Herkese günaydın. Aslında başlıktan sorum anlaşılıyor. Hiç evlenmemiş bir erkekle evlenip ayrılmış çocukları olan bir kadın mutlu olabilir mi. Dün arkadaşlarla otururken arkadaşım bir akrabasının çocuklu bir kadın ile evlendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Bana göre çok istisnai bir durumdur bu tabi. Şimdi kendime gelecek olursam çok severek evlenmiş evliliğinde defalarca ihanete uğramış ve boşanmak zorunda kalmış bi kadınım. Erken bi evlilik yaptığım için çocuklarım büyük. Kendim 33 yaşındayım. Yaşımdan da küçük gösterdiğim söylenir hep. Memurum. İyi bir işim var, arabam, kurulu güzel bir düzenim var. Çevrem tarafından beğenilen güzel de bir kadınım. (Yanlış anlaşılmasın durumumu anlatmak için söylüyorum bunları) Ayrılalı 1 yılı geçti ama benim bütün kapılarım kapalı çünkü kimseye güvenmiyorum.
Bugün sosyal medyadan takip ettiğim birisi vardı. Kendisi doktor. Bende ara sıra attığı hikayelere kısa yorumlar yapıyordum. Bugün bana istanbuldamısın diye sormuş. Kendisi İstanbul'da görev yapıyor. Bende hayır değilim dedim gülücük attım. Oda gülücük emojisi koymuş. Konuşma bu kadar. Sizce benimle konuşmak isterse konuşmalımıyım yoksa kestirip atmalımıyım. Kendisi bildiğim kadarı ile nişanlısından ayrılmış. Benim aslında yakın zamanda evlilik gibi bir düşüncem yok. Ama onla bunla gezip tozayım günümü gün edeyim biriside değilim. Ailemde böyle bir duruma müsade etmez. Fikirleriniz önemli benim için yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim