• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmış erkek ole bekâr kadının evlenmesi

Ben 8 ayda boşandım, benim içinde geçerli tabiki karşı taraf haklı olarak sorgular, sorgulasinda. Bence de dikkatlice incele. Şiddet, cinsellik vb sorunlar olabilir. Ben yeni biri ciksa dayak dedigimin raporunu, dava dilekcemi kanitlayabilirim. Utanmam da. Hemcinsim üzülmesin diye söylüyorum, bilmiyorum belki ben yaşadıklarından on yargıliyimdir.

Benim arkadaşım 3 ayda boşandı, adamın cinsel sorunları vardı. Yani kısa sürede boşanma pek hayra alamet değil. Ayrıca eski eş hakkında kötü konuşmaması daha fazla soruya maruz kalmamak içindir, ve eski karısı hakkında söyleyeceği ger kötü söz ya da eleştiri konu sahibi rahatsız eder , bence bunun farkında. Sessiz kalmak bu konuda altında daha çok sorun var demektir.
Merak ettim arkadaşınız neden 1 ayda boşandı?
Gelin damadın annesini dövmüş

Benim arkadaşım 3 ayda boşandı, adamın cinsel sorunları vardı. Yani kısa sürede boşanma pek hayra alamet değil. Ayrıca eski eş hakkında kötü konuşmaması daha fazla soruya maruz kalmamak içindir, ve eski karısı hakkında söyleyeceği ger kötü söz ya da eleştiri konu sahibi rahatsız eder , bence bunun farkında. Sessiz kalmak bu konuda altında daha çok sorun var demektir.
Merak ettim arkadaşınız neden 1 ayda boşandı?
Bence de hayra alamet değil.Dikkatli olmak lazım ama insnalri da tanımak gerekir diye düşünüyorum

Muhakkak bı sıkıntı vardır kımse kolayca boşanmıyor bıçak kemıge dayandığı ıcın
Hemde 4 ayda ?
Dava dosyalarını açıp kendın oku
Ben olsam asla asla evlenmezdım

Düğün olmaması soru işareti.Bosanma dosyasını isteyin iyice araştırın,var birşeyler .....

Merhaba, çok kısa süreli bir tanışmam oldu. Hemen hemen 1 ay olacak. Görüştüm kişinin 4 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanmış. Görücü usulü bir evlilik olmuş ama zamanla tanıdıkça alışıp, sevgi bağı oluşmuş. Düğün olmamış. Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
Gayet olgun, ne istediğini bilen birisi olarak görüyorum ama kafamı bu durum karıştırıyor. Acaba aileme nasıl açıklayacağım diye bile düşünüyorum. Sizce böyle bir evlilik süreci mantıklı mı? Tekrar belirtiyorum düğün vs. Olmamış
Düğün neden olmamış?

Merhaba, çok kısa süreli bir tanışmam oldu. Hemen hemen 1 ay olacak. Görüştüm kişinin 4 aylık bir evliliği olmuş. 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanmış. Görücü usulü bir evlilik olmuş ama zamanla tanıdıkça alışıp, sevgi bağı oluşmuş. Düğün olmamış. Evlilik sürecinde de zitlasmalar nedeniyle bitmiş. Eski eşi hakkında kötü şeyler söylemiyor veya karalamaya çalışmıyor.
Gayet olgun, ne istediğini bilen birisi olarak görüyorum ama kafamı bu durum karıştırıyor. Acaba aileme nasıl açıklayacağım diye bile düşünüyorum. Sizce böyle bir evlilik süreci mantıklı mı? Tekrar belirtiyorum düğün vs. Olmamış
Bana tuhaf geldi :) ünlü değilse şak diye boşanması garip
Bu ülkede pat diye medeni şekilde boşanmak çok zor :)
Aklıma gelenler
1) adam hala evli
2) adam dolandırıcı
3) seni avlamak için tabiki romeo olacak karımı dövdüm mü diyecek mesela??
4) yeni tanıştığın insana eskini anlatmazsın da adam evli imiş zaten
5)Ailen tabi yaşın çok değilse karşı çıkar
6)bu kadar adam içinde niye bu, normal birini bulsana. Kendine dert yaratıyorsun
7) bir insanın bu kadar seri boşanmış olması beni tedirgin eder, yarın senin de başına gelirse??
8) dertsiz başa bela alma git kendine uyan ailene uyan biri ile görüş.
9) evet herkes boşanabilir boşananların da evlenmeye hakkı var da niye bu, kör kütük aşık da değilsin dünkü adam. Şimdiden dertlenmişsin konu açmışsın bence hiç bulaşma vakit kaybı
10) eğer sen bu adamın dediklerini yaşasan çoğu erkek senle direk görüşmeyi ya keserdi ya da aaa nasılsa dul dur sevişeyim sonra yollarım derdi bu da aklının bir köşesinde olsun

Back