- 22 Mayıs 2009
- 909
- 682
- 323
- 43
Ne münasebet. Konu gayet de o noktaya geliyor. Konu sahibinin çocuğa ne sevgisi ne sabri kalmış yeni kuracağı hayatta istemiyor gayet net.
Biz de boş ver adamı kendi yoluna bak diyoruz. Çünkü adam vazgeçmeyecektir ikisinin de hayatı mahvolacak.
Bence sen benim yazdıklarımı 2 kere oku konu sahibini koruyacağını diye taslamadan önce.
Konu Sahibi kesinlikle evlenmesin. Kendisinde ona buna adayacak sabır ve zaman falan kalmamış. Kötü üvey anne durumuna düşmektense kendi hayallerini Gerçekleştirebilecegi bir adamla mutlu olsun diye yazdık. Tekrar okuyun yorumlarimi
Davulun sesi uzaktan hoş gelir benim eşiminde bi oğlu var 10 yaşında eşi ölmüş düşünün boşanmış olsa kabul etmezdim ama tişörtü ıslansa tartıştık yok erken kalkmış çocuğa kahvaltı hazırlamıyomuşum öyle şeyler oluyorki çocuklar değil babaları hayatı zehir ediyo gerçekten bekar bi bayanla çocuklu birinin evlenmesi her iki taraf içinde çok sıkıntı gerçekten çok sabır gerekiyor sizde bi anne kuzusunuz dünyaya bi kere geliyosunuz başta verilen sözlerin hiçbiri tutulmuyor öz annesi bağırıp kızar ama sen aynı sebepten kızmaya kalksan adın üvey anne oluyor yaptığın herşey bi anda uçup gidiyor.