• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış ve 1 çocuğu olan adamla ilişki

Karşı tarafın bi yaşanmışlığı var evlilik çocuk bunlar farklı boyutlar..
Boşanmışlığının sebebini iyi araştır güven olmaz erkek milletine bilmediğin şeyler olabilir asla tek taraflı değildir bence boşanmak..
bu adam çok mu titiz yoksa çok mu rahat da evliliğe alışamamışlar bunları öğren mesela..
Böylece ona karşı olan hislerinde daha emin olabilirsin.. çocuğu olması da çok büyük sorumluluk tamam zaten onun bi annesi var ama bakalım siz evlendiniz o kadın gecenin bi yarısı arayıp çocuğu için saçma şeyler isteyecek mi ? Bundan ötürü sizin aranız açılacak mı?
Ya da çocuğu sana karşı doldurup yarın bi gün evde huzursuzluk çıkacak mı ?
Falan filan bir sürü şey okudum burda o yüzden bence sen çocuksuz biriyle takıl bazı duyguları beraber ortak ilk yaşamak daha güzel emin ol..
tabi eğer tüm bunları göğüsleyecek kadar aşık değilsen vazgeç..
iyi düşün taşın..
herkes iyi bir arkadaş olabilir ama evlilik sevgililik çok başka..
Yok kesinlikle henüz ortada aşk falan yok.
Sadece görüşünce çocuğa kadar olabilir demiştim o kadar.
Çocuğu öğrendikten sonra ben bu şekilde bir ilişkiye başlayamam dedim ve muhabbeti kestim. Çocukla muhabbetini görüş günlerini cart curt hiçbirşey bilmiyorum. Kadınla aralarını vs hic bilgim yok,direk kestigim için.
Acaba kesmese miydim bi tanisa mıydım diye düşündüğüm için konu açtım ,çok güzel yorumlar akıllar aldım.

Bence tanışmadan direk bitir
Yaşın daha genç aradaki dengeyi sen koruyamayabilirsin. 20li yaşlarla 30lu yaşlardaki kadınların duruşu düşünceleri ilişki beklentileri farklı oluyor 30 yaşının üstünde olsan dene derdim ama bence deneme hiç gerek yok

22 yaşında birinin dul ve çocuklu adamla flört etmesini gereksiz buluyorum..zaten iş hayatınızda yada sosyal yaşantınızda bekar size uygun biri mutlaka çıkar..illa biri olsun mantığıyla adım atmayın..adam zaten 9 sene sizden önde..evliliği,çocuğu vb şeyleri tatmış..ileride "benimle aynı heyecanı paylaşmıyor" diyeceksiniz..oda "heves ettiğiniz şeyler için bunlar gereksiz" diyecek..sürekli çocuğun velayeti annesinde diyorsunuz..bu neyi değiştirir? haftasonları,bayramlar ve yaz tatillerinde babasıyla olacak..sizin gezmek,eğlenmek istediğiniz boş vakitlerde yani..çocuk iki yıl sonra okula başlayacak..hastalanabilir,babasını özleyebilir..velayet anlaşamayan çiftler için kanuni bir prosedür..fakat anlaşmalı boşanmış kişiler velayeti umursamadan çocuğu paylaşıyor..yani velayet onda demek, sorumluluk bizde değil demek değil.
Gelelim beyefendiye..adam böyle diyor da birde karısına sormak lazım..yıllar evvel çok yaşlı bir teyze bana aynen şunu demişti.."kadınlar iyi özellikleri olan adamları boşamazlar,evliliklerini sürdürürler.ancak üstesinden gelinmeyecek şeyler yaşatan adamları boşarlar"..boşanmış adamlar için "hiç evlenmemiş" biriyle evlenmek güzel şey doğrusu + ondan küçüksünüz..adam elinden kaçırmamak için en soft haliyle konuşuyor..kısacası geç kalmış gibi,acele etmek zorundaymış gibi,illa biri olsun hayatımda gibi bu adama gerek yok diyorum..kaldır kafanı etrafına bak senin yaşında bekar çıtırdan bol ne var :)

Şuan sana iyi davranacak herhangi birine kapılabilecek durumdasın çünkü şevkate ihtiyacın var..buna ihtiyaç duyabilirsin herkes gibi ama yanlış insanda bulduğunu sanırsan mutsuz olursun..ailenin de onaylayacağını düşünmüyorum.Sevgiler.

22 yaşında birinin dul ve çocuklu adamla flört etmesini gereksiz buluyorum..zaten iş hayatınızda yada sosyal yaşantınızda bekar size uygun biri mutlaka çıkar..illa biri olsun mantığıyla adım atmayın..adam zaten 9 sene sizden önde..evliliği,çocuğu vb şeyleri tatmış..ileride "benimle aynı heyecanı paylaşmıyor" diyeceksiniz..oda "heves ettiğiniz şeyler için bunlar gereksiz" diyecek..sürekli çocuğun velayeti annesinde diyorsunuz..bu neyi değiştirir? haftasonları,bayramlar ve yaz tatillerinde babasıyla olacak..sizin gezmek,eğlenmek istediğiniz boş vakitlerde yani..çocuk iki yıl sonra okula başlayacak..hastalanabilir,babasını özleyebilir..velayet anlaşamayan çiftler için kanuni bir prosedür..fakat anlaşmalı boşanmış kişiler velayeti umursamadan çocuğu paylaşıyor..yani velayet onda demek, sorumluluk bizde değil demek değil.
Gelelim beyefendiye..adam böyle diyor da birde karısına sormak lazım..yıllar evvel çok yaşlı bir teyze bana aynen şunu demişti.."kadınlar iyi özellikleri olan adamları boşamazlar,evliliklerini sürdürürler.ancak üstesinden gelinmeyecek şeyler yaşatan adamları boşarlar"..boşanmış adamlar için "hiç evlenmemiş" biriyle evlenmek güzel şey doğrusu + ondan küçüksünüz..adam elinden kaçırmamak için en soft haliyle konuşuyor..kısacası geç kalmış gibi,acele etmek zorundaymış gibi,illa biri olsun hayatımda gibi bu adama gerek yok diyorum..kaldır kafanı etrafına bak senin yaşında bekar çıtırdan bol ne var :)

Şuan sana iyi davranacak herhangi birine kapılabilecek durumdasın çünkü şevkate ihtiyacın var..buna ihtiyaç duyabilirsin herkes gibi ama yanlış insanda bulduğunu sanırsan mutsuz olursun..ailenin de onaylayacağını düşünmüyorum.Sevgiler.
Vaktinizi ayırıp böyle uzun ayrıntılı düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Çok haklisiniz,biraz daha kaçış gibi düşündüm galiba,yağmurdan kaçarken doluya tutunmak gibi birşey düşündüğüm aslında.

Hanımlar merhaba.
en son 1 sene önce buralardaydım çok sancılı bir ilişkim bitmişti,o zamanki sevgilim biz beraberken başka kadından çocuk yapıp evlenmişti ve ben bu süreci çok zor atlattım 1 buçuk sene oldu,hala izleri üzerimde.
Zaten okulu falan bitirdim kpssye hazırlanıyorum,iş durumum bu sebepten askıda.
Gel gelelim asıl mevzuya.
Boşanmış ve 1 çocuğu olan adamla ilişki yaşamış olan var mı?

Geçenlerde biriyle tanıştım,boşanmış olduğunu biliyordum sıkıntı değildi benim için,görüşmede çocuğu olduğunu söyledi.
Hatta bi oğlum var diyince ben köpek sahiplenmişte ondan bahsediyor sanıp aa ne güzel cidden mi falan dedim,evet velayeti annesinde dedi,ben dumur.
Şimdi önceki ilişkimde aldatıldığım için aldatılmaktan çok korkuyorum,bu adamda da aldatacak potansiyel görmedim eski eşi hakkında da çok güzel konuştu bu benim için önemliydi.

Boşanma sebepleri birbirlerini tanımadan evlenmiş olmaları,1 ay içerisinde apar topar evlenmişler,aynı evde uyum sağlayamamışlar e bide çocuk yapalım belki toparlarız demişler ama sıvamışlar. Çocuk 4 buçuk yaşında,toplamda 2,5 yıl evli kalmışlar.
İşte bana da laf arasında dedi çocukları çok seviyorum,çocuğumun olmasını,daha doğrusu birine aşık olmayı istiyorum falan filan klasik erkek lafları.
Aradaki dengeyi koruyacak birine benziyor açıkçası,dengesizlik yapacak birine benzemiyor.
Uzun vadede bakarsak görümce,elti,kayınbirader derdi de yok o bunu şu şunu dedi sorunu yok:bicak:
Bilmiyorum,sizce tanımaya değer mi?
Yani yapabilir miyim,eski eşle kanlı bıçaklı değiller.

Zaten yakın zamanda evlilik falan kesinlikle yok,tanışma görüşme birbirini tanıma aşamasına değer mi?
Arkadaşlar yaşlar,22 ile 31 bu arada.

arada denge kurabilen biriyle iliski her zaman artidir. ilk ese duyulan saygi bagi her zaman kaliteli kilar. eger ki eski es de bu perspektifte iliskisini yurutuyorsa...

siz de bu dengeye uyarsaniz hicbir sorun yasamadan hayat gecer. evet, bu durumda boyle bir iliski olur.

arada denge kurabilen biriyle iliski her zaman artidir. ilk ese duyulan saygi bagi her zaman kaliteli kilar. eger ki eski es de bu perspektifte iliskisini yurutuyorsa...

siz de bu dengeye uyarsaniz hicbir sorun yasamadan hayat gecer. evet, bu durumda boyle bir iliski olur.
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

Back