Bosanmış erkek ole bekâr kadının evlenmesi

Ben 8 ayda boşandım, benim içinde geçerli tabiki karşı taraf haklı olarak sorgular, sorgulasinda. Bence de dikkatlice incele. Şiddet, cinsellik vb sorunlar olabilir. Ben yeni biri ciksa dayak dedigimin raporunu, dava dilekcemi kanitlayabilirim. Utanmam da. Hemcinsim üzülmesin diye söylüyorum, bilmiyorum belki ben yaşadıklarından on yargıliyimdir.

Gelin damadın annesini dövmüş

Bence de hayra alamet değil.Dikkatli olmak lazım ama insnalri da tanımak gerekir diye düşünüyorum

Muhakkak bı sıkıntı vardır kımse kolayca boşanmıyor bıçak kemıge dayandığı ıcın
Hemde 4 ayda ?
Dava dosyalarını açıp kendın oku
Ben olsam asla asla evlenmezdım

Düğün neden olmamış?

Bana tuhaf geldi :) ünlü değilse şak diye boşanması garip
Bu ülkede pat diye medeni şekilde boşanmak çok zor :)
Aklıma gelenler
1) adam hala evli
2) adam dolandırıcı
3) seni avlamak için tabiki romeo olacak karımı dövdüm mü diyecek mesela??
4) yeni tanıştığın insana eskini anlatmazsın da adam evli imiş zaten
5)Ailen tabi yaşın çok değilse karşı çıkar
6)bu kadar adam içinde niye bu, normal birini bulsana. Kendine dert yaratıyorsun
7) bir insanın bu kadar seri boşanmış olması beni tedirgin eder, yarın senin de başına gelirse??
8) dertsiz başa bela alma git kendine uyan ailene uyan biri ile görüş.
9) evet herkes boşanabilir boşananların da evlenmeye hakkı var da niye bu, kör kütük aşık da değilsin dünkü adam. Şimdiden dertlenmişsin konu açmışsın bence hiç bulaşma vakit kaybı
10) eğer sen bu adamın dediklerini yaşasan çoğu erkek senle direk görüşmeyi ya keserdi ya da aaa nasılsa dul dur sevişeyim sonra yollarım derdi bu da aklının bir köşesinde olsun

Çoluk çocuk yok neyin sıkıntısı olacak ki ? Sevgili veya nişanlılıktan bir farkı yok bu durumun.

Bir yıl dolduktan sonra anlaşmalı boşanmışlar zaten,anlaşmalı boşanma her yerde genelde %98i tek çelsede biter.4 aylık bir evlilikte zaten çekişmeli olarak 1-2 çelsede bitebiliyor.

Bende 4 ayda boşandım. Düğün olmuştu. Evlendıgım günden 3 gün sonra bütün altınlarımı satmışlardı. Yetmeyıp kayınpederım bana kefil olucaksın demıstı. Kefıl olmak ıstemedıgımde de evlılık bırlık berabeelık olmak evlenmekte doğal boşanmak da demıslerdı. Yani kıza sormak lazım ne oldu. Belkıde dedıgı gıbıdır. Ama kımse yuvasını bozmak istemez. Tabıkı ortada yuva varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…