- 23 Ağustos 2012
- 49.346
- 228.449
-
- Konu Sahibi lavinia1232012
Neden efsane olsun ki. Bazı insanlar genetik olarak gerçekten yaşını göstermiyor. Benimde genetik olarak böyle ailemde herkes yaşından genç duruyor. Ben doktoru sadece örnek olarak söyledim. Bu şekilde yaklaşan insanlar olduğu için. Şu an zaten evlilik gibi bir düşüncem yok. İmzanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Ama saçma sapan bir şeyde yaşamak istemiyorum.
Bu sitede konu açan her 30 yaş üstü kadınNeden efsane olsun ki. Bazı insanlar genetik olarak gerçekten yaşını göstermiyor. Benimde genetik olarak böyle ailemde herkes yaşından genç duruyor. Ben doktoru sadece örnek olarak söyledim. Bu şekilde yaklaşan insanlar olduğu için. Şu an zaten evlilik gibi bir düşüncem yok. İmzanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Ama saçma sapan bir şeyde yaşamak istemiyorum.
Yok ona bende inanmıyorum. Yani 20 de durmuyorum tabiki ama çoğu kişi bekar sanıyor. Zaten dediğiniz gibi yaşım genç ve bence 30 lu yaşlar gerçekten çok güzel. Saçma sapan ilişkiden kastım 3 gün şunla 5 gün bunla gezeyim istemiyorum. Olacaksa uzun yıllar süren bir birliktelik olsun isterim.Bu sitede konu açan her 30 yaş üstü kadın
“ 30 yaşındayım ama 10 yaş genç durduğumu söylerler “ diye konu açıyor da ondan dedim.
Genel olarak kadınlarımızın 30 lu yaşlara karşı kompleksi var
Hayır yani gösterse ne olur 30-35 te genç.
İmzanın önemi yok diyorsunuz
O zaman flört ederim birlikte de olurum anlamı çıkıyor.
Ancak saçma sapan bir şey yaşamak istemem derken de biraz bir süre sonra ciddiyet beklerime geliyor sanki.
Zaten bekarsınız ve de gençsinizYok ona bende inanmıyorum. Yani 20 de durmuyorum tabiki ama çoğu kişi bekar sanıyor. Zaten dediğiniz gibi yaşım genç ve bence 30 lu yaşlar gerçekten çok güzel. Saçma sapan ilişkiden kastım 3 gün şunla 5 gün bunla gezeyim istemiyorum. Olacaksa uzun yıllar süren bir birliktelik olsun isterim.
Efsane mi jddjsksk 2 senelik öğretmenim hala lise öğrencisi sanılıyorum maalesef ki…Şu yaşımdan küçük görünüyorum efsanesine inanan var mı yahu
Az çok yaşınızı gösterirsiniz
Niye olmasın .bir akrabam boşanmış çocuğu olan bir adamla evlenmişti ailesi istememesine rağmen .şuan çok mutlular 2cocuklari var hiç sorunsuz evliliği varHerkese günaydın. Aslında başlıktan sorum anlaşılıyor. Hiç evlenmemiş bir erkekle evlenip ayrılmış çocukları olan bir kadın mutlu olabilir mi. Dün arkadaşlarla otururken arkadaşım bir akrabasının çocuklu bir kadın ile evlendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Bana göre çok istisnai bir durumdur bu tabi. Şimdi kendime gelecek olursam çok severek evlenmiş evliliğinde defalarca ihanete uğramış ve boşanmak zorunda kalmış bi kadınım. Erken bi evlilik yaptığım için çocuklarım büyük. Kendim 33 yaşındayım. Yaşımdan da küçük gösterdiğim söylenir hep. Memurum. İyi bir işim var, arabam, kurulu güzel bir düzenim var. Çevrem tarafından beğenilen güzel de bir kadınım. (Yanlış anlaşılmasın durumumu anlatmak için söylüyorum bunları) Ayrılalı 1 yılı geçti ama benim bütün kapılarım kapalı çünkü kimseye güvenmiyorum.
Bugün sosyal medyadan takip ettiğim birisi vardı. Kendisi doktor. Bende ara sıra attığı hikayelere kısa yorumlar yapıyordum. Bugün bana istanbuldamısın diye sormuş. Kendisi İstanbul'da görev yapıyor. Bende hayır değilim dedim gülücük attım. Oda gülücük emojisi koymuş. Konuşma bu kadar. Sizce benimle konuşmak isterse konuşmalımıyım yoksa kestirip atmalımıyım. Kendisi bildiğim kadarı ile nişanlısından ayrılmış. Benim aslında yakın zamanda evlilik gibi bir düşüncem yok. Ama onla bunla gezip tozayım günümü gün edeyim biriside değilim. Ailemde böyle bir duruma müsade etmez. Fikirleriniz önemli benim için yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Koskoca öğretmen lise öğrencisi gibi durur mu yahuEfsane mi jddjsksk 2 senelik öğretmenim hala lise öğrencisi sanılıyorum maalesef ki…
Konuya yorumum da bence çocuklu bir kişi bekar biriyle evlenmemeli. Bir taraf daha hayatı bilmiyorken diğer taraf başka bir insanın sorumluluğunu almış, hayatı öğrenmiş oluyor.
Valla efsane falan değil, deme öyleŞu yaşımdan küçük görünüyorum efsanesine inanan var mı yahu
Neyse konu bu değil
Elbette bekar - çocuklu olup mutlu evliliği olan kişiler vardır.
Evlilik sadece buna bakmaz
Sevgi , saygı , anlayış , uyum , eğitim - kültür denkliği pek çok faktör var mutlu olmayı etkileyen.
Doktorun da size ne şekilde yaklaştığını bilemeyiz ancak instada hiç tanımadığı birine direk evlilik moduyla veya ciddi ilişki moduyla yaklaşacağını da sanmıyorum.
Gezin , tozun , tanıyın kişileri ona göre tanıdıkça mutlu olup olmayacağınızı kestirirsiniz zaten.
Bende o yaşlarda duruyorum. Ne tesadüf bende teraziyimValla efsane falan değil, 33 yaşındayım, max 25 gösteriyorum, hatta açıkken belki daha küçük. Tek kırışıklık tek beyaz yok, minyon bi yüzüm var, cildim de iyidir, terazi olmanın avantajı galiba, bi de genetik şans, canım kendim
Teraziler genelde yaşından küçük duruyor; Nil, Tarkan, Boran Kuzum, Barış Arduç, Hazal Kaya, Pelin Karahan vs vs. Seviyorum terazi olmayıBende o yaşlarda duruyorum. Ne tesadüf bende teraziyim
Yeni nesil biraz hormonlu, aşırı süslü püslü gösterişli olanların yanında sade, doğal bi kadın küçük kalabiliyor cidden, tabii 40larında biri 17 yaşındaki çocuktan küçük durmaz da 20lerindekiler öğrenci zannedilebiliyor.Koskoca öğretmen lise öğrencisi gibi durur mu yahu
Onu diyen abartmış bence
Bizim şirketin Ceo su 30 yaşında gösteriyor. Dedik bu kadın ne ara çalıştı da ceo oldu, meğer kadın 40 küsürmüş, efsane değil benceŞu yaşımdan küçük görünüyorum efsanesine inanan var mı yahu
Niye durmasın yaKoskoca öğretmen lise öğrencisi gibi durur mu yahu
Onu diyen abartmış bence
Bende öyle bide erken anne oldum. Kızım 12 yaşında ve aynı boydayız. Herkes abla kardeş sanıyor bizi.Niye durmasın yabende o şekildeyim mesela 30 lu yaşlarımdayım söylediğimde çok şaşırıyorlar. Olabilir yani minyon tip diye birşey duymadınız mı hiç? Bazıları olduğundan genç gösterebiliyor bu baya baya normal bişey
Düzgün ve sabırlı bir adam ise ve ailesi de hoşgörülü ve düzgün kişiler ise olma ihtimali varHerkese günaydın. Aslında başlıktan sorum anlaşılıyor. Hiç evlenmemiş bir erkekle evlenip ayrılmış çocukları olan bir kadın mutlu olabilir mi. Dün arkadaşlarla otururken arkadaşım bir akrabasının çocuklu bir kadın ile evlendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Bana göre çok istisnai bir durumdur bu tabi. Şimdi kendime gelecek olursam çok severek evlenmiş evliliğinde defalarca ihanete uğramış ve boşanmak zorunda kalmış bi kadınım. Erken bi evlilik yaptığım için çocuklarım büyük. Kendim 33 yaşındayım. Yaşımdan da küçük gösterdiğim söylenir hep. Memurum. İyi bir işim var, arabam, kurulu güzel bir düzenim var. Çevrem tarafından beğenilen güzel de bir kadınım. (Yanlış anlaşılmasın durumumu anlatmak için söylüyorum bunları) Ayrılalı 1 yılı geçti ama benim bütün kapılarım kapalı çünkü kimseye güvenmiyorum.
Bugün sosyal medyadan takip ettiğim birisi vardı. Kendisi doktor. Bende ara sıra attığı hikayelere kısa yorumlar yapıyordum. Bugün bana istanbuldamısın diye sormuş. Kendisi İstanbul'da görev yapıyor. Bende hayır değilim dedim gülücük attım. Oda gülücük emojisi koymuş. Konuşma bu kadar. Sizce benimle konuşmak isterse konuşmalımıyım yoksa kestirip atmalımıyım. Kendisi bildiğim kadarı ile nişanlısından ayrılmış. Benim aslında yakın zamanda evlilik gibi bir düşüncem yok. Ama onla bunla gezip tozayım günümü gün edeyim biriside değilim. Ailemde böyle bir duruma müsade etmez. Fikirleriniz önemli benim için yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bende terazi burcuyum 35 yaşındayım kimse inanmaz şok olurlar duyuncaTeraziler genelde yaşından küçük duruyor; Nil, Tarkan, Boran Kuzum, Barış Arduç, Hazal Kaya, Pelin Karahan vs vs. Seviyorum terazi olmayı
ŞanslıyızBende terazi burcuyum 35 yaşındayım kimse inanmaz şok olurlar duyunca
Kendisi yapmasa bile ailesi yapabilir.Ben bekar boşanmis evliliğini fazla doğru bulmuyorum.Herkese günaydın. Aslında başlıktan sorum anlaşılıyor. Hiç evlenmemiş bir erkekle evlenip ayrılmış çocukları olan bir kadın mutlu olabilir mi. Dün arkadaşlarla otururken arkadaşım bir akrabasının çocuklu bir kadın ile evlendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Bana göre çok istisnai bir durumdur bu tabi. Şimdi kendime gelecek olursam çok severek evlenmiş evliliğinde defalarca ihanete uğramış ve boşanmak zorunda kalmış bi kadınım. Erken bi evlilik yaptığım için çocuklarım büyük. Kendim 33 yaşındayım. Yaşımdan da küçük gösterdiğim söylenir hep. Memurum. İyi bir işim var, arabam, kurulu güzel bir düzenim var. Çevrem tarafından beğenilen güzel de bir kadınım. (Yanlış anlaşılmasın durumumu anlatmak için söylüyorum bunları) Ayrılalı 1 yılı geçti ama benim bütün kapılarım kapalı çünkü kimseye güvenmiyorum.
Bende öyle düşünüyorumKendisi yapmasa bile ailesi yapabilir.Ben bekar boşanmis evliliğini fazla doğru bulmuyorum.