- 13 Nisan 2008
- 5.749
- 26.560
- Konu Sahibi jasmineybaa
Size diğer konuda güzelce yorumlar yapmadık mı yol göstermedik mi? Düşüncelerinizi yazdınız, biz de o olur bu olmaz dedik. Size bu arsa olayını unutun, yedek plan olarak tutun kafanızda dedik. Çünkü kocanız elli takla atar o arsayı koklatmaz size dedik. Hele ki babasından kalan malmış. Sadece ben değil kaç kişi yazdık size. Gelip aynı soru için başlık açıyorsunuz. İsterseniz 100 konu açın, kime ne ama bir adım yol gidemezsiniz. 5 kuruş paranız yok, mesleğiniz eğitiminiz tecrübeniz yok. Adam ölse size ucunu göstermez o arsanın.Ben kendimin psikolojik sıkıntıları var sanıyordum gördüm ki burda çoğu insan benden kötü bir durumda mesajı kabul etmediğimi nerden çıkardı teşekkür etmişim verdiğin bilgi için yine saldırgan tutumda olan kendinsin bunu nasıl benim yaptığımı çıkardın sonrasında zor durumda olan bir kadına karşı olan bu tavır nedir sizin beyniniz nasıl çalışıyor benim anlamam çok zor nedir bu sen beceremezsin tutumu istediğiniz ne hiç anlamış değilim tuhaf bir düşünme şekli Allah yardımcın olsun
Ne yaparsanız kendi başınıza yapacaksınız. Tekrar ve son kez yazıyorum. Kadın sığınma evine gidip yeni bir sayfa açın. Şartları çok iyi diye kendiniz yazdınız. Gidin ve orada bir kursa kaydolun. En azından bir sertifikanız olur, sizi işe yerleştirirler. Arsa satılsın ev ve araba alınsın, boşanırken de yarısını ben alırım olayı imkansız sizin için. Kanun aksini söylüyor ve kocanız olacak yaratık sonuna kadar kullanır bunu.
Son düzenleme: