle dedi bana en azından.
Onda kalsa kesinlikle bu konuyu bile açmazdım.
Dediğim gibi görüşme zamanlarını baba oğul tutumlarını hiç bilmemekle birlikte zerre fikrim yok,çocuk erkek o yüzden annesi tarafından doldurulma durumu da çok olmayacaktır,ben yapım gereği çocuk sevmem hatta ben kendim bile çocuk yapmayı istemiyorum. Yıllar sonra bir tane düşünürüm oda belki derdim hep.
Hazırı varken zaten yapmam:))))
Kaldı ki evlilik gündemi çook uzakta.

Back