Boşanmış bir erkek +1 çoçuk ve hiç evlenmemiş kadın

Sizce nasıl davran malıyım ?

• Ankete Katılan
    60
Önceleri yaşayabilirim sanıyordum ama şimdi düşünmekten depresyona giriyorum ne bunu o çoçugu da yapmaya halkım var nede sevdiğime değmeyin iki ucu misali
Sevdiginden de once cocuk onemli.
Tabi baba dusunmeli senden once.
Cocuklu bir adamla evlenmeye niyetin var ise hayatinizin bir parcasi olacagini kabul etmen lazim.
Yok sayamazssin yokmus gibi dr bir evliliginiz asla ve asla olamaz.
Tavrin gelgitli.
Aslinda cocuk annesine gitse sizi basbasa biraksa cok mutlu olucaksin anladigim.
Yapacak bisey yok.
Bu sekilde dengeleri saglayabileceksen evlen.
8 yasindaki cocukta suc aramaktan vazgec.
Onun ruh sagligi herseyden kiymetli bana gore.

Bu annesi babasi bosanmis cocuklar ne olacak peki hanimefendi...
Siz istemiyorsunuz..
Belliki anne istemiyor...
Anne istedi diyelim...o da evlenince onun eşi istemeyecek...
Offf offf ...acimamak elde degil...
Bende onu düşündüm çocukların ne günahı var...
Anne istemez baba istemez, o çocukların psikolojilerini düşünmeye bile yüreğim dayanmıyor...
Konu sahibi biraz empati yapmanızı istiyorum lütfen...kendinizi o çocuğun yerine koyun.

adamdan uzak dur

çocuk istemiyorsa olmaz o iş
ağzınla kuşda tutsan
çocuk birşey dediğinde önce can olur sonra canan

bence zorla güzellik olmaz
daha fazla uzatmadan kestirip at
yavaş yavaş vs. bitmez

Anlattığınız gibi sorumlu bir babaysa çocuğunu bırakmaz

Nasil bir yolu var mi?

Siz bu adami ilk tanidiginizda bu adam bosanmis ve cocuguna kendi bakmiyor muydu?

Madem sadece iki kisilik bir evlilik istiyordunuz en bastan baslamayacaktiniz bu iliskiye.

Bastan bile bile iliskiyi ilerletip is ciddiye binince adama secip yapmak zorunda birakmayin.

Ya olumsuzluklari goze alip cocugu kabullenip hep beraber yasayacaksiniz.

Ya da iliskiyi bitirip gidip bekar cocuksuz biriyle iki kisilik bir yuva kuracaksiniz.

Doğru söylediniz peki nasıl bır yol izlemeliyim?
ben derim ki, siz ne olursa olsun ona iyi şekilde yaklaşın, kızmamaya çalışın, birlikte vakit geçirebilirsiniz eminim faydası olacaktır ve tabii ki çok çok sabırlı olmanız gerekecek ama sizi sevdiğinde de hediye gibi gelecektir. benim çok sevdiğim bir film var stepmom(1994) üvey anneyle yaşayan çocukları konu alan bir film belki fikir verir, izleyebilirsiniz.

Aslında herkez bana cephe aldı görüşlerinize saygı duyuyorum ama yanlış anlaşıldım dün geceden beri ben o cocugun istemiyorum değil yaşanmışlıklar ve sorunlar olumsuzluklar hepsi üst üste geldi tabiki çoçugun psikoloji çok önemli bunun içinde pedoglara götürdük onunla ilgili tüm destek ve terapileri götürdük... önceleri bizi arkadaş olarak biliyordu aileler tanışınca ciddiyeti anlatmaya başladık tabi biraz geç oldu çoçuk için sanırım buyuzden hırçınlaşır oldu biz çoçuk küçüken evlenseydik daha iyi olacaktır belkide benimle yaşadığı için bu hayata alışaçaktı şimdi ise birini evde görmeye hazır değil yani beni beni istemiyor ama baba çoçugun beni sevdiğini bana alışabileceğini söylüyor zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor öyle diyince bişi diyemiyorum neticede çoçugu oldugunu biliyorum...

Az öncede anlattım daha önce böyle bir sorunum yoktu zamanla oluştu

Boşver gitsin benim arkadaşım bu yüzden ayrıldı oğlan çocuğuydu yemek yapsa annem daha iyi yapar yok annem şöyle böyle diyerek uzak dur şimdi üzül ömür boyu üzülene kadar yarın bu heves biter bakıcı konumuna düşersin.

Boş yere adı üvey anne bazılarının.
Yazık size adamı çocuğundan ayırmaya kalkiyorsunuz dünyada 3.5 milyar erkekten bulduğunuz bir tanesinde ısrar ediyorsunuz. Etrafta evlenmemis erkek kalmadi herhalde.

Son düzenleme:
Az öncede anlattım daha önce böyle bir sorunum yoktu zamanla oluştu
Valla şimdi kadın kadinayiz samimi olun. 6 yıl boyunca yoktu da yeni mi çıktı bu şimdi. Çocuklar bizlerin aksine içten pazarlık degillerdir numara falan yapamazlar. Bence en baştan belliydi de kabullenmek işinize gelmedi. Şimdi de madem çocuk olmuyor çocuğu sutlayayim adam bana kalsın mantığına büründünüz ki 6 sene boşa geçmiş olmasin.
Çoook yanlış. Bir kere siz istediğiniz kadar uğraşıp didinin çocuk ve annesi hayatınızın bir parçası olacak.
6 seneye acimayin siz istediğiniz gibi bir erkek bulun bence ki herkes kendi yoluna gitsin

Boş yere adı üvey anne olmuyor bunun gibilerin.
Yazık size adamı çocuğundan ayırmaya kalkiyorsunuz dünyada 3.5 milyar erkekten bulduğunuz bir tanesinde ısrar ediyorsunuz. Etrafta evlenmemis erkek kalmadi herhalde.

Sen iyi dinlemedin konuyu galiba konu sahibide dünyaya bi kere geliyor hevesleri umutları var yapamayacağını anlamışki fikir danışıyor bu devirde öz çocuğun yan çiziyorda kalmışki elin çocuğu herkes dünyaya bi kere geliyor yok körü körüne hayatını onlara adarım diyorsa evlensin konu sahibi döverim şöyle böyle yaparım demiyor yarın o çocuk yüzünden boşanmış bi insan olunca üzülecekmisiniz kendisine

Ne münasebet. Konu gayet de o noktaya geliyor. Konu sahibinin çocuğa ne sevgisi ne sabri kalmış yeni kuracağı hayatta istemiyor gayet net.
Biz de boş ver adamı kendi yoluna bak diyoruz. Çünkü adam vazgeçmeyecektir ikisinin de hayatı mahvolacak.
Bence sen benim yazdıklarımı 2 kere oku konu sahibini koruyacağını diye taslamadan önce.
Konu Sahibi kesinlikle evlenmesin. Kendisinde ona buna adayacak sabır ve zaman falan kalmamış. Kötü üvey anne durumuna düşmektense kendi hayallerini Gerçekleştirebilecegi bir adamla mutlu olsun diye yazdık. Tekrar okuyun yorumlarimi

Boş yere adı üvey anne bazılarının.

Rabbim teşke kalbimi ona doğrultmasaydı kim bilir diki böyle olucağını sevdim sadece sevdim

senin yaptığın yanlış bence evlenme öyle çocuğu atayım hem anasız hem babasız büyüsün
sende yatağında rahat uyu varmı böyle bir dünya...
nasıl bir vicdan seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…