• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış ve 1 çocuğu olan adamla ilişki

Çocuk zaten annesiyle yaşıyor,velayet annesinde öyle dedi bana en azından.
Onda kalsa kesinlikle bu konuyu bile açmazdım.
Dediğim gibi görüşme zamanlarını baba oğul tutumlarını hiç bilmemekle birlikte zerre fikrim yok,çocuk erkek o yüzden annesi tarafından doldurulma durumu da çok olmayacaktır,ben yapım gereği çocuk sevmem hatta ben kendim bile çocuk yapmayı istemiyorum. Yıllar sonra bir tane düşünürüm oda belki derdim hep.
Hazırı varken zaten yapmam:))))
Kaldı ki evlilik gündemi çook uzakta.

Evlilik uzak olabilir ama bu beyle konuşmak istiyorsanız beyin yaşı belli.. o yüzden çok uzak olmayabilir. Inşallah hayırlısi olur hakkınızda.
Velayet annede olsa bile illaki gelecek evinize ben o süreden bahsettim.

Evlilik uzak olabilir ama bu beyle konuşmak istiyorsanız beyin yaşı belli.. o yüzden çok uzak olmayabilir. Inşallah hayırlısi olur hakkınızda.
Velayet annede olsa bile illaki gelecek evinize ben o süreden bahsettim.
Yok çok haklısınız sert yazmış gibi görünmüşüm ama yorumlarınız çok değerli.
Evet ama benim yaşımda belli,zorla nikah masasına oturtamaz en kötü ilişkiyi bitiririm,evlilik çok çok uzak gerçekten.

22 yas cok erken degil mi? Ben o yasta evlenmis bosanmis biriyle ciddi bir iliskiye girmeye cesaret edemezdim.
Ya açıkçası takıladabiliriz,yani biraz zaman geçiririz birşey oturursa daha düzeyli olur bilemiyorum karşı tarafın nasıl bakacağına bağlı olaya.
Çok evlilik odaklı değilim ben. Uzun yıllar var daha.

Ayrilik sebepleri mantikli gelmedi. Cunku cogu yurumeyen evlilik cocuk icin devam ettirilmeye calisirken cocuga ragmen duzelmedi diye bosanmak sacma sebep geldi bana. Bir de 2.5 senelik bir evlilik ustelik. Evliligin ilk iki senesi zaten alisma donemidir ve her ywni cift problemler yasar. Bence herseyi cabuk tuketen birine benziyor.
Eger 30 lu yaslarda olsaydim dusunebilirdim ancak 22 yasinda olunca asla ve asla boyle bir riske girmezdim. Cocuklu bosanmis adamlarla evlenen insanlarin yasadigi problemleri anlatan bir suru konu var bu forumda. Onlari okumani tavsiye ederim. Ve daha once evlenmis bosanmis adamlarla evlenen kizlarimizin konularini da okumani tavsiye ederim.

Yok çok haklısınız sert yazmış gibi görünmüşüm ama yorumlarınız çok değerli.
Evet ama benim yaşımda belli,zorla nikah masasına oturtamaz en kötü ilişkiyi bitiririm,evlilik çok çok uzak gerçekten.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Ayrilik sebepleri mantikli gelmedi. Cunku cogu yurumeyen evlilik cocuk icin devam ettirilmeye calisirken cocuga ragmen duzelmedi diye bosanmak sacma sebep geldi bana. Bir de 2.5 senelik bir evlilik ustelik. Evliligin ilk iki senesi zaten alisma donemidir ve her ywni cift problemler yasar. Bence herseyi cabuk tuketen birine benziyor.
Eger 30 lu yaslarda olsaydim dusunebilirdim ancak 22 yasinda olunca asla ve asla boyle bir riske girmezdim. Cocuklu bosanmis adamlarla evlenen insanlarin yasadigi problemleri anlatan bir suru konu var bu forumda. Onlari okumani tavsiye ederim. Ve daha once evlenmis bosanmis adamlarla evlenen kizlarimizin konularini da okumani tavsiye ederim.
Ya açıkçası tanıdık çıkar diye çekindiğim için çok ayrıntı veremiyorum. Karısı falan üyeyse buraya diye:)
Açık açık beni sevemedi,aşık olamadı ikimizde çok yıprandık çabaladık dedi. Yalan da olabilir kesinlikle haklısınız,doğru olduğunu nerden bilebilirim ki,hiç.
İşte ben evlilik odaklı bakmıyorum galiba sorun burda,yani evliliğe gelene kadar bin türlü başka sebep çıkar ortaya diye düşünüyorum,he eğer bin sebep çıkmazsa da herşey 4x4lük giderse e ben zaten 4x4lük insanı geçmişteki çocuğu için bırakmam:) Ama yine de haklısınız,düşünüyorum hala.

22 yaşında büyük cesaret ben benden 5 yaş büyük birine yaşlı gözüyle bakarken siz neredeyse 10 yaş +çocuklu birini düşünüyosunuz

22 yaşında büyük cesaret ben benden 5 yaş büyük birine yaşlı gözüyle bakarken siz neredeyse 10 yaş +çocuklu birini düşünüyosunuz
Kendi yaşıtlarımda aradığım olgunluğu bulamıyorum. Bütün ilişkilerim 7 ile 11 arasındaydı yas farkı açısından.

Kendini yakma cnm daha önce evlenmiş boşanmış birisiyle evliyim çocuk geldiği zaman kavga ediyoruz en kötüsü de senin ilk kez yaşadığın şeyleri onun yaşamış olmasi

Yaşın çok genç böyle bir adamla olmak için. Bekar, aşık olacağın, mantığına uyacak biriyle olmalısın. Beraber sıfırdan bir hayat kurmalısınız eşinle. Böyle olmaz kim olursa olsun içime sinmez benim. Ne gerek var bu yaşta bu yükün altına girmeye ya hu? Daha kimler çıkar karşına.

Yaşın çok genç böyle bir adamla olmak için. Bekar, aşık olacağın, mantığına uyacak biriyle olmalısın. Beraber sıfırdan bir hayat kurmalısınız eşinle. Böyle olmaz kim olursa olsun içime sinmez benim. Ne gerek var bu yaşta bu yükün altına girmeye ya hu? Daha kimler çıkar karşına.
Aslında bu adama da mantık olarak bakıyorum biraz da.
Eski sevgilimi sürekli stalkliyorum,hayatima kimseyi de almıyorum görüştüğüm kişilerle 2.görüşmem olmuyor tiksiniyorum çoğundan. Bundan tiksinmedim,belki eski sevgilimi daha az stalklarim sınav donemimde de destekci olur biraz olsun diye düşündüm. 0da değilim,iyi biri diye düşündüm falan filan.
Ama yorumlardan anladığım kadarıyla %50 evet %50 hayır diyor.
Daha çok kafam karıştı.

Kendini yakma cnm daha önce evlenmiş boşanmış birisiyle evliyim çocuk geldiği zaman kavga ediyoruz en kötüsü de senin ilk kez yaşadığın şeyleri onun yaşamış olmasi
Siz nasil tanıştınız,karşı taraf evli mi? Çocuk sıkıntı çıkarıyor mu? Tanışınca kaç yaşındaydınız,esiniz kaç yaşında?

Her şey nasip kısmet olur niye olmasınki ama Şunuda eklemeden edemeyecegim benim bir yakınım güle oynaya evlendi çocuk annedeydi baba evlenince anne çocugu babaya verdi tamamen, çocuklarda ve eşte sıkıntı oldu içine girmeden belli olmuyor hayat güllük gülüstanlık değil zaten ki..

Her şey nasip kısmet olur niye olmasınki ama Şunuda eklemeden edemeyecegim benim bir yakınım güle oynaya evlendi çocuk annedeydi baba evlenince anne çocugu babaya verdi tamamen, çocuklarda ve eşte sıkıntı oldu içine girmeden belli olmuyor hayat güllük gülüstanlık değil zaten ki..
Anne de resmen kırmızı kart göstermiş,bu tür durumları önceden bilmek konuşmak çok daha önemli.

22 yaşında kafayi yemeyen kiz 31 yasindaki adama bakmaz. Kaldi ki cocugu var. Next canim. Bu ne daha mantığın ön plandayken sacmaliosun. Asik olsan 50 yaşında mi bulcan?

Anne de resmen kırmızı kart göstermiş,bu tür durumları önceden bilmek konuşmak çok daha önemli.
Hiç bir şey konuşuldugu gibi olmuyor genelde çogu erkek evlendikten sonra yüzünü gösteriyor zaten.. O sebeple çocuk fikrini her ihtimale karşı kabulleneceksen bu evliliği düşünsen daha iyi olur..

22 yaşında kafayi yemeyen kiz 31 yasindaki adama bakmaz. Kaldi ki cocugu var. Next canim. Bu ne daha mantığın ön plandayken sacmaliosun. Asik olsan 50 yaşında mi bulcan?
Eski ilişkilerim de,27-31-30 yaşlarındaydı. Hic daha küçükleri ile ilişkim olmadı:)

Back