Boşanmış ailelerde kız isteme

Benim kuzenim babasiyla yasiyordu, sadece babasindan istendi. Annesi yoktu isteme toreninde. Sonra annesinin elini opmeye gittiler damatla.

Eşiniz cok.sacma bir sey onermis. Tabiki kiziniz icin biraraya gelecek ve o ortamda ikinizinde bulundugu ortamda istenecek nacizane görüşüm. .

benim de daha bir kaç ay önce oldu istemem ve sözüm. annem babam ayrı, ben annemle yaşıyorum. babam bize geldi isteme için. benim kvalidem de sorun olacaksa bizayrı ayrı geliriz istemeye demişti, sağ olsun. ancak ben istememiştim bizimkilerden medeni davranacaklarını umarak. kızınız nasıl istiyorsa öyle olsun bence.

hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.İnşallah bizimki de sizin gibi olur.Kızım da öyle istiyor.

Anne babam ayrı. Sozden once esimle babamin yasadigi yere gittik tanistilar. İsteme annemle yaşadığımız evde oldu, babam bize geldi yani.

Cevabınız için teşekkür ederim.Zor günler geçirmişsiniz. Kayınvalideniz anlayışlıymış.Evet,orta yolu bulmaya çalışacağım.İnşallah hallederiz.

Siz de zor günler geçirmişsiniz.Ben zaten kızımı üzecek bir şey yapmam.Tabii ki kızımın istediği gibi olması için uğraşıyorum.Bu arada masraflar için hiç sorun olmaz.Babası da yapar.Yapmasa da ben yaparım. Size yaşamınızda mutluluklar diliyorum.

siz eski eşiniz ile görüşüyorsunuz sanırım yani bir ortak nokta bulunabilir, benim çevremde boşandığı halde hiç konuşmayanlar var acaba hangisi daha iyi huzursuzluk olmasında baba olmasın bence
Evet,tabii ki ortak bir çocuğumuz var.Onun için konuşuyoruz.Ben yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.Babasını ikna etmeye çalışacağım.Yanlışını anlar inşallah.

karsınızdakı ınsanlar bu durumu cekmek zorunda degıl eskı esınız sacmalamıs
boyle zamanlarda medenı ınsan gıbı bı araya gelınmelı
bı buyugun evınde bulusun dede gıbı
oraya gelsın mısafırler ıstesınler

Eski esiniz resmen sacmalamis...
Kiz nerde yasiyorsa orda istenir , ne demek hem orda hem benden isteyecekler saka gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…