Dikkatli olun bence, bu kadar üstü kapalı anlatması bana yeterli gelmedi. 4 ayda ne olduda ayrıldılar , ne sorun çıktı , daha cicim ayları olması lazım.Merhaba, çok kısa süreli bir tanışmam oldu. Hemen hemen 1 ay olacak. Görüştüm kişinin 4 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanmış. Görücü usulü bir evlilik olmuş ama zamanla tanıdıkça alışıp, sevgi bağı oluşmuş. Düğün olmamış. Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
Gayet olgun, ne istediğini bilen birisi olarak görüyorum ama kafamı bu durum karıştırıyor. Acaba aileme nasıl açıklayacağım diye bile düşünüyorum. Sizce böyle bir evlilik süreci mantıklı mı? Tekrar belirtiyorum düğün vs. Olmamış
Merhaba, çok kısa süreli bir tanışmam oldu. Hemen hemen 1 ay olacak. Görüştüm kişinin 4 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanmış. Görücü usulü bir evlilik olmuş ama zamanla tanıdıkça alışıp, sevgi bağı oluşmuş. Düğün olmamış. Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
Gayet olgun, ne istediğini bilen birisi olarak görüyorum ama kafamı bu durum karıştırıyor. Acaba aileme nasıl açıklayacağım diye bile düşünüyorum. Sizce böyle bir evlilik süreci mantıklı mı? Tekrar belirtiyorum düğün vs. Olmamış
Tekrar belirttiğiniz düğün olmamış kısmının pozitif değil olsa olsa negatif anlamı olur yani adam masraf etmek istememişMerhaba, çok kısa süreli bir tanışmam oldu. Hemen hemen 1 ay olacak. Görüştüm kişinin 4 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanmış. Görücü usulü bir evlilik olmuş ama zamanla tanıdıkça alışıp, sevgi bağı oluşmuş. Düğün olmamış. Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
Eski eşine bi sor , uyaptan dava dosyanı görmek istiyorum de hiç olmadı. Gerçekten gördüğün gibi bi adam mı, dereyi geçene kadar kibar mi davranıyor. Sormadan araştırmadan hiç inanma, güvenme, sevme cnm .hiçbir kadin boşu boşuna yuvasını yikmaz. Vardır onun bi sikintisiMerhaba, çok kısa süreli bir tanışmam oldu. Hemen hemen 1 ay olacak. Görüştüm kişinin 4 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanmış. Görücü usulü bir evlilik olmuş ama zamanla tanıdıkça alışıp, sevgi bağı oluşmuş. Düğün olmamış. Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
Kadın özel sektör çalışanı olup, birikmiş kıdem tazminatını almak için sahte evlilik mi yapmışlar ?Merhaba, çok kısa süreli bir tanışmam oldu. Hemen hemen 1 ay olacak. Görüştüm kişinin 4 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanmış. Görücü usulü bir evlilik olmuş ama zamanla tanıdıkça alışıp, sevgi bağı oluşmuş. Düğün olmamış. Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
Benim bir arkadasim bir ay evli kaldı ve ayrıldı.Cok iyi bir insandır.İnsan olarak tanımaya çalışın bence.Eski eşini de kotulemiyormus.Bulunmasi nadir bir ozellikMerhaba, çok kısa süreli bir tanışmam oldu. Hemen hemen 1 ay olacak. Görüştüm kişinin 4 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanmış. Görücü usulü bir evlilik olmuş ama zamanla tanıdıkça alışıp, sevgi bağı oluşmuş. Düğün olmamış. Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
Benim arkadaşım 3 ayda boşandı, adamın cinsel sorunları vardı. Yani kısa sürede boşanma pek hayra alamet değil. Ayrıca eski eş hakkında kötü konuşmaması daha fazla soruya maruz kalmamak içindir, ve eski karısı hakkında söyleyeceği ger kötü söz ya da eleştiri konu sahibi rahatsız eder , bence bunun farkında. Sessiz kalmak bu konuda altında daha çok sorun var demektir.Benim bir arkadasim bir ay evli kaldı ve ayrıldı.Cok iyi bir insandır.İnsan olarak tanımaya çalışın bence.Eski eşini de kotulemiyormus.Bulunmasi nadir bir ozellik
İyi araştır, en son bir tanıdığım 2. Evliliğini bu şekilde yaptı sorgulamadan ve evlendikten sonra adamın iktidarsızlık ve eşcinsel egilimi olmasından dolayı boşandığını öğrendi, bence duygusal bağın yoksa hiç bulaşma...Merhaba, çok kısa süreli bir tanışmam oldu. Hemen hemen 1 ay olacak. Görüştüm kişinin 4 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanmış. Görücü usulü bir evlilik olmuş ama zamanla tanıdıkça alışıp, sevgi bağı oluşmuş. Düğün olmamış. Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?