- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
Yok kesinlikle henüz ortada aşk falan yok.Karşı tarafın bi yaşanmışlığı var evlilik çocuk bunlar farklı boyutlar..
Boşanmışlığının sebebini iyi araştır güven olmaz erkek milletine bilmediğin şeyler olabilir asla tek taraflı değildir bence boşanmak..
bu adam çok mu titiz yoksa çok mu rahat da evliliğe alışamamışlar bunları öğren mesela..
Böylece ona karşı olan hislerinde daha emin olabilirsin.. çocuğu olması da çok büyük sorumluluk tamam zaten onun bi annesi var ama bakalım siz evlendiniz o kadın gecenin bi yarısı arayıp çocuğu için saçma şeyler isteyecek mi ? Bundan ötürü sizin aranız açılacak mı?
Ya da çocuğu sana karşı doldurup yarın bi gün evde huzursuzluk çıkacak mı ?
Falan filan bir sürü şey okudum burda o yüzden bence sen çocuksuz biriyle takıl bazı duyguları beraber ortak ilk yaşamak daha güzel emin ol..
tabi eğer tüm bunları göğüsleyecek kadar aşık değilsen vazgeç..
iyi düşün taşın..
herkes iyi bir arkadaş olabilir ama evlilik sevgililik çok başka..
Sadece görüşünce çocuğa kadar olabilir demiştim o kadar.
Çocuğu öğrendikten sonra ben bu şekilde bir ilişkiye başlayamam dedim ve muhabbeti kestim. Çocukla muhabbetini görüş günlerini cart curt hiçbirşey bilmiyorum. Kadınla aralarını vs hic bilgim yok,direk kestigim için.
Acaba kesmese miydim bi tanisa mıydım diye düşündüğüm için konu açtım ,çok güzel yorumlar akıllar aldım.