- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar yolcusuyum
-
Yani 3.kez evlendi mi amcan canim?Ben feminist oldum çevrem yüzünden ne diyeceğimi bilemedimBenim amcam ilk eşinden boşandı 1 Cocuk yaptı ikinci eşinden 2 cocuk yaptı 3 ne olduğunu anladı kaçtı.. Kuzenim evlendi anne kuzusu bir erkek kızcağız kaçtı gitti diğeri boyna eşini aldatıyor vs.. Vs... Rabbim helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın...
3. Evlenicekti kadın kaçmış canımYani 3.kez evlendi mi amcan canim?
Sorun biriyle gorusmeyebilir, sizin dediğiniz gibi ama korkularıyla nasil bahsedeceğini ogrenmesi ve yüzleşmesi gerekiyorEee görüşmeyi o zaman, başınıza silah dayamıyorlar ya ne olur benimle buluş diyeuzak durun olsun bitsin, bunun neresi dert
Sorun biriyle gorusmeyebilir, sizin dediğiniz gibi ama korkularıyla nasil bahsedeceğini ogrenmesi ve yüzleşmesi gerekiyor
Benim cevremde boşanmiş ve " iyilik gurusu"erkek YOK .
Cogu sorumsuz hatta cocuklarini bile dogru durust gormuyorlar. Bunlardan biri de kuzenim ailesi bosandiklarinda ergendi, yillarca babasi gormedi aramadi dogru durust sadece dugunube geldi misafir gibi gitti babalik yapmis oldu.
Onada yok demis.Yok, görüşsün tabi ama daha önce evlenmemiş insanları tercih etsin madem. Boşanmış erkekleri istemiyorsa istemiyordur yani zorla değil ya
Aynen katılıyorum.burasi yine kadin düşmanlarıyla dolmuş.Nadir de olsa boşanmış çocuklu iyi erkekler var yani boşanmada hep kadın haklı diyemeyiz nice sorunlu kadınlar da var ama tabii erkeğin sıkıntılı olma ihtimali çok daha yüksek o yüzden böyle bir erkek çıkarsa mevzuyu ondan dinlemeyip boşanma evrakını görmek istemek, konu komşusuna sormak hatta gerekirse eski eşten konuyu dinlemek çok önemli. bazısı kendini iyilik meleği gibi tanıtıyor ama o kadar iyiysen niye evliliğin yürümedi hem de çocukla diye sorsan yanıt veremiyorlar.
Bunun kadın düşmanlığı ile ne alakası var? Madem istisnalar haricinde tüm kadınlar melek gibiler o zaman niye her üç konudan biri elti, görümce, kayınvalide merkezli oluyor. Bildiğim kadarıyla bu saydıklarımın da cinsiyeti kadın. İnsanlar anlaşamadıkları için de bosanabiliyorlar. Bazen kadın da çirkeflik yapabiliyor tıpkı erkeğin yaptığı gibi. Bazen kadın da aldatabilir tıpkı erkeğin aldattığı gibi. Bazen erkekler de arada çocuğum var, çocuğumu sadece ayda bir görmeyeyim, uzak durmayayim diye kadına katlanabilir. Kadın düşmanlığı kelimesini görmesem bunları yazmayacaktim ama biraz farklı açıdan bakmanızı isterim.Aynen katılıyorum.burasi yine kadin düşmanlarıyla dolmuş.
Konu sahibi , bu ülkede hicbir kadin istisnalar dışında bıçak kemiğe dayanmadan boşanmaz.
Bariz belli yine canimyavrummm, hadi neyse 1% yanılma payı vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?