• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış ve 1 çocuğu olan adamla ilişki

Siz nasil tanıştınız,karşı taraf evli mi? Çocuk sıkıntı çıkarıyor mu? Tanışınca kaç yaşındaydınız,esiniz kaç yaşında?
Çocuk on yaşında sıkıntı çıkarmıyor ama o varken eşim değişiyor karşı taraf evli çocuk senede 15 gün gelir onda bile birbirimize giriyoruz eşimle zor yanı iyi düşün tanistigimizda ben 21 o 28 idi şimdi ben 24 o 31 yaşında on bir aylik evliyiz

Hiç bir şey konuşuldugu gibi olmuyor genelde çogu erkek evlendikten sonra yüzünü gösteriyor zaten.. O sebeple çocuk fikrini her ihtimale karşı kabulleneceksen bu evliliği düşünsen daha iyi olur..
Evet bunu çok güzel yazdınız kesinlikle. Yazdım kenara,çok teşekkür ederim.

Çocuk on yaşında sıkıntı çıkarmıyor ama o varken eşim değişiyor karşı taraf evli çocuk senede 15 gün gelir onda bile birbirimize giriyoruz eşimle zor yanı iyi düşün tanistigimizda ben 21 o 28 idi şimdi ben 24 o 31 yaşında on bir aylik evliyiz
Senede 15 gün de bile böyle sıkıntılar demek. Yorumunuz için çok teşekkür ederim ,çok sagolun.

Biraz vakit geçirin ve tanıyın derim asla bir sene içinde evlenmeyin.. ilk başta göründüğü gibi kalmıyor insanlar malesef. Birde benden iki yaş büyüksün ablacım evlenmek için çokkk ama çokkk gençsin bunu da bir düşün derim..

Senede 15 gün de bile böyle sıkıntılar demek. Yorumunuz için çok teşekkür ederim ,çok sagolun.
Aynen öyle cnm her hafta gelse evliliğimiz yürümezdi galiba öyle deyim eşim onun yanında benimle ilgilenmiyor buda gözüme batıyor vs yol yakınken vazgeç sonra daha zor oluyor

Biraz vakit geçirin ve tanıyın derim asla bir sene içinde evlenmeyin.. ilk başta göründüğü gibi kalmıyor insanlar malesef. Birde benden iki yaş büyüksün ablacım evlenmek için çokkk ama çokkk gençsin bunu da bir düşün derim..
Net olarak 25 yaşına kadar evlilik düşünmüyorum. O acıdan biraz daha rahat aslında kafam.
Teşekkür ediyorum ablacım değerli yorumun için :KK68:

Net olarak 25 yaşından önce evlilik düşünmüyorum.
O acıdan biraz rahatım,değerli yorumun için teşekkür ederim ablacım :KK68:

Aynen öyle cnm her hafta gelse evliliğimiz yürümezdi galiba öyle deyim eşim onun yanında benimle ilgilenmiyor buda gözüme batıyor vs yol yakınken vazgeç sonra daha zor oluyor
Anladım,çocuğunuz evinize huzur getirir inşallah :) Yardiminiz için teşekkür ederim.

Aslında bu adama da mantık olarak bakıyorum biraz da.
Eski sevgilimi sürekli stalkliyorum,hayatima kimseyi de almıyorum görüştüğüm kişilerle 2.görüşmem olmuyor tiksiniyorum çoğundan. Bundan tiksinmedim,belki eski sevgilimi daha az stalklarim sınav donemimde de destekci olur biraz olsun diye düşündüm. 0da değilim,iyi biri diye düşündüm falan filan.
Ama yorumlardan anladığım kadarıyla %50 evet %50 hayır diyor.
Daha çok kafam karıştı.
Erken karar veriyorsun. 3 sene hayatıma kimseyi sokmadım ve 27 yaşındaydım. Sonra karşıma bekar, boşanmış çok kişi çıktı asla aşık olamam derken 32 yaşımda aşık oldum hemde daha önce hiç olmadığım gibi. Geleceğe şans vermezsen önüne çıkan fırsatları göremezsin. Seçtiğin hayat senin geleceğin olacak bu yaşlarda. Eski sevgilin yüzünden böyle seçimler yapma. Sadece tavsiye benimki. 3 sene hayatıma kimseyi sokmama nedenim olan şahıs yüzünden evlenseydim eminim pişman olurdum. Aklım 1 karış havadaydı çünkü cidden olgunluk yaşla doğru orantılı ileri zekalı bir insan değilsen. Beni olgun, ayakları üzerinde duran biri olarak görürlerdi. Şimdi o halime bakıyorum resmen çocukmuşum.

Erken karar veriyorsun. 3 sene hayatıma kimseyi sokmadım ve 27 yaşındaydım. Sonra karşıma bekar, boşanmış çok kişi çıktı asla aşık olamam derken 32 yaşımda aşık oldum hemde daha önce hiç olmadığım gibi. Geleceğe şans vermezsen önüne çıkan fırsatları göremezsin. Seçtiğin hayat senin geleceğin olacak bu yaşlarda. Eski sevgilin yüzünden böyle seçimler yapma. Sadece tavsiye benimki. 3 sene hayatıma kimseyi sokmama nedenim olan şahıs yüzünden evlenseydim eminim pişman olurdum. Aklım 1 karış havadaydı çünkü cidden olgunluk yaşla doğru orantılı ileri zekalı bir insan değilsen. Beni olgun, ayakları üzerinde duran biri olarak görürlerdi. Şimdi o halime bakıyorum resmen çocukmuşum.
Ne güzel yazmışsınız galiba yapmam gereken bu ama ben sadece bir kaçış noktası arıyorum. Yukarı da da dediğim gibi hic evlilik odaklı olmasın 1 2 sene öylesine bir ilişki yaşarız biter diye dahi düşündüm. Ama bu kafa ile böyle birseyin altına girmemem lazım,mantıklı olan bu evet. Saçma sapan düşüncelere burunuyorum bazen,çok üzüldüm çok ağladım belki diye bi umut kapısı arar ya insan benimki de o misal.
Ama bu bana olsa olsa kanalizasyon kapağı olur.

Ya açıkçası takıladabiliriz,yani biraz zaman geçiririz birşey oturursa daha düzeyli olur bilemiyorum karşı tarafın nasıl bakacağına bağlı olaya.
Çok evlilik odaklı değilim ben. Uzun yıllar var daha.
Bir buyugun olarak soyleyebilecegim tek sey kaptirma o zaman kendini. Cok gencsin daha. Ayaklarin yere basmadan evlenme.

Benim eşim evlilik yapmış ve çocuğu olan biriydi çok şükür güzel giden bir evliliğimiz ve oğlumuz oldu.Simdi bir tane daha geliyor bebek :)
Tanımaya değer ama senin açından zor gelebilir kıskançlık olabilir ya da adam denge kurabilecek mı.
Eski eşle biraraya gelme konuşmaları var mı ya da ne sıklıkta.mesela bizde bu olsa ben yapamazdim yapım gereği.

Acele etme tanı :)

Benim eşim evlilik yapmış ve çocuğu olan biriydi çok şükür güzel giden bir evliliğimiz ve oğlumuz oldu.Simdi bir tane daha geliyor bebek :)
Tanımaya değer ama senin açından zor gelebilir kıskançlık olabilir ya da adam denge kurabilecek mı.
Eski eşle biraraya gelme konuşmaları var mı ya da ne sıklıkta.mesela bizde bu olsa ben yapamazdim yapım gereği.

Acele etme tanı :)
Çocuk sizinle mi yaşıyor? Birde yaşlarınız kacken tanışıp evlendiniz?
İnşallah daim olur yuvanız :KK200:

Back