- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Yorumları sayfa sayfa okudum gözden kaçırmadıysam eğer bu soruya konu sahibi cevap vermemiş. Neden?
Sevdiginden de once cocuk onemli.Önceleri yaşayabilirim sanıyordum ama şimdi düşünmekten depresyona giriyorum ne bunu o çoçugu da yapmaya halkım var nede sevdiğime değmeyin iki ucu misali
Dava sürecinde tanışmışlar. O sebep olmamış.
Bende onu düşündüm çocukların ne günahı var...Bu annesi babasi bosanmis cocuklar ne olacak peki hanimefendi...
Siz istemiyorsunuz..
Belliki anne istemiyor...
Anne istedi diyelim...o da evlenince onun eşi istemeyecek...
Offf offf ...acimamak elde degil...
henuz bosanmadan baslamis iliski, evet.Yorumları sayfa sayfa okudum gözden kaçırmadıysam eğer bu soruya konu sahibi cevap vermemiş. Neden?
2,5 yaşından beri babasının baktığı bir çocuğun düzenini bozmaya hiç hakkınız yok. çocuğu göndermeyi değil nasıl anlaşabilirim'i düşünseniz çok daha iyi olur.
Dava sürecinde tanışmışlar. O sebep olmamış.
ben derim ki, siz ne olursa olsun ona iyi şekilde yaklaşın, kızmamaya çalışın, birlikte vakit geçirebilirsiniz eminim faydası olacaktır ve tabii ki çok çok sabırlı olmanız gerekecek ama sizi sevdiğinde de hediye gibi gelecektir. benim çok sevdiğim bir film var stepmom(1994) üvey anneyle yaşayan çocukları konu alan bir film belki fikir verir, izleyebilirsiniz.Doğru söylediniz peki nasıl bır yol izlemeliyim?
Bende onu düşündüm çocukların ne günahı var...
Anne istemez baba istemez, o çocukların psikolojilerini düşünmeye bile yüreğim dayanmıyor...
Konu sahibi biraz empati yapmanızı istiyorum lütfen...kendinizi o çocuğun yerine koyun.
Nasil bir yolu var mi?
Siz bu adami ilk tanidiginizda bu adam bosanmis ve cocuguna kendi bakmiyor muydu?
Madem sadece iki kisilik bir evlilik istiyordunuz en bastan baslamayacaktiniz bu iliskiye.
Bastan bile bile iliskiyi ilerletip is ciddiye binince adama secip yapmak zorunda birakmayin.
Ya olumsuzluklari goze alip cocugu kabullenip hep beraber yasayacaksiniz.
Ya da iliskiyi bitirip gidip bekar cocuksuz biriyle iki kisilik bir yuva kuracaksiniz.
Merhaba,
İlk defa bu siteye giriyorum ve az önce üye oldum. Biraz yazışmaları ve konuları inceledim çok mantıklı açıklamalar oldugunu görünce banada bi faydanız olur diye düşünüyorum.
Benim sorunum büyük nerden başlasam bilemiyorum ama şöyleki sevdiğim adamın ilk evliliğinden 1 erkek çoçugunu var çocuğa 2,5 yaşından beri kendi bakıyor bu yıl 8 yaşına girdi.Benimde ailemle sıkıntılarım oldu ben bekar oldugum için istemediler özetliyorum herkesin tahmin edebiliceği için uzatmıcam ...yıllar gecti 6 yıl kadar biz birbirimizi sevdiğimiz için ayrılamadık sonunda ailem ikna oldu ve geçtiğimiz yaz tanıştılar..oğlunu evleneceğine ikna edemiyor hala beni kabullenmiş değil. Bu arada Pedegoglara götürdük nasul davranmamız gerektiği konusunda bilgi aldık ama malesef çoçuk istemiyor.kendi oğlu ile konuşuyor evlenmesi gerektiğini hayatını sonuna kadar yanlız yaşamak istemediğini bakıma sevgiye ihtiyaç oldugunu vs. Herşeyi söylüyor çoçuga biraz geri vites yapıyor çoçuk ama sonra yine aynı beni görünce itici davranıyor 20 dk sonra babanın iymesiyle biraz yumuşuyor ama ayrılana kadar.Aslında babasını kimseyle paylaşamıyor kendi kuzenlerinden bile ..eski eşi evleneceğini duyunca tabi rahat durmuyor çoçugunu bu arada psikolojisini bozarak dolduruyor bu durumları beni oldukça rahatsız ediyor. Çok uzadı asıl konu ben çoçugunu küçük oldugu için bizimle yaşamasını kabul etmiştim ama bu sene birlikte yaşamak istemiyorum gerek etrafımdaki bu durumu yaşayanların yorumları gerek benim yaşımın ilerlemesi onun tarafından gördüğüm olur zusluklar benim kararlarında etkisi çok ve ben bunu kendisine açıklayamıyorum... evliliğimi sadece o ve ben yaşamak olursa yeni doğacak çocuklarımla yaşamak istiyorum eski eşi ve oğlusunun hayatımı mahvetmelerini huzurunun bozulmasını istemiyorum bir çıkmasın içindeyim bencilce düşündüğümü düşüne bilirsiniz ama ilk eşinin yaptıgı kötü büyü falan olayları var bu yüzden korkuyorum...
Valla şimdi kadın kadinayiz samimi olun. 6 yıl boyunca yoktu da yeni mi çıktı bu şimdi. Çocuklar bizlerin aksine içten pazarlık degillerdir numara falan yapamazlar. Bence en baştan belliydi de kabullenmek işinize gelmedi. Şimdi de madem çocuk olmuyor çocuğu sutlayayim adam bana kalsın mantığına büründünüz ki 6 sene boşa geçmiş olmasin.Az öncede anlattım daha önce böyle bir sorunum yoktu zamanla oluştu
Boş yere adı üvey anne olmuyor bunun gibilerin.
Yazık size adamı çocuğundan ayırmaya kalkiyorsunuz dünyada 3.5 milyar erkekten bulduğunuz bir tanesinde ısrar ediyorsunuz. Etrafta evlenmemis erkek kalmadi herhalde.
Ne münasebet. Konu gayet de o noktaya geliyor. Konu sahibinin çocuğa ne sevgisi ne sabri kalmış yeni kuracağı hayatta istemiyor gayet net.Sen iyi dinlemedin konuyu galiba konu sahibide dünyaya bi kere geliyor hevesleri umutları var yapamayacağını anlamışki fikir danışıyor bu devirde öz çocuğun yan çiziyorda kalmışki elin çocuğu herkes dünyaya bi kere geliyor yok körü körüne hayatını onlara adarım diyorsa evlensin konu sahibi döverim şöyle böyle yaparım demiyor yarın o çocuk yüzünden boşanmış bi insan olunca üzülecekmisiniz kendisine
Boş yere adı üvey anne bazılarının.
Yazık size adamı çocuğundan ayırmaya kalkiyorsunuz dünyada 3.5 milyar erkekten bulduğunuz bir tanesinde ısrar ediyorsunuz. Etrafta evlenmemis erkek kalmadi herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?